به نام قدرت مطلق الله
راهنما در معنی به نشاندهنده راه و کسی که با راه درست آشناست و به دیگران در پیدا کردن مسیر مناسب کمک میکند گفته میشود.
در کنگره ۶۰ راهنما شخصی است که دردآشنای بیماری اعتیاد است و خودش قبلاً با مشکلات و معضلات این درد درگیر بوده و قبلاً با عبور از مسئله اعتیاد به درمان رسیده و در حال حاضر در نقش کمککننده به افرادی که با این معضل روبرو هستند ایفا میکند و سعی در هدایت این اشخاص به عبور از این مشکلات دارد.
در کنگره ۶۰ به افرادی که خودشان یا خانوادههایشان درگیر مصرف مواد مخدر هستند و برای درمان مراجعه کردهاند رهجو گفته میشود.
اولین کسانی که پذیرای رهجویان جدید هستند، راهنمایان تازهواردین هستند که شال سبزرنگ دارند، این افراد به خاطر برخورد و مواجهه دائم با فرد مصرفکننده و قرار گرفتن در معرض تخریبهای شخص مصرفکننده، خودشان هم با دنیایی از عجز، ناتوانی، ناامیدی و افسردگی به کنگره آمدهاند.
راهنمایان تازهواردین با پذیرش قلبی رهجویان تازهوارد به آنها امید راهحل مشکلات را میدهند و این افراد را به صبر دعوت میکنند. باید در مدتزمانی کوتاه شخص تازهوارد را، با کلامش آرام و امیدوار کند که به امید خدا بیماری او هم به درمان میرسد.
بعد از دو جلسه، تازهواردین به راهنمایان لژیونها سپرده میشوند که مسئولیت راهنمایی رهجویان جدید را دارند.
راهنما به رهجو کمک میکند از تاریکی و مشکلات عبور کند، رهجو را از عقبهها و گذرگاهها عبور میدهد. در طول سفر رهجو تحت حمایت و هدایت راهنماست و رهجو را از خطر سقوط و برگشت به دنیای تاریک گذشته حفظ میکند.
همانطوری که سفر مصرفکنندگان به روش درمان تدریجی است، تغییرات در همسفران؛ تغییر صفات، حسها و تفکرات درونی همسفران هم بهصورت تدریجی با فرمانبرداری و اجرای دستورات راهنما صورت میگیرد.
در پایان هم با هدایت راهنما با تغییر در صور پنهان و آشکار تغییر در دنیای درون و بیرون اتفاق میافتد و به قول کلام کتاب شریف با احیای یک نفس گویی که تمام نفوس احیا شدهاند.
نویسنده: همسفر علی اصغر راهنمای تازه واردین.
تایپ: همسفر نیما.
ویراستاری: همسفر احسان.
سایت نمایندگی شادآباد همسفران آقا
- تعداد بازدید از این مطلب :
340