دوازدهمین جلسه از دوره چهارمین کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰ ویژه مسافران و همسفران با نگهبانی مسافر بهمن، دبیری مسافر حمید و استادی راهنما مسافر جعفر با دستور جلسه " درختکاری " شنبه 11 اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز بکار کرد
سخنان استاد:
آغاز تفکر پایان سرگشتگی درون بود و معنا همان آزادی است.
سلام دوستان جعفر هستم یک مسافر.
خیلی خوشحالم و خدای خودم را شاکر هستم که این توفیق حاصل شد که امروز در خدمت شما عزیزان و مسافران و همسفران باصفای نمایندگی صفادشت باشم. از ایجنت محترم و لژیون مرزبانی گروه مسافران و همسفران و همه خدمتگزاران شعبه و تمامی سفر اولی ها و سفر دومی های این شعبه تشکر می کنم و خداقوت عرض می نمایم. دستور جلسه هفته درختکاری است. من فکر می کنم هیچ فرقی نمی کند مثل تمام وادی های کنگره 60 وقتی شما دارید وادی اول را کار می کنید و کاربردی می کنید با یک تفکر میخواهید یک ساختاری را به وجود بیاورید و وقتی به اون عشق و محبت و بخشش که در وادی چهاردهم است می رسید دوباره باید وادی اول را تکرار کنید و این وادی ها در دل یکدیگر تنیده شده اند.
همه دستور جلسات کنگره 60 به این دلیل است که درست زندگی کردن و درست زیستن در کنار دیگران را روز به روز بهتر و بیشتر بیاموزم و درک و حس کنیم. در مورد درختکاری من یک مشارکت کوتاه می کنم. درختکاری یک فرهنگ کهن است و ما هر ساله روز درختکاری داریم. من در زمان مصرف فکر می کردم که چرا این جاهای بکری که میروم به من انرژی و انعکاس خوب را نمی دهد و همیشه طلبکار بودم که طبیعت باید به من بازتاب خوش گذشتن را بدهد غافل ازاینکه این حس دو طرفه است و من وقتی رعایت نمی کردم و جز تخریب و آسیب زدن به طبیعت کاری از دستم بر نمی آمد طبیعت هم هیچ وقت حس خوب را به من انعکاس نمی داد.
اما الان وقتی با یک فلاکس چایی کنار نهر آبی می شینم از صدای آب هم لذت می برم و حال دلم را خوب می کند. چون متد DST به طور کلی و به معنای واقعی این احساس ها را در درون ما بیدار می کند تا ما با یک حس خوب به موضوعات نگاه کنیم. طبق فرهنگ کشور ما ۱۵ اسفند هر سال یک پیش زمینه برای طبیعت و سال جدید و عید نوروز است و هفته درختکاری از سال ۱۳۹۱ در کنگره 60 اتفاق افتاده و این نهال کاشتن و درختکاری یک حس خیلی خوب است که برای مسافران سفر اولی و سفر دومی خیلی بهتر از انسان سالمی است که طبیعت را هم دوست دارند ولی این حس احیا شدن که در ما به وجود آمده باعث شده تا دلی و حسی با طبیعت برخورد کنیم. طبیعت حکم مام یا مادر ما را ایفا میکند و ما باید از طبیعت به عنوان بهترین الگو استفاده کنیم. یک روزی من ۲ پاکت سیگار می کشیدم و همه ته سیگارهای خود را در طبیعت می انداختم اما امروز با خدمت کردن و کاشت نهال بدهی خود را پرداخت می کنم.
وقتی ما یک بذری را می کاریم و به آن رسیدگی می کنیم روز به روز از رشد کردن آن لذت می بریم و می دانیم که این بذر روزی قرار است به یک نهال یا درخت تبدیل شود که دیگران از سایه و میوه آن استفاده کنند. وقتی صحبت از کاشت درخت میشود فقط مختص به درختکاری و طبیعت نیست . امسال که توفیق نشد ولی این کاشتن نهال حال خود و خانواده و اطرافیان ما را با تغییر در نگرش ما در کنگره خوب میکند.
وقتی ما وارد کنگره میشویم مست هستیم آیا وقتی بیرون می رویم باز هم مست هستیم؟ آیا چیزی را که من دارم فرا می گیرم در بیرون هم انجام می دهم و در بیرون کاربردی می کنم. آیا طبیعت را دوست دارم. باید سعی کنیم با الگو برداری از طبیعت حس بخشندگی را به دیگران نیز انتقال دهیم. اگر من دوست داشته باشم دریافت ها و پرداخت های خوبی داشته باشم بستگی به نوع نگاه و دیدگاه و کاشت من دارد که باید به اون جایگاه های خدمتی داشته باشم. هر اتفاق ریز و درشتی که برای من می افتد همگی بستگی به اون بذرهایی دارد که من با عشق و محبت و انگیزه می کارم. همین بذرها دریافت های بی شمار من را انجام می دهد. پیشاپیش ماه مبارک رمضان را خدمت همه شما عزیزان تبریک می گویم و به تمام عزیزانی که در آزمون راهنمایی ۱۴۰۳ شال نارنجی و مغزپسته ای را دریافت کرده اند تبریک عرض می کنم.
(1).jpg)
تایپ: مسافر پرویز (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: مسافر امیر (خدمتگزار سایت)
عکس: مسافر علیرضا (خدمتگزار سایت)
مسافران نمایندگی صفادشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
247