English Version
This Site Is Available In English

خلاصه CD: نامه ۱۱

خلاصه CD: نامه ۱۱

بنام قدرت مطلق الله

سلام دوستان محسن هستم مسافر
همان طور که می‌دانیم هر موجودی در خود نقطه تحملی دارد و این نقطه همان رسیدن به مرحله اشباع است.
حال این مرحله ممکن است در جهت مثبت باشد ویا در جهت منفی، در هر جهت باشد با گذشتن از مرحله اشباع جواب در آن مسئله منفی خواهد بود.
اشباع در لغت فرهنگ به معنی سیر گردانیدن و پرکردن می‌باشد، و برای مثال در آب شکر یا نمک تا زمانی حل می‌شود که به مرحله اشباع نرسیده باشد ویا یک لیوان تا زمانی آب در آن جای میگیرید که پر نشده باشد و با عبور از این مرحله می‌توان گفت رسیدن به مرحله اشباع، گیاهان هم تا زمانی که آب کافی به آن‌ها ‌داده شود خوب است ولی با آبیاری زیاد و عبور از مرحله اشباع باعث از بین رفتن ریشه آن می‌شویم، بنابراین می‌توان گفت مثلثی که آقای مهندس دژاکام فرمودند که قاعده‌ آن نقطه اشباع است و ضلع چپ آن قبل از اشباع و ضلع راست آن بعد از اشباع را ترسیم کنیم .
آن زمان که یک لیوان را می‌خواهیم آب بریزیم و یا غذایی را میل کنیم تا لحظه‌ ای که لیوان پر شود و یا دیگر قادر به خوردن از سیری نباشیم را نقطه قبل‌ از اشباع می‌توان گفت، و این نقطه هم مفید و کاربردی است و هم لذت بخش است .
شما در جهت مثبت تا زمانی که به شخصی مثل اعضای خانواده یا دوستان یا راهنمایی به رهجو خود خوبی و محبت اندازه می‌کند جواب مثبت دریافت می‌کنیم ولی زمانی که این محبت به نقطه اشباع برسد دیگر عشق و محبت نیست بلکه وظیفه می‌شود و نتیجه آن ایجاد دلخوری و دوری از یکدیگر می‌شود.
در مسائل منفی و ضد ارزش‌ها هم همینطور، برای مثال یک پدر با همه بد خلقی‌ها و مصرف مواد مخدر و بیکاری ممکن است همسر او تحمل کند ولی با خیانت کردن دیگر از نقطه اشباع می‌گذرد و منجر به طلاق می‌شود.
آری با گذشتن از نقطه اشباع در هر طیف و جایگاهی توسط هر موجودی در هستی نتیجه آن هیچ گاه مثبت نیست و این همان ضلع دوم مثلث است، حال آقای مهندس دژاکام، با متد DST روشی برای بالا بردن و یا پایین آوردن نقطه اشباع را بوجود آوردند .
در مسئله اعتیاد و مصرف مواد مخدر ما با شروع مصرف و بدون آگاهی با همان روش DST در حال بالا بردن نقطه اشباع خود بودیم چراکه هیچ گاه فکر نمی‌کردیم با شروع یک نخود تریاک مصرف ما زمانی به ۵ گرم شیره هم برسد و نهایتا از مصرف تریاک و شیره دیگر جوابی نگیریم وبا عبور از نقطه اشباع به مصرف مواد دیگر مثل شیشه و یا قرص هم برسیم .
اما با این متد که همه ما آن را تجربه کردیم می‌دانیم همانطور که ما نقطه اشباع خود را بالا بردیم می‌توان به راحتی آن را معکوس کرد و این روش را مدیون آقای مهندس دژاکام هستیم.
اما باید دانست زمانی که در حال بالا بردن نقطه اشباع خود در مقوله مصرف مواد مخدر بودیم تخریب‌های ناخواسته نیز در کنار آن وارد کردیم و با کمک متد DST و در کنار آن آموزش جهان‌بینی در کنگره ۶۰ می‌توان این نقطه اشباع و تخریب‌ها را جبران کرد، البته این هفته که جشن همسفر است بهترین زمان برای ما است تا آنچه آموختیم و تغییر کردیم را نشان دهیم و از همسفران خود تشکر کنیم.
سعی نابرده در این راه به جایی نرسی / مزد اگر می‌طلبی طاعت استاد کن

باتشکر از همه دوستان و خدمتگذاران کنگره ۶۰
و استاد آقا قاسم عزیز 🌷🍀

سلام دوستان جواد هستم مسافر
*اشباع در فرهنگ لغت به معنی سیر گردانیدن، سیرکردن و یا رسیدن به حداکثر ظرفیت می‌باشد*
حال یکی از بزرگترین مشکلات بشر امروزی حتی در کشورها‌ی توسعه یافته مسأله اعتیاد است که دولت‌ها‌ از درمان و جلوگیری از آن عاجز مانده اند اما چرا؟ به اعتقاد آقای مهندس دژاکام چون  صورت مسأله اعتیاد را نمی‌دانند و حل نشده است در روش و کشف مهندس دژاکام که به متد DST شناخته می‌شود به اولین چیزی که توجه شده است نقطه اشباع است، با توجه به نقطه اشباع مشخص شده که از یک حدی فراتر اگر انسان مواد مخدر مصرف کند در او هیچ اثری ندارد و فقط مصرفش بالا می‌رود و نقطه تحمل بدنش بالا می‌رود آما در نئشگی فرد خیلی تفاوتی نمی‌کند.
در این سی‌دی جناب مهندس به مانند همیشه یک مثلث را ترسیم می‌کنند که قاعده این مثلث، اشباع و ساق سمت چپ، قبل از اشباع و ساق سمت راست، بعد از اشباع نام دارد.
طبق این مثلث تمام مسائل ما در این ۳ ساق می‌گنجد؛ یعنی اینکه کاری که ما انجام می‌دهیم، در مرحله اشباع است یا کار در مرحله قبل از اشباع و یا بعد از اشباع می‌باشد.

حال جالب است که در متد DST خیلی جالب و راحتی می‌توان نقطه اشباع افراد را بالا و پایین برد البته که نباید فراموش کرد گاهی نقطه تحمل و نقطه اشباع باید بالا باشد و گاهی پایین حال باید ما به این دانایی و آگاهی برسیم که در کجا نیاز به نقطه تحمل بالا هست و در کجا نیازمند نقطه تحمل پایینیم.
باتشکر از استاد عزیز آقا قاسم و همگی عزیزان لژیون ششم

ارسال خبر: مسافر یوسف لژیون دوم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .