English Version
This Site Is Available In English

رمضان نقطه آغازی بر تفکر و حرکت

رمضان نقطه آغازی بر تفکر و حرکت

جلسه دهم از دوره سیزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی اردستان با استادی همسفر مهتاج، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر لیلی، با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز دوشنبه ۶ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدای بزرگ را سپاسگزارم که اجازه حضور در کنگره را به من داده است. از آقای مهندس بابت فراهم کردن این بستر آموزشی عظیم تشکر می‌کنم و قدردان راهنمای خوبم هستم که به من فرصت خدمت و آموزش را دادند. دستور جلسه «الهام از رمضان» نشان می‌دهد که کنگره به این ماه نگاهی ویژه دارد و ماه رمضان برای اعضاء کنگره، ماه جشن و نور است؛ زیرا در این ماه، آقای مهندس با الگوبرداری از روزه گرفتن، مقدار و زمان مصرف خود را تثبیت کردند و به درمان رسیدند. این روند منجر به ابداع روش درمان قطعی اعتیاد، یعنی روش DST شد که نقطه آغازی بر تفکر و حرکت در جهت سازندگی بود. این روش بعدها برای درمان سیگار، کاهش وزن و بسیاری از بیماری‌های دیگر مورداستفاده قرار گرفته‌است و مقاله‌های زیادی هم در حال ارائه هست.

چرا «الهام از رمضان» و نه القاء از رمضان؟ زیرا القاء به معنای تأثیرپذیری مستقیم از یک شخص یا شیء است؛ اما الهام یک نیروی قدرتمند و ماورایی است. در ماه رمضان، انرژی زمین افزایش می‌یابد و افراد تلاش می‌کنند از رفتارهای ضد ارزشی دوری کنند تا بتوانند از این الهامات بهره‌مند شوند. در خود کلمه الهام نکات بسیاری نهفته است. این دستور جلسه به ما نمی‌گوید که صرفاً از رمضان درس بگیریم یا روزه‌بگیریم؛ بلکه تأکید دارد که حقیقتی که برای آقای مهندس روشن شد، می‌تواند الهام‌بخش زندگی ما نیز باشد. اگر بخواهیم در زندگی الهامات مثبت دریافت کنیم؛ باید روی موضوعات متمرکز شویم و در مسیر درست حرکت کنیم و نفس خود را کنترل کنیم.

واژه رمضان به معنای شدت گرفتن، آتش گرفتن و سوزاندن است. زمانی که فرد از گرسنگی در درون خود می‌سوزد، یاد می‌گیرد چگونه با مشکلات زندگی روبه‌رو شود؛ برای مثال هنگامی‌که عصبی می‌شویم؛ اگر بتوانیم خود را کنترل کنیم، نقطه تحملمان افزایش می‌یابد. یکی از شباهت‌های رمضان و روش DST همین بالا بردن نقطه تحمل است. در ماه رمضان می‌توانیم بیاموزیم که ورودی‌های جسم و ذهن خود را کنترل کنیم و حس‌های مثبت را جذب کنیم. انجام کارهای نیک و کمک به دیگران، حس خوبی در ما ایجاد می‌کند و این حس مثبت، تأثیر بسزایی در روند زندگی‌مان دارد. عبادت نیز حس ناب و مثبتی را در فرد ایجاد کرده و گیرنده‌های روحی را قوی‌تر می‌کند. روزه گرفتن خود یک عبادت محسوب می‌شود و امام صادق (ع) می‌فرمایند: «حتی خواب روزه‌دار نیز عبادت است.» با عبادت در ماه رمضان، نفس ما تزکیه شده و می‌توانیم بر آن تسلط پیدا کنیم.

یکی از ویژگی‌های بارز ماه رمضان، توانایی نه گفتن به خواسته‌های نامعقول و دوری از ضد ارزش‌ها است. در این ماه می‌توانیم با تفکر، ضد ارزش‌ها را شناسایی کرده و ارزش‌ها را جایگزین کنیم و همچنین یاد می‌گیریم که حتی به خوردن و آشامیدن که نیازهای معقولی هستند، نه بگوییم. در بدن انسان، سلول‌های فرسوده و ازکارافتاده باید جایگزین شوند که این فرآیند با پدیده اتوفاژی انجام می‌شود که به معنای خودخوری سلولی است. این پدیده، سلول‌های بیمار، فرسوده و سرطانی را از بین برده و سلول‌های جدید جایگزین آن‌ها می‌کند. اتوفاژی زمانی فعال می‌شود که فرد بیش از دوازده ساعت غذا نخورد. این مسئله نشان‌دهنده تأثیرات مثبت روزه‌داری بر سلامت جسم است.

قوانین کنگره برگرفته از کتاب آسمانی قرآن است. در قرآن آمده که فرد بیمار می‌تواند روزه بگیرد. در کنگره نیز مسافری که در سفر اول خود است و از داروی OT استفاده می‌کند، بیمار محسوب شده و باید داروی خود را در ساعت مشخص مصرف کند؛ بنابراین می‌تواند به‌صورت جزئی روزه بگیرد و سر ساعت مشخص داروی خود را مصرف کند. در پایان، بار دیگر از آقای مهندس و خانواده محترمشان، بابت ایثار و فداکاری در راه درمان افراد دردمند تشکر می‌کنم. یقین دارم که در آینده، جهان قدردان این کشف بزرگ خواهد بود. پیشاپیش ماه پرخیر و برکت رمضان را به آقای مهندس، خانواده محترمشان و تمامی اعضای کنگره تبریک می‌گویم. امیدوارم که این ماه، نقطه تفکری برای همه ما باشد و الهامات خوبی دریافت کنیم. همچنین، خدا قوت می‌گویم به تمام اعضایی که در این ماه به هر نحوی خدمت خواهند کرد.

مرزبانان کشیک: همسفر آسیه و مسافر محمد
تایپ: همسفر آزاد لژیون راهنما همسفر مهرو (لژیون سوم)
عکس: همسفر بهار لژیون راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .