جلسه اول از دوره پنجاه و چهارم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی البرز کرج، با استادی مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر هادی، با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من» روز یکشنبه سی دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد؛
سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر؛ از نگهبان جلسه سپاسگزارم که مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار نمود تا خدمت کنم.
دستور جلسه: وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من .
از اصلیترین موضوعات مطرح شده در این وادی موضوع زمان است؛ برای رسیدن به هر خواستهای ما نیاز به گذشت زمان داریم تا به نتیجه دلخواه خود برسیم، بدون طیشدن زمان انجام این کار ممکن نیست.
من در ابتدا که سفر خود را آغاز کردم از نظر ذهنی بسیار آشفته بودم و به دنبال این بودم که فقط از این آشفتگی خود را رها کنم و اصلاً توجهی به درمان جسم نداشتم؛ ولی متوجه شدم که در کنگره به این موضوع توجه شده و به من در درمان جسم و ذهن به خوبی کمک شد. بعد از گذشت مدتی در کنگره متوجه این موضوع شدم که فقط در این مسیر باید حرکت کرد و صرف ایستادن من را به رهایی نمیرساند.
جناب مهندس در سیدیها به این موضوع اشاره کردند که ما برای رسیدن به رهایی نیازمند تغییر، تبدیل و ترخیص هستیم.
باید دانست که انجام این مراحل اصلاًُ کار سادهای نمیباشد و نیاز به فرمانبرداری و اجرای قوانین دارد. من در این مسیر متوجه شدم که برای تغییرکردن همه چیز مربوط به جسم نیست و صور پنهان هم در آن اثرگذار است. مثلاً در سفر اول درمان جسم اتفاق میافتد؛ ولی اینجا انتهای کار نمیباشد چرا که در سفر دوم باید صور پنهان، جهانبینی هم با گرفتن آموزش و خودشناسی بهبود یابد پس ما باید برای تغییر در صور پنهان تلاش کنیم.
در کنگره 60 من این موضوع را به خوبی آموزش گرفتم که شناخت ترسها باعث میشود تا ما نحوه برخورد با آن را یاد بگیریم و این به حل صورت مسئلههایی از این جنس کمک میکند. تا از ترسها عبور نکنیم به اندوخته انسان افزوده نمیشود. مطلب دیگری که ما در کنگره یاد میگیریم این هست که تعادل داشته باشیم، به نظر من تعادل داشتن یعنی حرکت کردن و در صراط مستقیم بودن.
یکی از مطالب مهم در سفر اول این است، زمانی که مسافر حس و حال خوبی ندارد باید راجع به آن تفکر کند که چرا این مسئله به وجود آمده، آیا قوانین کنگره را رعایت نکرده و از تعادل خارج شده است؟ اینجا زمانی است که باید بیشتر به صحبتها و دستورات راهنما توجه کند و بعد از این هست که تغییرات را در طول سفر احساس میکند.
این را بدانید هر عدم تعادلی یک علتی دارد و باید این علت را در گذشته و عملکرد خود پیدا کنید. همه دستورات و قوانینی که به مسافرها گفته میشود تا انجام بدهند؛ مانند یک پازلی است که اگر یکی از قطعات آن نباشد به درمان با کیفیتی دست پیدا نمیکنند برای مثال وقتی برای اولینبار به استخر رفتم کاملاً حال من با زمانی که توجهی به آن نداشتم تفاوت داشت، به طور خلاصه ما باید در جهت فرکانس و فرامین کنگره باشیم تا بتوانیم به حال خوبی برسیم.
تا زمانی که در مسیر صراط مستقیم باشید تمام اتفاقات مثبت و خوب به شما القاء میشود، این نکته را هم بگویم که اتفاقات و حال خوب یک دفعه به وجود نمیآید؛ بلکه ذرهذره در زندگی پدیدار میشود.
در آخر هم باید بدانیم که در مسیر درمان به راهنمای خود ایمان و اعتقاد داشته باشیم تا بتوانیم به حال خوبی که در کنگره از آن صحبت میشود برسیم، در رابطه با موضوع دستور جلسه در آخر امر، امر اول انجام میشود نکته کلیدی این هست که تغییرات در زندگی من به وجود بیایند. اگر این تغییرات صورت نگیرد من به نقطه آغاز و یا حتی میتوان گفت به نقطه پایین تر از آن میرسم.
از اینکه به صحبتهای من توجه کردید، از همه شما عزیزان سپاسگزارم.
تایپ متن: محمد لژیون24 و علی لژیون15
عکس: مرزبان خبری، مسافر هادی
ویرایش و بارگزاری: مسافر حسین لژیون14
- تعداد بازدید از این مطلب :
172