همسفر الهام و مسافرشان محمد رضا با بیش از ده سال تخریب آنتیایکس مصرفی متادون، قرصهای گیاهی وارد کنگره شدند. به مدت دوازده ماه و بیست و سه روز با متد DST، داروی OT، به راهنمایی مسافر عباس و همسفر زهرا سفر کردند، رشته ورزشی همسفر در کنگره بدمینتون است، در حال حاضر به مدت نه ماه و بیست و سه روز است که به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند.
طریقه آشنایی من با کنگره۶۰، مشاور خانواده بود.
از نگاه شما بر چه اساسی، جناب مهندس و دیگر اعضاء کنگره۶۰، در برنامه تلویزیونی و دیگر رسانهها،با اعتماد به نفس اعلام کردند که، مصرف کننده بوده اند؟
جناب مهندس همیشه بیان میکنند که، از اعماق تاریکی و از دل اعتیاد بیرون آمدهاند، و تلاش میکنند که به دیگران هم این روش و متد را آموزش دهند و این که، افراد جامعه به فرد معتاد به چشم یک مجرم نگاه نکنند. اعتیاد قابل درمان است.
گرفتار شدن خانمهای مسافر در دام اعتیاد، به نظر شما، چگونه اتفاق میافتد و چگونه میتوانند سفر موفقی داشته باشند؟
دلایل متعددی میتواند داشته باشد؛ خانواده، جامعه، دوستان همه میتوانند؛ نقش داشته باشند، خانمی که در خانوادهای زندگی میکند که، پدر و یا همسر مصرف کننده دارد میتواند دلیلی برای روی آوردن خانمها به اعتیاد باشد؛ خانم های مسافر در صورتی میتوانند؛ سفر موفقی داشته باشند که پشتوانهای محکم، وفادار و انگیزه برای سفر داشته باشند.
به نظر شما، برای تغییر نگاه جامعه به خانمهای مصرفکننده، چه باید کرد؟
یک خانم مسافر با درست سفر کردن، تغییر راه و روش زندگی و قبول مسئولیتها میتواند؛ نظر اطرافیان خود را تغییر دهد.ما همیشه در کنگره میگوییم علمی که تجربه شده باشد، سندی بدون نقص خواهد بود، این سند روشDST، است؛ به امید روزی که، تمام مسافرین خانم بتوانند مانند مسافرین آقا به راحتی سفر کنند.
علت این که، بعد از چند ماه سفر، خواسته مسافر کم رنگ میشود، چیست؟
مسافر وقتی وارد کنگره میشود بعد از چند ماه انتظار دارد، تمام مشکلات و گرفتاریها حل شود؛ که این امکان پذیر نیست. اولین چیزی که باید در کنگره داشته باشیم، صبر است. مسافر وقتی وارد کنگره میشود؛ به قول آقای مهندس ۶۰، درجه زیر صفر است؛ زمانی که سفر تمام میشود، به حالت صفر می رسد، که باید همه چیز را از نو شروع کند و زندگی را که سالیان سال از بین رفته است؛ چندین ماه،یا شاید هم چندین سال طول میکشد، تا درست شود.
در کنگره۶۰، عبور از گذرگاههای سخت، چگونه هموار شده است؟
در کنگره ما راهی داریم، به اسم چهارده وادی، وادیها اولین چیزی که به ما آموزش میدهند؛ تفکر کردن است. در این چهارده وادی راه و رسم زندگی و گذر از سختیهای آن را به ما آموزش میدهد؛ به شرطی که بتوانیم؛این وادیها را در زندگی خود،عملی کنیم.
در سوره بلد به این موضوع اشاره شد که «انسان در رنج آفریده شد» تعبیر شما، از این جمله چیست؟ سختترین رنج انسان،چه میتواند باشد؟
انسان برای تکامل آفریده و به این جهان آمده است؛ یکی از راههای تکامل و ارتقا انسان این است؛که در رنج قرار گیرد؛ تا تبدیل به انسانی مقاوم و صبور شود، رنجها را رحمت خداوند ببیند نه لعنت، سختترین رنج انسان هم به قول جناب مهندس این است، که روی جهل و نادانی خودش اصرار بورزد.
لطفاً از تجربه خود در مورد، سفر تغذیه سالم و چگونگی این سفر و حس و حال خود، توضیح دهید.
خوب سفر تغذیه هم مثل سفرهای دیگر هم سخت و هم آسان است؛ اگر طبق اصول و قواعد و سیدیهای جناب مهندس جلو برویم، با آگاهی به این که سیستم بدن و ساختمان جسم هوشمند است، طبق همان روشDST، به غذا خوردن نظم بدهیم و تمام آن ویتامینهایی که بدن نیاز دارد را در اختیارش قرار بدهیم؛ بدن خودش را ترمیم میکند و مدام در حال ساخت و ساز است؛ در لژیون تغذیه آموزش گرفتم که حتماً به غذایی که میخواهم مصرف کنم، نگاه کنم؛ در قرآن هم در مورد این موضوع صحبت شده است؛ وقتی یاد بگیریم به اندازه نیاز غذا مصرف کنیم، حتماً به وزن ایده آل میرسیم؛ انشاءالله روزی برسد که ما به آن دانایی برسیم و یاد بگیریم که، چطور غذا مصرف کنیم؛ دراین سفر بهتر توانستم مسافرم را درک کنم و متوجه شدم، سفر کردن بدون جهانبینی اصلاً امکان پذیر نیست.
در آخر هم از عزیزان سایت که وقتشان را در اختیار من قرار دادند؛ سپاسگزارم و همچنین از راهنمای خودم همسفر زهرا که به من اعتماد کردند؛ تا مصاحبه را انجام بدهم؛ ممنونم.
تشکر از همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهاردهم)
طراحان سوال: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم) همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هشتم) همسفر فخری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)
مصاحبه کننده: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)
ویرایش: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون یازدهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر هما (لژیون سوم) نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
165