English Version
This Site Is Available In English

کنگره60، نگاه جامعه را به مصرف‌کنندگان خانم تغییر می‌دهد

 کنگره60، نگاه جامعه را به مصرف‌کنندگان خانم تغییر می‌دهد

سلام دوستان زهره هستم یک همسفر؛
دستور جلسه خانم‌های مسافر به فرمایش، مهندس حسین‌دژاکام در روز چهارشنبه برای اولین بار بعد از ۲۵ سال در دستور جلسات کنگره۶۰ ارائه شده‌است؛ همان طور که ایشان در یکی از جلسات فرمودند: «خانم‌ها اکثراً در خانواده خود، اسیر و گرفتار مواد می‌شوند و دیدگاه غلط و اشتباه جامعه نسبت به آن‌ها بسیار تلخ است». در زمانی که اعتیاد برای خانم‌ها یک هنجارشکنی اجتماعی به حساب می‌آمد، مهندس حسین‌دژاکام و سیستم الهی کنگره۶۰ با آغوشی باز و مکانی امن این عزیزان را پذیرا شد و این راه و روش تا همیشه بر هر دردمندی که از بیماری اعتیاد رنج می‌برد جوابگو است و درمان قطعی اعتیاد تنها در این مکان اتفاق می‌افتد. اگر کنگره ۶۰ و مهندس حسین‌دژاکام و تدبیر این عزیز نبود؛ امروز خانم‌های مسافر که گاهی از خانه و خانواده و حتی جامعه طرد شده بودند و هیچ راهی برای آزادی از بند اعتیاد نداشتند در چه حال و روزی بودند و زندگی خود را چگونه می‌گذراندند.

از عوامل مؤثر در گرایش زنان به اعتیاد می‌توان به مواردی مانند: عدم شناخت درست از مواد‌ مخدر به‌طور مثال قرص‌های اعصاب و روان، طلاق، اختلافات خانوادگی، اعتیاد یکی از اعضای خانواده، به‌خصوص زنان متأهلی که اعتیاد خود را در نتیجه اعتیاد همسر تجربه می‌کنند اشاره کرد و واینکه خانم‌ها قربانی شرایط دشوار خانواده خود می‌شوند و کودکان در این خانواده نیز به دلیل اعتیاد پدر و مادر خود درگیر این بیماری می‌شوند. زن و مادر به عنوان بنیان، ریشه و اولین الگو برای فرزندان هستند و مظهر خلق موجود جدیدی به نام فرزند می‌باشند و در تاریکی رفتن و گرفتار شدن یک زن و مادر بسیار دردناک است؛ ولی مهندس حسین‌دژاکام برای تمام خانم‌های مصرف‌کننده که خواهان رهایی بودند تکیه‌گاه محکمی شدند؛ در ضمن اینکه مسافران خانم می‌توانند هویت از دست رفته خود را با سفر در کنگره۶۰ و درمان باز پس گیرند و به آغوش گرم خانواده و جامعه قوی‌تر از قبل برگردند.

مصرف کننده‌های ما چه خانم و چه آقا بسیار ارزشمند هستند و قطعا درونشان گوهر ارزشمندی داشته‌اند که بها و بلیطی شده است برای ورود به تاریکی‌ دنیای اعتیاد و پس از درمان به جایگاه اصلی خود بر‌میگردند و در هر جایگاهی که هستند بهترین خود می‌شوند. اکنون ما به عنوان کسانی که راجع مقوله اعتیاد در مرتبه دانایی عین‌الیقین بودیم و زندگی در کنار یک مصرف کننده را با تمام وجودمان درک کردیم با کسب آگاهی درباره اعتیاد و مصرف‌کنندگان بایستی سعی کنیم با کردار و رفتارمان برخی از تابوهای فکری در حال حاضر را بشکنیم و اگر با خانم مصرف‌‌کننده روبرو شدیم با آغوش باز و پر محبت از آن‌ها استقبال کنیم و آن‌ها را برای ورود به کنگره ۶۰ و درمان راهنمایی کنیم. تا این زمان در استان چهارمحال‌و‌بختیاری شعبه خانم‌های مسافر وجود ندارد ولی شعب نزدیک خانم‌های مسافر به استان ما شعب نسترن و یاس شهر اصفهان هستند و ما می‌توانیم اگر خانم‌ مصرف‌کننده‌ای را می‌شناسیم که در رنج و عذاب و همینطور خواهان رهایی هستند به یکی از شعب خانم‌های مسافر اصفهان آن‌ها را هدایت کنیم.
خداوند را برای حضور مهندس حسین‌دژاکام شاکر و سپاس‌گزارم که رسالت این بزرگوار کاهش درد و رنج از بشریت است و نگهبانان هستی حافظ و نگهدار ایشان باشند و برای تمام احیای نفس‌ها و احیای خانواده‌ها و انسان‌های در راه مانده در برابر ایشان سراپا تعظیم می‌کنم و دست‌بوسشان هستم و امیدوارم بتوانیم با حرکت درست و با عشق به خدمت و مخلوقین الهی کنگره را برای رسیدن به اهدافش یاری نماییم.

سلام دوستان هاجر هستم یک همسفر؛
وقتی در بدو ورود به کنگره خود را مسافر معرفی می‌کنیم؛ یعنی مصرف کننده‌ هستیم و خواهان رهایی از‌‌ دام اعتیاد؛ کنگره60 تنها مکانی است که، می‌توانیم با جرات از اعتیاد صحبت کنیم، چون بیمار هستیم و این بیماری برای آنها شناخته شده است، دیگر از القاب ناشایست و نگاه منفی خبری نیست. بیست وپنج سال از آغاز کنگره می‌گذرد، دستور جلسات زیادی مطرح شد و گفت و شنودهای فراوانی مورد بررسی قرار گرفت؛ تا این‌که امسال مهندس حسین‌دژاکام دستور جلسه‌ تازه‌ای به نام خانم‌های مسافر برای ما در نظر گرفتند. مهندس حسین‌دژاکام فرمودند: «مسئله اعتیاد یک تابو بود این مسئله آنقدر برای آقایون تابو و وحشتناک بود حال در نظر بگیرید که یک خانم بگوید من یک مصرف کننده هستم دیگر چقدر مشکل است». خانم‌های مسافر، یکی از اعضای خانواده یک مسافر که شامل: همسر، دختر، مادر و خواهر یک مصرف کننده هستند می‌باشند و یا این‌که خانم‌هایی هستند که درگیر مشکلات روحی، عصبی و افسردگی‌های شدید شده‌اند و یا بر اثر مسائل دیگر به اعتیاد گرایش پیدا کرده‌اند؛ خانم‌های مسافر اکثراً تحصیل کرده هستند ولی فکر و جسم  و روانشان درگیر اعتیاد شده و از آگاهی و دانایی‌شان کاسته شده است؛ حال با این برچسب و عنوان برای درمان شدن باید به کجا بروند که با این قضیه آنها را بپذیرند و در کدام گروه وارد شوند که امنیت داشته باشند؟ کنگره۶۰، خانم‌های مسافر را که در دام اعتیاد افتاده‌اند و امیدی به رهایی ندارند را نادیده نگرفته است و مکانی امن و مطمئن برای درمان آنها فراهم نموده تا در بهترین شرایط ممکن به درمان و رهایی برسد و این اصلاً دور از انتظار نیست. اما ای مسافر بدان که اگر روزی از مرز پهلوانی گذر کردی  پس یقیناً می‌توانی بر قله بمانی و پایدار باشی.

سلام دوستان طیبه هستم یک همسفر؛
نیروهای تخریبی برای ورود انسان به تاریکی از هر حقّه و روشی استفاده می‌کنند و در این میان مرد و زن بودن برایشان مطرح نمی‌باشد. اینکه چه کسی در دام اعتیاد و تاریکی گرفتار گردد بر اساس خواسته و راهی است که افراد انتخاب می‌کنند؛ اما گاهی با توجه به اینکه زنان از لحاظ روحی و شخصیتی بسیار لطیف‌تر از مردان هستند، باور اینکه بتوانند در اوج تاریکی قرار بگیرند و دچار آسیب‌های شدیدی شوند بسیار سخت‌تر و ناراحت کننده‌تر است و جامعه با نگاهی تحقیرآمیز به مصرف کنندگان خانم نگاه می‌کند. زمانی که یک خانم مصرف کننده می‌شود؛ شاید چندین برابر بیشتر از یک آقا از جامعه، از خانواده و از خود طرد می‌شود و این بسیار سخت است. از طرفی خانم‌های مسافر همان کسانی هستند که در کنار مسافرشان و در حریم خانواده دچار تخریب شده‌اند؛ پس برای درمان هم نیاز به یک مکان امن دارند تا هم امنیتشان تامین شود و هم به شخصیتشان لطمه‌ای وارد نشود؛ لذا کنگره۶۰ با تدبیر مهندس حسین‌دژاکام جایگاه زن را محترم شمرده و برای درمان او این مکان امن را، با بسترسازی مناسب در جامعه فراهم آورده است. خانم‌های مسافر با آموزش‌هایی که در کنگره و در کنار درمانشان می‌گیرند، با اعتماد به نفس کامل می‌توانند همانند مسافران آقا با افتخار در جامعه حضور پیدا کنند. مهندس حسین‌دژاکام بعد از ۲۵ سال ازتشکیل کنگره اجازه دادند اولین دستور جلسه خانم‌های مسافر در دستور کار هفتگی کنگره۶۰ قرا بگیرد.هدفی را که ایشان در اینجا دنبال می‌کنند این است که  جامعه را به این آگاهی برسانند که اگر کسی اشتباهی کرد باید به او فرصت جبران داده شود، نه اینکه شخص مجبور باشد اشتباه خود را پنهان کند و یا حتی نتواند قدمی برای درمان بر دارد.

رابط خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر عفیفه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی بروجن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .