English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ متد DST در صور آشکار احیاء کننده است

گروه خانواده_ متد DST در صور آشکار احیاء کننده است

اولین جلسه از دوره دوم سری کارگاه آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی‌ابهر با استادی همسفر شهلا، نگهبانی همسفر رقیه و دبیری همسفر ربابه با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

امیدوارم حال همه عزیزان خوب باشد. خدای خودم را شاکرم که توفیق حاصل شد، در جمع شما باشم. از ایجنت همسفر مریم، مرزبانان و راهنما همسفر نسرین سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من گذاشتند تا در خدمت شما عزیزان باشم؛ اما برویم سراغ دستور جلسه که الهام از رمضان است. پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را به همه شما عزیزان تبریک عرض می‌کنم.

امیدوارم که همه ما بتوانیم از این ماه نهایت بهره را ببریم و در کنار دوستان در کنگره زیباترین لحظات را تجربه کنیم. چرا می‌گویم زیباترین چون واقعا ماه رمضان در کنگره یک حال و هوای دیگری دارد، که با هیچ جا و هیچ مراسم و ضیافت دیگری نمی‌شود مقایسه کرد. واژه رمضان و روزه گرفتن در کنگره و دیدگاه کنگره کاملا متفاوت از بیرون از جامعه و هر تمدن و دینی است.

بهمن ماه سال 1375 بود که آقای مهندس عزیز یک مصرف کننده مواد مخدر بودند. با اعتیاد بسیار شدید و در فضای ناامید کننده از ترک یا درمان اعتیاد خود تصمیم گرفتند مثل بقیه افراد سالم روزه بگیرند، در آن زمان مهندس روزانه پنج گرم تریاک به صورت خوراکی در وعده های نامنظم مصرف می‌کردند.

شروع ماه رمضان تلنگری شد تا ایشان دو وعده از وعده های مصرفی خودشان را منظم کنند؛ (یعنی سحر و افطار) ایشان تصمیم نداشتند که در زمان روزه داری مواد مصرف نکنند؛ چون برای یک مصرف کننده چنین چیزی جزء محالات است. طبق تعریفاتشان ایشان امید داشتند که خداوند روزه‌شان را در این شرایط قبول می‌کند.

اینجا بود که جرقه خورده شد و الهام از رمضان شروع شد. این وعده را که توانستند تثبیت کنند، باعث شد تا وعده های مصرفی دیگرشان را هم منظم کنند. این موفقیت، نور کوچکی در دل یک تاریکی بزرگ به وجود آورد و باعث شد که این راه را ادامه بدهند. آقای مهندس خیلی از روش های متعدد را به کار برده بودند و جواب نگرفته بودند هیچ، بلکه در شرایط خیلی بدتری قرار گرفته بودند.

به همین دلیل باوری برای ترک یا درمان نداشتند ایشان وقتی دیدند می‌شود مقدار مصرفی خودشان را تثبیت کنند، تصمیم گرفتند از مقدار مصرفیشان هم کم کنند. این باعث شد که متوجه شوند می‌توانند با جدیت به راهشان ادامه بدهند و راهنمایی های استادانشان که در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر به آن‌ها اشاره شده، جدی‌تر شد و دیگر بطور واضح به ایشان گفتند که باید این راه را ادامه بدهی.

از اینجا بود که روش و متد DST شکل گرفت و یک تحول عظیم در پزشکی اعتیاد و درمان اعتیاد به‌وجود آمد. مهندس در اوج ناباوری و ناامیدی و با کالبد یخ زده، نوای روح بخش و احیاء کننده این روش توسط خداوند در روحشان دمیده و درمان اعتیاد شروع شد. ایشان همزمان با این کاری که شروع کرده بودند تصمیم گرفتند تجربیات روزانه خودشان را در قالب بزرگترین کتاب راهنمایی درمان اعتیاد به رشته تحلیل دربیاورند.

پس از 11 ماه از شروع این آغاز مبارک، سال 1376 موفق شدند بطور کامل موادشان را قطع کنند و به درمان رهایی برسند. نمی‌دانم زندگینامه مهندس را خوانده‌اید یا نه؛ ولی ایشان مهندس برق و الکترونیک بودند. متخصص عیب‌یابی در دستگاه های پیچیده مخابراتی. همین توان بالقوه ایشان و کنجکاو و جستجوگر بودنشان و تجربیاتی که از شکست های پی در پی اعتیاد داشتند، باعث شد تا متد و روش DST را کشف کنند.

اگر مقاله های ایشان را مطالعه کرده باشید، تحقیقاتشان طی سال‌های اخیر بسیاری از بیماری‌ها را به همین متد و روش و با داروی OT راه درمانشان را پیدا کردند. در گذشته کنگره این‌طور نبوده که الان شما می‌بینید. مهندس عزیز خون دل ها خورده، زحمت‌ها کشیده تا این شده که الان شما می‌بینید ثمره ۲۸ سال، چه کسی می‌توانست عاشقانه خودش را و روشی را که ابداع کرده بود و خانواده و تمام وقت و زندگیش را وقف این امر بکند تا بشریت از دست این بلای خانمان سوز راحت بشوند.

هر چه‌قدر بخواهیم از زحمات ایشان تشکر کنیم باز هم کم است. خداوند عمر طولانی به ایشان عنایت کند تا به آرزویشان که جهانی شدن کنگره است، برسند. متد DST ارتباط تنگاتنگ و شباهت زیادی با روزه دارد. ما در ماه رمضان ساعت‌هایی را از خوردن و آشامیدن خودداری می‌کنیم و ساعتی هم شروع به خوردن می‌کنیم. در روش DST هم داروی OT در سه وعده از شبانه روز و مقدار لازم مصرف می‌شود، نه کمتر نه بیشتر.

در این ماه هم ما سعی می‌کنیم، یعنی باید شود که از ضد ارزش‌ها چه در کلام چه در رفتار و چه در افکارمان و اندیشه‌مان پرهیز کنیم. متد DST کل سیستم‌های حیاتی یک مسافر را در طی10 الی 11 ماه بازسازی می‌کند، دیدیم در طی این چند سال با درمان اعتیاد بیماری‌های دیگرشان هم دیگر برطرف شده، از نازایی گرفته تا نارسایی کلیه، کبد، معده، سرع یا خیلی از بیماری‌های دیگر.

متد DST در صور آشکار احیاء کننده است؛ یعنی شخص شربت خودش را می‌خورد و سیستم ایکس راه اندازی می‌شود. روزه هم دقیقا همین کار را با سیستم ایکس می‌کند. 11 ماه خورده‌ایم و ماه رمضان فرصتی است برای احیاء سیستم ایکس؛ چون اولین نشانه گرسنگی خماری یا ضعیف شدن سیستم ایکس است. اولین جایی که گرسنگی و کمبود را احساس می‌کند، مغز و نخاع و سلول‌های عصبی است.

دیده‌اید کسانی که روزه می‌گیرند عصبی می‌شوند؟ ترشح مواد شبه افیونی بدن کم می‌شود و در پایان ماه رمضان، سیستم ایکس یک ریجستری کامل می‌شود، ریکاوری یا احیاء می‌شود و دوباره با یک راندمان خیلی عالی کارش را شروع می‌کند. این دیدگاه کنگره و آقای مهندس به ماه رمضان و روزه است. جدای از بقیه دیدگاه‌ها؛ چون کنگره به صورت اصولی و ریشه‌ای به تمام قضایا نگرش دارد.

متد DST به نوعی پرورش نفس است، نه کشتن نفس، کاری که در NGOهای دیگر انجام می‌دهند. در کنگره۶۰ مهمترین چیزی که یاد می‌گیریم، گفتن نه در مقابل خواستههای نامعقول نفس است. آن هم نه یک بار بلکه آرام آرام. چرا از خود همان مواد برای درمانش استفاده می‌شود؟ برای همین تربیت نفس است.

ماه رمضان فرصتی است، برای تمرین کردن تربیت نفس در مقابل خیلی از ضد ارزش‌ها. حالا در کنگره ما یاد می‌گیریم که روزه بگیریم و منفعتش برای چیست؟ مسافران سفر دومی که حتما باید روزه بگیرند. سفر اولی‌ها می‌توانند با تمرین فقط مقدار مواد مصرفیشان را استفاده کنند و بقیه ساعت روزه باشند، به شرط این‌که اختلالی در درمانشان وارد نشود.

افطاری‌های کنگره۶۰ هم که هر ساله با عظمت و باشکوه فراوان داده می‌شود، به صورت خیلی ساده هستند؛ اما با چاشنی عشق محبت فراوان. خوشا به سعادت کسانی که این ماه را درک کردند. جدا از فرایض دینی و مذهبیش. امیدوارم همه ما بتوانیم با سلامت سر سفره خداوند و در کنگره حضور داشته باشیم تا رمضان و روزه گرفتن را درک کنیم. رمضان تجدید حیات است، آنگاه که فرمان خداوند در تمام هستی اجرا می‌شود.

تحویل جایگاه نگهبانی و دبیری به نگهبان و دبیر دوره جدید

تایپ، عکس و ارسال: همسفر یلدا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابهر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .