English Version
This Site Is Available In English

وادی ها قوانین زندگی هستند

وادی ها قوانین زندگی هستند

جلسه دهم از دوره ‌ چهاردهم سری کارگاه‌های آموزشی مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان، به استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر مهدی ودبیری مسافر مسعود با دستورجلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من » پنج‌شنبه ۴بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

 سلام دوستان رضا هستم، یک مسافر

خداوند را شاکر و سپاس‌گزارم که در این جایگاه قرار گرفتم و رهایی لژیون جونز آقا امیر را خدمت شعبه جواد گلپایگان و راهنمای محترم ایشان تبریک عرض می‌کنم.

دستور جلسه این هفته« وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من »است.

وادی‌ها قوانین زندگی هستند ؛البته ما بسیاری از آن‌ها را بلد بودیم، اما نمی‌توانستیم آن‌ها را اجرا کنیم.

با ورود به کنگره متوجه شدم که قبل از هر کاری باید تفکر کنم. تمام وادی‌ها از وادی اول تا وادی چهاردهم برای ما مهم و حیاتی هستند؛ در نتیجه همه ما باید آن‌ها را یاد بگیریم و در زندگی خود کاربردی کنیم.

جناب آقای مهندس وادی دوازدهم را در سی‌دی‌ها و کتاب وادی کاملاً به ما آموختند. حیوانات، گیاهان، جانوران، نباتات در زندگی خود نیازمند پارامتر زمان هستند.

پارامتر دوم موضوع خواست است و سومین مسئله این است که ما چه بخواهیم و چه نخواهیم در مسیر درست حرکت کنیم. 

تمام انسان‌ها دارای یک وجه مشترک هستند و این وجه مشترک این است که ما باید در هر جایگاهی که هستیم آموزش بگیریم که نتیجه‌ای که از آن حاصل می‌شود صلح و آرامش است.

یکی از مهم‌ترین اهداف کنگره ۶۰ درمان اعتیاد است و و از وادی یک تاچهاردهم روی جهان بینی ما کار می‌کند.

جهان بینی هنر چگونه زیستن را به ما می‌آموزد. همه ما در زندگی به دنبال کسب آسایش و آرامش هستیم، اما در نظر داشته باشیم که باید خواسته مشخصی داشته باشیم و از بین چندین خواسته یک خواسته مهم را انتخاب کنیم و در مسیر آن حرکت کنیم تا به نتیجه برسیم.

در آموزش جهان‌بینی پارامتر مبدا، مقصد و هدف اشاره می‌کند ،منظور از مبدا ،خواسته ما و منظور از مقصد، مدت زمانی که ما قرار است به خواسته خود برسیم و در اخر امر رمانی که به خواسته خود می‌رسیم درواقع به هدف خود رسیده‌ایم.

از این وادی نتیجه می‌گیریم که من باید خواسته داشته باشم ،اما پارامتر زمان را در نظر بگیرم و در مسیر رسیدن به خواسته‌های خود تلاش و کوشش کنم؛ زیرا هیچ موجودی بدون تلاش و کوشش به نتیجه مطلوب نمی‌رسد ،به طور مثال قرار نیست اگر هدف ما خرید یک خانه باشد همین فردا به هدف خود برسیم.

 گاهی پیش می‌آید که ما سفر می‌کنیم و یا این‌که برای رسیدن به یک خواسته تلاش می‌کنیم ،اما به نتیجه نمی‌رسیم؛ زیرا ما یک خواسته نداشته‌ایم و چندین خواسته را مد نظر گرفته‌ایم برای رسیدن به خواسته‌ها باید یک خواسته مشخص را مد نظر داشته باشیم.

 من در سفر اول درمان اعتیاد و به موقع به جلسات رسیدن را در اولویت همه کارهای خود قرار داده بودم ؛زیرا خواسته من درمان بود.

به خاطر داشته باشیم سه نیروی القاء، احیا و تحرک تنها در جهت صراط مستقیم به ما کمک نمی‌کند و گاهی نیروهای منفی و بازدارنده از این سه نیرو استفاده می‌کنند تا ما را از مسیر اصلی خارج کند، به طور مثال فردی که در وسط جلسات به بیرون می‌رود تا سیگار بکشد القا دهنده نیروی منفی است ؛در نتیجه اگر می‌خواهیم به درمان برسیم باید حس ما تغییر کند ؛زیرا اگر بعد از چند ماه حس من تغییر نکرد به این معنا است که من سفر dst را به خوبی انجام نداده‌ام.

منظور از تحرک؛ یعنی این‌که ما باید حرکت کنیم تا بتوانیم تغییر کنیم. جناب آقای مهندس می‌فرمایند:« مسافری که در مسیر درمان بیکار است به نتیجه نمی‌رسد؛ زیرا بیکاری بدترین سم است ؛هم‌چنین اگر ما نفس خود را مشغول نکنیم نفسمان ما را مشغول می‌کند.».

این دستور جلسه شامل دو بخش است و بخش دیگر آن موضوع درختکاری است.

 از نظر من یکی از بهترین خلقت‌های خداوند درخت است.

 جناب آقای مهندس فرمودند: هر مسافری بعد از رهایی باید در ۱۵ اسفند یک درخت بکارد ؛البته این درخت باید تاریخ داشته باشد و در طول سال مسافر باید از این درخت مراقبت کندو این امر سبب می‌شود تا به خاطر آوریم که دیگران چقدر در مسئله درمان به ما کمک کردند.

تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم 

عکس مرزبان خبری مسافر مجید 

تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم 

نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .