English Version
This Site Is Available In English

راهنمایان موتورهای کنگره۶۰ هستند

راهنمایان موتورهای کنگره۶۰ هستند

جلسه چهارم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی قیدار با استادی راهنما همسفر پروین، نگهبانی همسفر سکینه و دبیری همسفر سمیرا با دستور جلسه «هفته راهنما» روز دوشنبه ۲۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

قبل از این‌که در مورد دستور جلسه صحبت کنم خدای خود را شاکر و سپاسگزارم که بار دیگر اذن و اجازه داد تا در این جایگاه خدمت کنم؛ همچنین تشکر می‌کنم از آقای مهندس که اجازه خدمت در این جایگاه را دادند، خدمت اسیسانت همسفر پروانه و همسفر مستانه خوش‌ آمد عرض می‌کنم، «هفته راهنما» را خدمت همه راهنمایان کنگره۶۰، ایجنت و اسیستانت و کسانی که امسال در آزمون راهنمایی قبول‌ شده‌اند تبریک و شادباش می‌گویم.

اگر بخواهم در مورد مسئله‌ راهنما و راهنمایی صحبت کنم، راهنمایی دو مرحله دارد یکی راهنمایی که وظیفه رهجویی را انجام می‌دهد و همیشه باید برای آموزش و ارتقاء خودش رهجو باقی بماند. مرحله‌ دوم یک مسئولیت خطیر و سنگین بر روی شانه‌های من است و آن مسئولیت راهنمایی است که در همان حالی که تاریکی‌های درون خود را پیدا می‌کنم با آموزش، خود را درمان کنم و همچنین دست عده‌ای دیگر را بگیرم و آن‌ها را از تاریکی خارج کنم؛ پس وظیفه‌ من در این جایگاه چند برابر می‌شود و این وظیفه را باید به نحو احسنت به انجام برسانم.

راهنما همیشه برای آموزش باید آماده باشد. نباید آموزش او متوقف شود، تاریکی‌های درون خود را درمان کند تا بتواند دست دیگران را بگیرد؛ اگر راهنمایی در اوج ناامیدی باشد، چه‌طور می‌تواند یک رهجو را امیدوار کند؟ یا یک راهنمایی غرق در ضد ارزش‌ها باشد و نتواند خود را پالایش کند؛ چگونه قادر خواهد بود رهجویان خود را نجات دهد؟ از زمان‌های قدیم، از ابتدا رسم بر این بوده، پیامبران؛ ائمه و بزرگان گسیل شدند تا بتوانند انسان را پرورش دهند.

پس نقش تربیتی انسان خیلی مهم است که باید همراه با جهان‌بینی الهی و درستی باشد، تا انسانی پرورش پیدا کند، این همان چیزی است که آقای مهندس بارها آموزش داده‌اند و خواسته‌اند انسان‌ها را تربیت کنند. حال یک راهنما هم، نقش تربیت انسان را بر عهده دارد و به‌غیراز آن امانتی که بر عهده‌ یک راهنما است با امانت افراد دیگر خیلی فرق می‌کند. انسان را دست ما راهنمایان به امانت سپرده‌اند. یک راهنما باید رهجوی مناسبی برای کنگره‌۶۰ پرورش دهد. راهنمایان موتورهای کنگره۶۰ هستند که بلاعوض خدمت می‌کنند.

اگر از سپاسگزاری و قدردانی بگویم، آقای مهندس فرمودند: «بعضی از ما همسفران هنگام ورود به کنگره با بیماری‌هایی در حد سلولی، مولکولی وارد کنگره شدیم و حتی خودمان هم آگاه نبودیم و می‌گفتیم به خاطر مسافرمان آمده‌ایم؛ اما با آموزش‌هایی که گرفتیم متوجه شدیم تخریب‌های ما در حد سلولی و مولکولی است‌.» در این شرایط چه کسی بهتر از یک راهنما می‌تواند دست یک رهجو را بگیرد، راهنمایی که بدون هیچ دستمزدی مشاوره رایگان می‌دهد. در بیرون از کنگره ما وقتی می‌خواهیم برای مشاوره، وقت قبلی بگیریم و با پرداخت هزینه معلوم نیست مشاوره به درد ما بخورد یا نه؟ راهنما و کنگره هدف نیستند، وسیله هستند تا رهجو را برای خروج از ضد ارزش‌ها هدایت کنند.

در مورد آموزش دادن و آموزش گرفتن اگر بخواهم صحبتی کنم، حدیثی داریم از پیامبر که می‌فرمایند: «بخشنده چه کسی است؟ بخشنده اول قدرت مطلق است و بخشنده دوم خود من هستم.» بخشنده در بعد من کسانی هستند که از علمشان به دیگران آموزش می‌دهند، ان‌شاءالله رهجوی منظم و سپاسگزاری باشیم و قدردانی را به‌روز راهنما واگذار نکنیم و عدالت، معرفت، عمل سالم را فرابگیریم و روی قانون و مقررات حرکت کنیم.

عکاس: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم)
تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قیدار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .