English Version
This Site Is Available In English

انسان وقتی نمی‌داند و اشتباه می‌کند قابل بخشش است

انسان وقتی نمی‌داند و اشتباه می‌کند قابل بخشش است

به مناسبت هفته خانم‌های مسافر فرصت را غنیمت شمردیم و دقایقی در خدمت دیده‌بان محترم مسافر اصغر بودیم، ضمن تشکر از ایشان که دعوت ما را برای انجام این مصاحبه پذیرفتند، شما را به خواندن مطالب ارزشمند این گفتگو دعوت می‌کنیم.

مسافر اصغر با آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک وارد کنگره شدند، مدت ۱۳ماه سفر کردند به راهنمایی آقای مهندس دژاکام، روش درمان دی‌اس‌تی، داروی درمان اپیوم، رشته ورزشی والیبال و شنا، مدت رهایی ۱۴سال.

1-دستور جلسه خانم‌های مسافر برای اولین بار مطرح گردید، لطفا بفرمایید هدف از قرار دادن این دستور جلسه چیست و چه تفکری پشت آن نهفته است؟
هفته خانم‌های مسافر را به همه عزیزان و در راس به آقای مهندس تبریک می‌گویم.
همان‌طور که می‌دانید برای اولین بار است که این دستور جلسه در کنگره ۶۰ قرار داده شده به همین خاطر از اهمیت خاصی برخورد است. تمام امور کنگره۶۰ با روش DST در حال اجرا است و برای هر کاری بستر، زمان و اندازه مناسب باید وجود داشته باشد تا امکان استفاده کافی و درست از مطالب و علم مورد نظر وجود داشته باشد. همه ما می‌دانیم که مصرف مواد مخدر توسط خانم‌ها در تمام کشورها مخصوصاً کشورهای اسلامی  تابوی خاصی داشت و پذیرش آن برای جامعه مشکل بود. علت این دیدگاه این بود که در گذشته اعتیاد را جرم و  شخص مصرف کننده را مجرم می‌دانستند؛ ولی زمانی که آقای مهندس مبدا بیماری را عنوان کردند و فهمیدیم که یک مصرف کننده مجرم نیست بلکه بیمار است و تنها زمانی متجاهر و مجرم می‌شود که نمی‌خواهد درمان شود. من قبلاً هم گفته‌ام انسان وقتی نمی‌داند و اشتباه می‌کند قابل بخشش است ولی وقتی یاد گرفت و دانسته و با خواست خود اشتباهش را تکرار کرد در آن صورت مرتکب جرم شده است. من نمی‌دانستم که این اعتیاد یک بیماری است و جامعه هم نمی‌دانست ولی آقای مهندس این مسئله را شکافتند. بنابراین حالا که این بیماری شناخته شده است دیگر تفاوتی میان زن و مرد نیست، درست مثل بیماری دیابت و خدا را شکر می‌کنم که این دستور جلسه تدوین شده تا همه بتوانند آرام آرام پیام رسان این امر باشند.
2-با توجه به دیدگاه جامعه در مورد خانم‌های مصرف‌کننده، چه چالش‌هایی بر سر راه این عزیزان وجود دارد و این دستورجلسه تا چه اندازه مسیر آنها را هموار می‌کند؟
نکته اول اینکه علم راه خود را باز می‌کند و آقای مهندس می‌فرمایند: آبروی علم به عمل کردن آن است. علمی که در پایان دارای نتیجه باشد یعنی عمل آن به سلامتی و درستی ختم شود، راه خود را باز می‌کند و کنگره ۶۰ نشان داده است که بیش از ۸۰ هزار نفر زن و مرد را به درمان رسانده، پس علم کنگره۶۰ نتیجه‌بخش بوده و در ادامه مطمئن باشید افراد و جامعه با دیدن الگویی که ما به آنها نشان خواهیم داد این مسئله را به راحتی قبول می‌کنند. در مورد خود من بعد از درمان خیلی از اطرافیان چه زن و چه مرد برای درمان به سیستم کنگره۶۰ وارد شدند؛ زیرا من بعد از ۱۲ ماه درمان و تبدیل به الگوی سالمی برای اطرافیان شدم، جامعه هم تشنه درمان است یعنی گمان نکنید جامعه با به وجود آمدن علم یا روشی کاربردی، مخالفت و مقابله می‌کند. خوشبختانه علم کنگره۶۰ ثمربخش بوده و در آینده روش DST راهش را در کل دنیا باز خواهد کرد؛ زیرا این روش علمی و مخصوص بیماران خواهان درمان است.
3-در خصوص چالش‌های فوق، ما چه وظیفه‌ای در جهت تغییر دیدگاه جامعه و رفع موانع موجود برعهده داریم؟
هر علم و روشی که ابداع شود، دیدگاه‌ها و نظرات مختلفی پیرامون آن وجود خواهد داشت تا اینکه آن علم به پختگی کامل برسد و درستی آن مشخص شود. وظیفه ما اطلاع رسانی درست و تبدیل شدن به الگویی خوب و بی‌نقص برای این روش درمانی است، زیرا اگر من الگوی مناسبی نباشم و رفتارم در جامعه بعد از درمان شدن همانند یک مصرف کننده باشد چطور می‌توانم پیام کنگره را انتقال دهم؛ بنابراین مهم‌ترین کار برای ما این است که مطالب کنگره را درست دریافت کنیم و در ادامه به آنها عمل کنیم. این خود مهم‌ترین پیام رسانی و بزرگترین وظیفه برای همه ماست.

4-خانم‌های مسافر برای اولین بار با قدرت و شجاعت تمام در لایو اخیر حاضر شده و به نوعی این تابو را شکستند، این عمل در هموار شدن مسیر پیش رو چقدر موثر بود؟
من نیز موافق هستم که خانم‌هایی که در لایو هفته گذشته شرکت کردند واقعاً شجاعت به خرج دادند؛ ولی از آن مهم‌تر این است که نه تنها درمان شده‌اند بلکه به این آگاهی رسیده‌اند که مشکل آنها یک بیماری بوده و بیماری آنها درمان شده است. اینکه ما در کنگره چه از آقایان و چه از خانم‌ها می‌شنویم که می‌گویند خدا را شکر که ما به واسطه اعتیاد خود در کنگره ۶۰ حضور داریم، به علت آگاهی و جهان‌بینی موجود در کنگره است؛ زیرا جهان‌بینی کنگره فقط مختص به درمان اعتیاد یا پیشگیری از آن نیست. قوانین کنگره زندگی کردن را به انسان آموزش می‌دهد خیلی از ما در ابتدا نمی‌دانستیم که چگونه باید زندگی کنیم علت درگیری با اعتیاد هم نداشتن جهان‌بینی بود. این اعلام سفر کردن خانم‌های مسافر نشان از آموزش‌های کنگره است که آنها در جایگاهی وارد شده‌اند که توانستند آموزش بگیرند و در زندگی خود کاربردی کنند.
در پایان اگر مطلبی هست که در سوالات به آن اشاره‌ای نشده، برایمان بیان کنید؟
خداوند را شاکرم که ما را از تاریکی‌ها به روشنایی‌ها هدایت کرد. زمانی که اسم تاریکی‌ها برده می‌شود کسانی که مصرف کننده نبوده‌اند شاید به گونه‌ای دیگر در مورد آن فکر کنند ولی ما که درگیر اعتیاد بوده‌ایم از عمق آن آگاهیم. من ۱۷ سال مواد مخدر مصرف می‌کردم و ۱۲ بار تلاش کردم از این تاریکی بیرون بیایم ولی امکان پذیر نبود. اینکه الان در کنگره حضور داریم و خداوند را سپاسگزاریم، شاد هستیم و دوست داریم به دیگران هم کمک کنیم به این علت است که اولاً حال خوبی داریم و از این کار لذت می‌بریم و دوم اینکه واقعاً وقتی در جامعه یک مصرف کننده را می‌بینیم گویی خود را دیده‌ایم، تاریکی‌های اعتیاد واقعاً بسیار طاقت فرسا و سخت است. اگر الان در کنگره درمان شده‌ایم نباید فراموش کنیم چه سختی‌هایی متحمل شده‌ایم؛ برای من مصرف نکردن مواد مخدر و رسیدن به آرامش در بستر خانواده آرزویی بود که همیشه از خداوند آن را خواستار بودم و همه این‌ها را مدیون آقای مهندس، کشف روش DST و تفکرات ایشان در راستای علم و درمان بیماری‌های مختلف هستیم و همان‌طور که آقای مهندس همیشه می‌فرمایند، این امکان‌پذیر نبود جز به واسطه لطف خداوند و زحمات همه و این را هم بدانید که اولین خانم مسافر ایران خانم آنی هستند، از این خانم بزرگوار باید بسیار تشکر کنیم که جرات شکستن این تابو را داشتند و در حال حاضر همه امکان حضور در بستر کنگره را دارند. کاری که اولین نفر برای کمک به سایرین انجام داده بسیار ارزشمند است، این خانواده برای کمک به دیگران همه چیز خود را به میدان آوردند و این کار بسیار عظیمی است. از خداوند می‌خواهم که همیشه سلامت باشند و سایه آنها بالای سر ما باشد. متشکرم

طراحی سوال: مسافر عباس
تایپ: مسافر مهدی
عکاس: مرزبان خبری مسافر محسن
تنظیم و ارسال: مسافر عباس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .