English Version
This Site Is Available In English

خانم‌ها برای درمان بیماری اعتیاد به کجا مراجعه کنند؟

خانم‌ها برای درمان بیماری اعتیاد به کجا مراجعه کنند؟

از نگاه بخشی از جامعه وقتی یک زن در دام اعتیاد گرفتار شد، دیگر کارش تمام است؛ حتی نیازی به حرف‌های درگوشی هم نیست، آدم‌ها فقط سری از روی تأسف تکان می‌دهند و از کنار او رد می‌شوند، تنهایش می‌گذارند تا...

امّا در جمعیت احیای انسانی کنگره60 همه از درمان بیماری اعتیاد صحبت می‌کنند و جناب آقای مهندس دژاکام که مسئله اعتیاد را به درستی شکافته است، برایمان روشن می‌کند که چگونه سیستم‌های حیاتی بدن یک فرد، پس از یک دوره مصرف مواد مخدر اعتیاد‌آوری مانند؛ تریاک، شیشه، هروئین، الکل، حشیش، گل و ... از کار می‌افتد و برای راه‌اندازی مجدد این سیستم‌های حیاتی بایستی در طول زمان لازم، درمان صورت پذیرد.
اینجاست که وجدان بیدار جامعه باید از خود بپرسد؛ وقتی یک خانم دانسته یا ندانسته گرفتار بیماری اعتیاد شده است و امروز در آرزوی سلامتی است و اگر از او بپرسید، می‌شنوید که از خدا می‌خواهد راهی برای مشکل اعتیادش پیدا کند، به راستی او برای درمان این بیماری باید به کجا مراجعه کند؟ به کجا باید برود تا در امنیت کامل بتواند از دام اعتیاد رها شود و به درمان برسد، به درمانی که بسیار متفاوت از ترک اعتیاد باشد، درمانی که دیگر راه بازگشتی به تاریکی نداشته باشد، آیا باید به کمپ‎های ترک اعتیاد مراجعه کند؟ یا مثلاً به کلینیک برود؟ پیش از پاسخ باید بررسی شود که آیا این‌هایی که نام بردیم و مدعیان دیگری که راه‌حل اعتیاد را چون کالایی بازاری می‌فروشند، واقعاً توانسته‌اند به مراجعین خود کمک کنند؟!
اما در کنگره 60 سال‌هاست که مصرف کنندگان موادمخدر می‌آیند و در طی زمان کمتر از یکسال به درمان کامل می‌رسند و در سایه آموزش‌های جهان‌بینی به بهترین انسان‌ها و شایسته‌ترین شهروندان جامعه تبدیل می‌شوند. کنگره60 از همان سال‌های آغازین شروع به کار، در کنار درمان آقایان مصرف‌کننده مواد مخدر، از ایجاد  فضایی امن و اختصاصی برای درمان اعتیاد خانم‌های مصرف‌کننده نیز غافل نماند.
شاید وقتی از مصرف مواد مخدر خانم‌ها صحبت می‌شود، تصویر معتادین به مواد مخدر سنگین نظیر شیشه و هروئین به ذهن افراد متبادر شود؛ اما حقیقت جامعه امروز این است که نسلی جوان از دختران و پسران، تحت تأثیر سبکی از زندگی قرار دارند که در بسیاری از فیلم‌های سینمایی، فضای مجازی و رسانه‌هایی دیگر، این تفکر مسموم تبلیغ می‌شود که مصرف ماری‌جوانا، سیگار و یا ویپ یک رفتار اجتماعی کاملاً معمولی و حتی مورد تأیید است.
جالب است اگر کمی دقت کنیم، می‌بینیم که گاهی حتی خانم‌ها بیشتر از آقایان در این رسانه‌ها مورد هدف قرار می‌گیرند، بدون شک این نسل بزودی از راه رفته پشیمان و مثل تمام مصرف‌کنندگان مواد مخدر دچار عواقب درگیر شدن با این بیماری خواهد شد و در پی راه چاره خواهد گشت. امید است پیام درمان این سازمان مردم نهاد به گوش تمام افرادی که خواهان رهایی از بند اعتیاد هستند برسد و همه آن فراموش‌شدگان با خبر شوند که جایی امن برای برگشتن به خویشتن خویش وجود دارد.

نویسنده: مسافر کوروش لژیون1

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .