English Version
This Site Is Available In English

پیوند محبت

پیوند محبت

جلسه هشتم از دوره بیست‌ و ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حسنانی به استادی اسیستانت مرزبانی مسافر معصومه، نگهبانی همسفر طیبه و دبیری همسفر اکرم با دستور جلسه «خانم‌های مسافر» روز سه‌شنبه ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

در ابتدا به رسم کنگره۶۰ اعلام سفر می‌کنم. با بیست و شش سال تخریب وارد کنگره شدم. به مدت سیزده ماه با روش DST و داروی OT به راهنمایی مسافر مونا سفر کردم. در حال حاضر هم بیش از ۹ سال است که آزاد و رها هستم. شش سال در جایگاه راهنمایی خدمت کرده‌ام و اکنون در بخش اسیستانت مرزبان‌ها و ایجنت نمایندگی رز تهران در حال خدمت هستم.

امیدوارم خداوند کمک کند تا خدمتگزار کنگره بمانم. بسیار خوشحال هستم که امروز این‌جا حضور دارم و در خدمت شما یک روز قشنگ را سپری می‌کنم. خداوند را سپاسگزارم که اذن حضور در کنگره را به من داد. از آقای مهندس ممنونم که اجازه تجربه این جایگاه را به بنده دادند و از دبیر شورای اسیسانت‌ها، راهنما مسافر مونا سپاسگزارم که به من اجازه خدمت دادند و هماهنگی‌های لازم را انجام دادند تا من در کنار شما باشم. من امروز همراهانی دارم. دو نفر از راهنمایان شال نارنجی و یک نفر راهنمای تازه‌واردین که ان‌شاءالله به زودی شال نارنجی را دریافت می‌کند.

خداوند را شاکرم که بعد از بیست و پنج سال این دستور جلسه با تدبیر و تفکر آقای مهندس در دستور جلسات کنگره قرار گرفت. هما‌ن‌طور که می‌دانید بیست و هفت سال است که از تولد بنیان‌ کنگره۶۰ (آقای مهندس دژاکام) می‌گذرد و بیست و پنج سال است که کنگره۶۰ تأسیس شده است. آقای مهندس رنج مصرف موادمخدر و مضافاً شیرینی و شهد درمان اعتیاد را چشیده بودند؛ بنابراین آقایان و خانم‌های مصرف‌کننده را به خوبی درک می‌کنند. ایشان از همان ابتدا در اندیشه تأسیس مکانی برای خانم‌های مسافر و خواستار درمان و رهایی آنان بودند؛ اما متأسفانه شرایط جامعه به‌گونه‌ای است که با شنیدن کلمه «مصرف‌کننده» چه برای یک آقا یا خانم، ناخودآگاه اتهام دزدی، کلاهبرداری و ... به ذهن افراد متبادر می‌شود. خداوند را شاکر هستم برای وجود آقای مهندس که آمدند و این تابو را شکستند که مصرف‌کنندگی جرم، بی‌ارادگی و بی‌غیرتی نیست و این تفکر اشتباه که فرد مصرف‌کننده باید اندکی اراده برای درمان داشته باشد را تغییر داد. حقیقتاً اعتیاد یک بیماری است و باید برای درمان آن قدم‌ها برداشت.

آقای مهندس با تدبیر و تفکر درمان بیماری اعتیاد را یافتند. ایشان ابتدا درمان را از خود آغاز کردند و در ادامه اطمینان از روش DST باعث شد که من به عنوان یک مصرف‌کننده در حضور همه اعلام کنم که من مصرف‌کننده بوده‌ام و اکنون درمان شده‌ام؛ زیرا به این روش اعتقاد و ایمان دارم. حتی اگر روزی فرزندم دچار این مشکل شود ناراحت نمی‌شوم؛ چون می‌دانم روشی در کنگره است که می‌تواند فرزند من را به درمان برساند.

آقای مهندس از همان ابتدا برای درمان خانم‌های مسافر بسیار تلاش کردند. ایشان می‌خواستند که خانم‌های مسافر دیده شوند؛ اما با توجه به عقایدی که در جامعه وجود داشت این امر را به تأخیر انداختند و چه بسا بهترین تدبیر ایشان در این سال‌ها بود. برای تشکیل قسمت خانم‌های مسافر زحمت‌های زیادی کشیده شد؛ حتی در چندین مرحله این قسمت جمع شد و دوباره راه‌اندازی گشت. از گروه دیده‌بانان که حرمت‌ها و قوانین را برای کنگره خصوصاً در قسمت خانم‌های مسافر قرار دادند سپاسگزارم؛ چراکه یک مکان امنی را برای خانم‌ها به وجود آوردند.

در این سال‌ها افراد بسیار زیادی برای درمان از شهرهای دور به تهران آمدند؛ اما به مرور گروه خانم‌های مسافر انشعاب پیدا کرد و روز به روز افراد بیشتری به درمان رسیدند. من به عنوان یک خانم مسافر دعاگوی این عزیزان هستم. زمانی فقط شعبه آکادمی را داشتیم؛ اما اکنون ۹ نمایندگی در شهرهای مختلف داریم. در تهران شعبه رز و آکادمی که آقای مهندس نام این شعبه را به نام ارغوان تغییر دادند. در اصفهان و قزوین هر کدام دو شعبه، در کرمان، قشم، شیروان و مشهد هر کدام یک شعبه داریم. خانم‌های مسافری بودند که برای درمان از مشهد به تهران می‌آمدند. خدا را شکر که به رهایی رسیدند و در کنگره ماندگار شدند و در راه‌اندازی شعبه مشهد همکاری کردند. نمایندگی شیروان از دل شعبه مشهد به وجود آمد؛ چراکه راهنمایانی تحویل کنگره دادند و خودکفا شدند و شعبه شیروان تأسیس شد.

آقای مهندس تنها فردی است که این سال‌ها در کنار خانم‌های مسافر حضور داشت و باعث افتخار است که ایشان ما را به بهترین شکل حمایت می‌کنند. اکنون چندین سال است که گروه اسیستانت‌ها به وجود آمده است و آقای مهندس کمتر کارهای مدیریت را انجام می‌دهند و چه بسا خانم‌هایی که روزی مصرف‌کننده بودند و در خانه حضور داشتند و فردی به آن‌ها اعتمادی نمی‌کرد، اکنون در شعب مختلف خدمت می‌کنند و آن شعبه را هدایت می‌کنند. خانم‌های مسافر مانند اسیستانت‌های همسفران و دیده‌بانان، در همه قسمت‌ها اسیستانت دارند و هر فردی به کار خود می‌پردازد و هر ماه به شهرهای مختلف سفر می‌کنند، هرچند مسیر برای یک خانم دور و سخت است؛ اما این کار را با عشق و محبت انجام می‌دهد.

زمانی اگر قرار بود شعبه‌ای را راه‌اندازی کنیم وابسته به آقایان مسافر بودیم و یک‌سری کارها را برای ما انجام می‌دادند؛ اما اکنون خانم‌های مسافر در همه قسمت‌ها خدمتگزاران متبحری شده‌اند. همان‌گونه که می‌دانید آقای مهندس تلاش می‌کنند در هر شهرستان اگر قرار است جایی خریداری شود در کنار آن برای خانم‌های مسافر نیز مکانی تعبیه شود و اسیستانت‌ها و بسیاری از خدمتگزاران آماده خدمت هستند.

