وادی دوازدهم میگوید: «در آخر امر، امر اول اجرا میشود». یعنی اگر بخواهیم کاری انجام دهیم، باید فرآیند زمان را همیشه درنظر بگیریم؛ اما متأسفانه این نکته را فراموش میکنیم و برای بعضی از کارها در نظر نمیگیریم! هر کجا خواستیم فرآیند زمان را حذف کنیم، بحران ایجاد کردیم! انسان امروزی سعی میکند، زمان را حذف کند و در مورد بعضی از قسمتها خوب است؛ مانند مسافرت رفتن که زمان آن کوتاه شده است؛ ولی در بعضی از موارد ایجاد بحران میکند! مثلاً برای پختن غذا فاصله زمانی را کم کردهاند که با این کار سیستم گوارش را برهم زدهاند و باعث بیماریهای روده کوچک و بزرگ بسیار زیاد شده است.
اگر مسئله زمان را برای درمان انسان درنظر بگیریم و بخواهیم انسان یکمرتبه اصلاح شود، این امکانپذیر نیست! روشهایی مثل URD ،UROD، سمزدایی و نگهداری در کمپ، از روشهایی هستند که میخواهند پارامتر زمان را حذف کنند و انسانی که بهواسطه استفاده از مواد مخدر، دچار آسیبهای جسمی و روانی شده و با مشکلات بسیار زیادی روبهرو است را نمیتوان یکمرتبه به انسان عادی و متعادل تبدیل کرد! هر یک از ما قبل از آمدن به کنگره۶۰، یکی از روشهای ترک اعتیاد را تجربه و لمس کردهایم که حذف زمان باعث شد با مشکلات زیادی روبهرو شویم و نهتنها زودتر به خواستههای خود نرسیدیم؛ بلکه از آن دورتر هم شدیم!
کنگره۶۰، بر پایه روش DST و آموزشهای جهانبینی، افراد را بعد از ۱۱ ماه به تعادل میرساند و به زندگی عادی برمیگرداند؛ در وادی دوازدهم، فعل «تغییر، تبدیل و ترخیص» کاملاً برای هر فرد اجرا میشود و با کمک گرفتن از نیروهای القاء، احیاء و تحرک میتواند به این مهم دستیابد؛ هر فرد مصرفکننده که وارد کنگره میشود و هنوز در تاریکی اعتیاد غوطهور است؛ باید تغییر جهت بدهد و با قرار گرفتن در مسیر کنگره و گرفتن آموزشها، تغییر کند که همین امر قدم بزرگی برای او خواهد بود؛ گفتیم در این مسیر نیروی القاء، احیاء و تحرک هم به کمک انسان میآیند که راهنماها، وادیها و کسانیکه به رهایی رسیدهاند و متعادل شدهاند، میتوانند القاءکننده باشند؛ آقای مهندس میفرمایند: ما نباید در آسمانها بهدنبال القاء باشیم؛ بلکه هر فردی میتواند القاء را انجام بدهد. القاء یعنی تأثیرپذیری، احیاء به معنی زنده شدن و نیروی تحرک هم که از حرکت میآید.
در کتاب ۱۴ وادی آمده، اساس هستی بر مبنای حرکت است؛ اگر در هستی حرکت نباشد، تمام ستارگان در یکلحظه، درهم فروخواهند ریخت! برای همین گفته شده است، رکود بر هیچ موجودی جایز نیست. یک فرد مصرفکننده که تازه به کنگره آمده است، مانند همان دانهای است که زیر خاک قرار گرفته و برای رشد باید خودش را بشکافد تا از دل خاک بیرون بیاید، جوانه بزند و به درخت تبدیل شود؛ اگر بخواهد احیاء شود باید به خود سختی و مشقت بدهد؛ شاید بهنظر او تابع قوانین بودن، سر وقت و مرتب در جلسات شرکت کردن، سیدی نوشتن و ... سخت باشد؛ اما همین موارد میتوانند کمکم تغییرات را در او بهوجود آورند و او تبدیل به انسانی متعادل شود؛ همیشه به مسافرم میگفتم: باید تغییر جهت بدهی و در مسیر آموزشهای کنگره قرار بگیری؛ اما چون همیشه نیروهای بازدارنده به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشه انسان میشوند، او هربار دلیلی برای نیامدن به کنگره پیدا میکرد؛ اما خدا را شکر بالاخره این اتفاق افتاد و او قدم در راه کنگره گذاشت. کلام آخر: وادی دوازدهم با کاشتن درخت و وادی هشتم با اجرای پیمان، دو وادی اجرایی هستند؛ کاشت درخت به نوعی بازپرداخت بدهی است تا ما بتوانیم جبران خسارت از طبیعت داشته باشیم؛ با این کار میتوانیم گامی هرچند کوچک در پاکسازی زمین برداریم.
رابط خبری: همسفر زهرا مرزبان خبری پارک شهدا وکیلی یزد
نویسنده: مرزبان همسفر هاجر
ویراستاری و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر اعظم از نمایندگی شفا مشهد (دبیر سایت)
گروه ورزش همسفران کنگره۶۰
- تعداد بازدید از این مطلب :
67