جلسه هشتم از دوره بیست و پنجم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی رودهن با استادی راهنما همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر فائزه و دبیری همسفر الهه با دستور جلسه « خانمهای مسافر » روز سه شنبه ۱۸دی ماه ۱۴۰۳ ساعت .. :۱۶ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم و شاکر خداوندم که اذن بودن من را در این جلسه دادند. بعد از گذشت ۲۷ سال از فعالیت بنیان کنگره ۶۰ امسال اولین سالی است که دستور جلسه خانمهای مسافر را داریم و این جای تفکر دارد که علتش چیست و چرا؟ به کسی که مصرف میکند و به جسم خود آسیب میزند مصرفکننده میگویند که در کنگره ۱۰ ماه سفر میکند و به رهایی میرسد. در زمانهای قدیم بعضی از پدر و مادربزرگهای ما مصرفکننده بودند؛ اما این مصرف روی تعادل بود؛ زیرا به چشم دارو برای درمان به آن نگاه میکردند و همیشه فقط از مواد خود استفاده میکردند و از مواد هر کسی استفاده نمیکردند و خانمها هم به دلیل دردهای جسمانی که داشتند به عنوان دارو استفاده میکردند؛ اما با گذشت زمان شکل این مواد به دست انسانها تغییر کرد و تبدیل به شیشه و هروئین و ... شد که بسیار ویرانگر و مخرب شدند.
در بدن ما بیماریهای خاموشی وجود دارند که متاسفانه با مصرف مواد و قلیان و سیگار و افکار منفی و کارهای ضدارزشی چراغ این بیماریها را در درون خود روشن میکنیم. روزی که کنگره شروع به کار کرد در کنار مسافران آقا تعداد کمی هم مسافران خانم بودند و درمان شدند؛ اما امروز با گذشت ۲۷ سال ۵ یا ۶ شعبه برای خانمهای مسافر وجود دارد که جای تحسین دارد؛ زیرا بعضی مواقع مسافران آقا از اعلام سفر خود احساس خجالت میکردند و برای درمان خود نمیتوانند اقدامی انجام دهند. یک مثال میزنم؛ خانمها که مصرف سیگار یا قلیان دارند؛ بعد از گذشت مدتی به یک نقطه تفکری میرسند که باید به دنبال درمان برویم؛ اما ندای شیطان درون و نیروهای منفی القا میکنند که آیا زشت نیست که بخواهی اعلام سفر کنی و مسافر سیگار بشوی و این ندا از حرکت او جلوگیری میکند و متأسفانه ما خانمها با این مسئله درگیر هستیم و باعث میشود که فقط سکوت کنیم؛ اما سکوت را یاد نگرفتیم، در قضاوت کردنها و سرزنش کردنها و ... یاد نگرفتیم که در کجا سکوت کنیم و در کجا باید صحبت کنیم.
بهتر است بگویم جامعه ما به نحوی است که اگر اعلام کنیم من قصد درمان دارم به تو میگویند؛ سکوت کن و این نقطه تفکری بود که آقای مهندس ایجاد کردند و راه را باز کردند که خیلی از خانمها آمدند و درمان شدند. الان در کشور ما ۶ شعبه برای درمان خانمها وجود دارد و این مسئله خیلی زمان برد تا این تابو شکسته شود. گاهی مسافر مانع سفر ویلیام همسرش میشود و به او پیشنهاد میدهد که با سقوط آزاد این کار را انجام بده و یا به او میگوید نه تو درمان نمیشوی و این بیماری درون تو باقی میماند. آقای مهندس بعد از گذشت این همه سال این دستور جلسه را گذاشتند؛ زیرا خانمها که در زمانهای قدیم مصرف مواد داشتند همراه با یک قبح و شرمندگی بود. به همین علت برای درمان آنها آقای مهندس یک سری محدودیت در نظر گرفتند و کاملاً آنها را از قسمت مسافران آقا و همسفران جدا کردند و آنها را در خفا درمان کردند تا سال گذشته که ایشان اعلام کردند خانمهای مسافر وقتی پهلوان میشوند بیایند در روزهای چهارشنبه صحبت کند و کسانی که داوطلب هستند اعلام سفر کنند.
چرا تأکید دارند که در تمام شعب برای خانمها لژیون زده بشود؟ زیرا میخواهند پیام درمان را به همه برسانند و تابو شکنی انجام دهند و بگویند تا کی تعصب و محدودیت و تا کی در خفا به خود ظلم کنیم و فرهنگ باید در بین خانمهای مصرفکننده تغییر کند و آنها به دنبال درمان خود بروند و از زمانهای قدیم دید عمومی به خانمی که مصرفکننده هستند چه مصرفکننده سیگار و قلیان و مواد هستند دید منفی بوده است؛ اما امروز که ما آگاهی پیدا کردهایم باید خجالت از بین برود و باید به عزیزانمان این پیام را انتقال بدهیم. بس است از زندان که با مصرف مواد و الکل برای خود ساختهای خود را رها کن و برای رهاییت اقدام کن و به دنبال حال خوش و درمان باش و این درحالی است که در دنیا هنوز راه درمان موادمخدر را پیدا نکردهاند؛ اما خوشبختانه ما در کنگره ۲۷ سال است که مسافرها درمان میشوند و اکنون به خانمهای مسافر بها داده شده است تا درمان شوند؛ پس به فکر درمان خود باشید و امروز تکتک ما با شنیدن این پیام این رسالت را پیدا کردهایم که نگاهمان را تغییر دهیم و به تمام مصرفکنندگان خانمی که در اطراف ما هستند با نگاهمان حس و حال خوبمان آنها را تشویق کنیم و راه را نشان دهیم به عزیزانی که نیازمند این مسیر هستند.
تایپ: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون هشتم)
عکاس خبری: همسفر بتول رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون یازدهم)
ارسال :همسفر راحله رهجوی راهنما همسفر آذر ( لژیون هشتم)نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رودهن
- تعداد بازدید از این مطلب :
205