همان‌گونه که می‌دانیم کنگره افرادی که مصرف قرص دارند را پذیرش ندارد؛ صرفاً افرادی را پذیرش می‌کند که مصرف‌کننده موادمخدر از هر نوع یا الکل باشند. از جانب آقای مهندس توصیه شده است که به عنوان مثال اگر من مسافری دارم که راهنما است و من نیز مصرف‌کننده هستم او نمی‌تواند به من مصرف‌کننده برنامه سفر درمانی بدهد. کما این‌که می‌بینیم اگر دو خواهر به کنگره بیایند نمی‌توانند در یک لژیون باشند. آقای مهندس فرمودند: «برای یک پزشک بسیار سخت است و شاید نشدنی باشد که بخواهد فرزند خود را جراحی کند.» این مسئله نیز در مورد درمان مصرف‌کننده خانم از طرف همسر راهنما صدق می‌کند. خانم مصرف‌کننده باید در قسمت راهنمای تازه‌واردین خانم‌های مسافر حضور یابد تا راهکار مناسب به ایشان داده شود و سفر خود را آغاز کند. من از همه شما خواهش می‌کنم اگر فردی در اقوام و آشنایان خود دارید شعب را معرفی کنید. تلفن شعب خانم‌های مسافر در تمامی نمایندگی‌ها وجود دارد، می‌توانند تماس بگیرند و وارد کنگره شوند.

نکته دیگر که باید بگویم این است که امکان دارد در بین همسفران و تازه‌واردین فردی باشد که در کنار مسافر آقا مصرف‌کننده شده باشد. به قسمت خانم‌های مسافر مراجعه کنید و اگر ان‌شاءالله سفر را شروع کردند دیگر نمی‌توانند به قسمت همسفر برگردند؛ چون شعبه ما جدا است. مهم این است که همه ما کنگره‌ای هستیم و این پیوند محبت بین همه ما وجود دارد. امیدوارم در این هفته که به نام هفته خانم‌های مسافر است افرادی که مستأصل و درمانده هستند، بدانند بهترین مکان امنی که می‌توانند پیدا کنند و درمان شوند فقط کنگره است و ما در تمامی شعب با آغوش باز در کنارشان هستیم و همراهی‌شان می‌کنیم تا به درمان برسند.

پرسش و پاسخ:

یکی از اطرافیان ما خانم جوانی است که مصرف‌کننده بود و از طریق یکی از مراکز و با روشی شبیه متدهای معنوی درمانی ترک کرده‌اند. بارها در مورد کنگره با ایشان صحبت کرده‌ام؛ اما نپذیرفته‌اند. به نظر شما از چه طریق می‌توانم ایشان را مجاب کنم که در کنگره حضور داشته باشند؟

قطعاً ما نمی‌توانیم دیگران را قانع کنیم که کنگره بهترین مکان برای درمان اعتیاد است. بسیاری از مراکز NGO در زمینه ترک اعتیاد فعالیت دارند و به قول آقای مهندس انصافاً در بسیاری از موارد کمک هم می‌کنند؛ اما نمی‌توانیم فردی را مجاب کنیم تا این‌که خود فرد خواستار درمان باشد. کنگره با طرح تئوری‌ایکس، تریاک را بهترین دارو در زمینه درمان معرفی کرد؛ نه تنها درمان انواع موادمخدر بلکه بسیاری از بیماری‌ها نیز به مدد آن درمان یافت. متأسفانه بسیاری این موضوع را نمی‌پذیرند؛ چون تریاک ماده‌ای اعتیادآور، نشئه‌کننده و سرگرم‌کننده مطرح شده است. امروز آقای مهندس فرمودند: «شربت OT را شربت تریاک نام نبرید؛ چون تریاک یک ماده ‌مخدر می‌دانند و در نتیجه شربت تریاک حکم یک ماده‌ مخدر را دارد. شربت تریاک را OT یا شربت اپیوم نام ببرید تا جنبه درمانی آن مشخص شود.» شما می‌توانید در جایگاه همسفران از ایشان دعوت کنید؛ خصوصاً هفته‌هایی که دستور جلسه در مورد «سیستم‌ایکس» است یا «کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» را به ایشان معرفی کنید و تا زمانی که خود فرد نخواهد شما قادر به مجاب ایشان نیستید.

رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر صدیقه

مرحله ۳۰ سی‌دی همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر صنم

مرزبانان کشیک: همسفر مریم و مسافر سهیل
تایپ: پروانه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم) و همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون دهم)
عکاس: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حسنانی تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .