English Version
This Site Is Available In English

حفظ هویت خانم‌های مسافر

حفظ هویت خانم‌های مسافر

سیزدهمین جلسه از دوره پانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی گنجعلی‌خان کرمان با استادی ایجنت مسافر فاطمه، نگهبانی همسفر سیما و دبیری همسفر الهه با دستور جلسه «خانم‌های مسافر» روز دوشنبه ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

با بیش از پانزده سال تخریب آنتی‌ایکس مصرفی تریاک و شیره وارد کنگره شدم. پانزده ماه به روش DST و داروی OT با راهنمایی مسافر میترا سفر کردم. اکنون ۹ سال و ۲ ماه و ۱۰ روز است با دستان پر توان آقای مهندس آزاد و رها هستم. ورزش در کنگره ایروبیک و بدمینتون است. خیلی خوشحالم که امروز در جمع شما همسفران هستم و این توفیق نصیبم شد با چند نفر از خانم‌های مسافر در خدمت شما باشیم. من ابتدا هفته همسفر را که خیلی هم از این دستور جلسه نگذشته به شما تبریک می‌گویم و فکر می‌کنم که جشن همسفر پنجشنبه باشد. آرزو می‌کنم پاکت‌ها را که باز می‌کنید برق طلای داخل پاکت چشم‌هایتان را نوازش کند. دستور جلسه امروز در مورد خانم‌های مسافر است؛ بعد از بیست‌وهفت سال که از راه‌اندازی کنگره۶۰ می‌گذرد بالأخره آن تابو شکسته شد و آقای مهندس اجازه دادند و به ما خانم‌های مسافر لطف کردند که دستور جلسه خانم‌های مسافر در دستور جلسات هفتگی کنگره۶۰ قرار بگیرد و این یک محبت برای کلیه خانم‌ها مخصوصاً خانم‌های مسافر بود.

در مورد دستور جلسه اگر بخواهم بگویم ما در قسمت خانم‌های مسافر نزدیک نه شعبه داریم که دو شعبه در اصفهان، دو شعبه در تهران، یک شعبه در مشهد، شیروان، قشم، قزوین و در کرمان وجود دارد. همین‌طور که همه می‌دانیم برای آقایان بیش از صدوسی شعبه و حتی بیشتر در کل کشور هست؛ ولی در قسمت خانم‌های مسافر همین ۹ شعبه است؛ به دلیل اهمیت بسیار زیاد موضوع آقای مهندس گسترش شعب خانم‌های مسافر را در حرکت آرام انجام می‌دهند. یکی از آن لطف‌هایی که شامل حال ما کرمانی‌ها شده این است که یکی از شعب خانم‌های مسافر در شهر ما واقع شده است. قبل از این‌که شعبه خانم‌های مسافر در شهر کرمان بیاید خانم‌های مصرف‌کننده کرمانی که می‌خواستند درمان شوند مجبور بودند برای سفر به نزدیک‌ترین شعبه بروند و نزدیک‌ترین شعبه کجا بود؟ تهران بود و در نهایت مشهد، باید به این مکان‌ها می‌رفتند، سفر می‌کردند و به درمان می‌رسیدند. خدا را شکر در شهر کرمان آقای مهندس اجازه دادند و شعبه خانم‌های مسافر راه‌اندازی شد.

جرقه شعبه کرمان از حدود سال ۱۳۹۳، ۱۳۹۴ زده شد و همین‌طور ادامه داشت تا در سال ۱۴۰۱ شعبه خانم‌های مسافر راه‌اندازی شد و توانستند خانم‌های مصرف‌کننده انگار پشت در منتظر بودند که این شعبه باز شود، بیایند و درمان را شروع کنند. در قسمت خانم‌های مسافر اگر بخواهم سیستم خودمان را به شما توضیح دهم در این قسمت ما کاملاً خودکفا هستیم. کاملاً متکی به خانم‌هایی هستیم که خودشان آمده‌اند، درمان شده‌اند، سفر دومی هستند، رها شده‌اند و شعبه را اداره می‌کنند؛ یعنی هیچ آقایی در قسمت خانم‌های مسافر راه ندارد؛ چون اساس کار ما بر اساس حفظ هویت افراد است‌. همان‌گونه که می‌دانید یک خانم وقتی مصرف‌کننده است خیلی ترس دارد و با ترس‌های زیادی وارد می‌شود، یکی از ترس‌ها این است که نکند من را بشناسند، نکند آبروی من برود، نکند آشنایی من را ببیند.

وقتی که شعبی از شعبه‌های خانم‌های مسافر راه‌اندازی می‌شود در تمام شعب هویت مهم است؛ ولی در شعب خانم‌های مسافر این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ برای همین ما در شعبه فقط یک اسم کوچک از فرد داریم و فقط با اسم کوچک آن فرد را می‌شناسیم این‌که شغل او چیست؟ چه‌کاره است؟ همسرش چه‌کاره است، آیا مصرف‌کننده است یا نه؟ بچه‌اش چه‌کاره است؟ اصلاً ما کاری به این موارد نداریم تا آن شخص بتواند در امنیت و آرامش سفرش را انجام بدهد و به درمان برسد. در قسمت خانم‌های مسافر علاوه بر این‌که هیچ آقایی نیست و ما مستقیم زیر نظر آقای مهندس هستیم؛ حتی سی‌دی‌هایی که در اپلیکیشن می‌بینید و می‌نویسید در جلسه روزهای سه‌شنبه خانم‌های مسافر این سی‌دی‌ها ضبط می‌شود. علاوه بر این کلینیک ما هم حالت تخصصی دارد؛ یعنی روزها و ساعت‌هایی که خانم‌های مسافر برای دریافت داروشان می‌روند هیچ آقایی اجازه ورود به کلینیک در تایم خانم‌ها را ندارد تا هویت شخص حفظ شود تا خانم‌ها در امنیت و آسایش باشند تا دغدغه‌ای غیر از سفر کردن و درمان نداشته باشند.

در مورد پارک خانم‌های مسافر پارک ما پارک اختصاصی بانوان است و خانم‌های مسافر یک آلاچیق از خودشان دارند، یک کانکس از خودشان دارند، یک جای مخصوص به خودشان دارند و در پارک مخصوص بانوان است. آقایی در آن‌جا اجازه حضور ندارد و این‌ها همه به علت آن اهمیت موضوع است و این نشان می‌دهد که در کنگره۶۰ به خانم‌های مسافر اهمیت داده می‌شود؛ حالا اگر بخواهیم این را با بیرون مقایسه کنیم اصلاً قابل مقایسه نیست؛ بیرون از کنگره اگر خانمی مصرف‌کننده باشد حالا نمی‌شود گفت که می‌خواهد درمان شود؛ چون درمانی به غیر از کنگره وجود ندارد؛ اگر بخواهد ترک کند خیلی مشکلات دارد، اگر بخواهد کمپ برود چه.قدر مشکلات دارد؛ اگر بخواهد قرص از عطاری و قرص‌های شیمیایی بگیرد غیر از آن موادش قرص هم به مواد دیگرش اضافه می‌شود بعضی‌ها هستند که می‌گویند به کلینیک می‌رویم و خودمان شربت OT می‌گیریم؛ بعد غیر از مواد مصرفی خودش شربت OT هم به موادش اضافه شده است؛ چون راه و روش را بلد نیست.

آقای مهندس می‌گویند ۳ درصد کار داروی OT است و ۹۷ درصد درمان، آموزش‌ها هستند که حال فرد را خوب می‌کنند. ما چه‌قدر خانم‌های مصرف‌کننده داریم از ترس این‌که هویت آن‌ها آشکار نشود و کسی آن‌ها را نشناسد، ترسیدند که به قسمت خانم‌های مسافر بیایند. در سال‌های پیش کسانی بودند که در قسمت همسفرها می‌آمدند و به‌عنوان همسفر مسافرشان بودند و فکر می‌کردند می‌توانند آموزش‌ها را بگیرند و بعد پنهانی خودشان OT بخورند درمان می‌شوند؛ ولی عملاً این اتفاق رخ نداد و OT هم به مصرف آن‌ها اضافه شد؛ چون راه اصولی و درست را بلد نبودند به شعبه خانم‌های مسافر آمدند و آموزش گرفتند. در کرمان حدود هفت لژیون داریم؛ پنج لژیون خانم‌های مسافر و دو لژیون همسفرها. همسفرهایی در قسمت خانم‌های مسافر هستند که در خانه و نزدیکان آن‌ها خانم مصرف‌کننده مثل مادر، خواهر و دختر هست که به‌عنوان همسفر این خانم در قسمت مسافر‌های خانم همسفر ایشان می‌شوند. از زمانی‌که شعبه خانم‌های مسافر کرمان راه‌اندازی شده است الآن سه سال است هر هفته یک گروهی از عزیزان و اساتید تهران و یک گروه هم از عزیزان و اساتید اصفهان هر هفته این راه طولانی را می‌آیند و ما را در پیشرو اهداف کنگره تا جایی که می‌توانند یاری می‌کنند.

ما باید دید و نظرمان را راجع به خانم‌های مصرف‌کننده تغییر دهیم؛ گرچه در کنگره۶۰ دید منفی راجع به خانم‌های مصرف‌کننده نیست؛ چون خانم مصرف‌کننده یک خانم مجرم نیست، یک انسان است که مادر یک خانواده است، دختر یک خانواده است، عزیز یک خانواده است؛ ولی راه را اشتباه رفته است؛ پس من فاطمه نمی‌توانم هر برچسبی را به او بچسبانم اتفاقاً ما در قسمت خانم‌های مسافر نیستند که آدم‌های بدی باشند خیلی آدم‌های درستی هستند. در قسمت خانم‌های مسافر افرادی هستند که تحصیلات دانشگاهی دارند، شغل‌های بالایی دارند، فقط راه را بلد نبودند، راه را اشتباه رفتند و الآن درگیر شده‌اند، ماندند و در قسمت خانم‌های مسافر می‌آیند و راه را پیدا می‌کنند و نباید این تابو باشد که نه زشت است؛ مگر درمان شدن بد است؟ مگر به‌حال خوش و به‌تعادل رسیدن بد است؟ آن هم در مکانی که قسمتی از بهشت است آن هم مکانی که امنیت و آسایش کامل به دور از هر گونه قضاوتی وجود دارد.

در کنگره ما کسی را قضاوت نمی‌کنیم و زمانی‌که من به تهران رفتم و سفر کردم کسی من را قضاوت نکرد، کسی که از در وارد می‌شود قضاوت نمی‌شود و یک مسئله‌ای هست خانمی که مصرف‌کننده است فقط در قسمت خانم‌های مسافر به درمان می‌رسد؛ چه بسا افرادی را داشتیم خانم مصرف‌کننده‌ای که همسرش راهنما بود بعد به او برنامه داد؛ ولی درمانی رخ نداد با حال بدتر از قبل وارد قسمت خانم‌های مسافر شد؛ پس چرا باید کاری کنیم که خودمان حالمان را بد کنیم؟ شما عزیزانی که در قسمت همسفران هستید به‌واسطه مسافری که داشتید با گوشت، پوست و خون خود اعتیاد، تخریب‌ها و مشکلاتش را درک کردید که چه‌قدر سخت است آن هم برای آقایان، حالا برای یک خانم مصرف‌کننده این مشکلات به مراتب سخت‌تر است؛ تهیه موادش سخت است، مصرف موادش سخت است، غیر از این‌ها در زندگی او تخریب‌هایش چه‌قدر بالا است.

یک زن نمی‌تواند به فرزندانش، شوهرش و به زندگی‌اش به راحتی رسیدگی کند، این فرد پر از تخریب است؛ پس وظیفه ما این هست که پیام کنگره۶۰ را به خانم‌های مصرف‌کننده برسانیم و این خیلی مهم است؛ شاید کسی الآن روی مواد سنتی است من اگر پیام را به او نرسانم به مواد صنعتی روی بیاورد و تخریب او بیشتر شود و درمانش سخت‌تر می‌شود؛ شاید یک نفر با نرساندن پیام کنگره۶۰ جانش را از دست بدهد. کسی را در نزدیکان، خانواده و آشنا دارید حتماً پیام کنگره را بدهید؛ اگر پیام کنگره۶۰ را به او می‌رسانید حمایتش کنید؛ چون ما در کنگره یاد گرفته‌ایم دست افراد را بگیریم نه مچ آن‌ها را؛ چون این‌قدر خانم‌ها بیرون از کنگره مچشان گرفته شده، این‌قدر حالشان بد شده که فقط نیاز دارند جایی بیایند، دستشان گرفته شود و به آن‌ها کمک شود تا ان‌شاءالله به درمان و رهایی برسند. همان‌طوری که می‌بینیم هر هفته از شهرهای دور و نزدیک برای درمان به کرمان می‌آیند. ما از زاهدان، شیراز، شهرهای سیرجان، بم و جیرفت رهجو داریم که می‌آیند درمان شوند. ان‌شاءالله در تمامی شعب کرمان مخصوصاً خانم‌های مسافر بتوانیم قوی و محکم عمل کنیم و پایگاه محکمی برای جنوب شرق کشور شویم.

مرزبانان کشیک: همسفر حکیمه و مسافر سعید
تایپ: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی گنجعلی‌خان کرمان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .