English Version
This Site Is Available In English

آقای مهندس راهی را ابداع کردند که جهانیان باید شکرگزار آن باشند

آقای مهندس راهی را ابداع کردند که جهانیان باید شکرگزار آن باشند

جلسه دوازدهم از دوره چهل و یکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی امین قم، ویژه مسافران با  استادی راهنمای محترم مسافر محمد ، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر حمید، با دستور جلسه "بنیان کنگره 60" روز سه‌شنبه 4 دی  ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمد هستم یک مسافر؛
از دوستانی که نوشتارها را قرائت کردن سپاسگزارم و همچنین از گروه مرزبانی و ایجنت محترم تشکر می‌کنم.
خیلی خوشحال هستم که امروز توفیق شد تا دوباره در این جمع پرانرژی حضور داشته باشم و خدا را شکر می‌کنم که قسمت شد تا دوباره آموزش بگیرم.
و به تمامی خدمتگزاران خداقوّت می‌گویم.
دستور جلسه این هفته «بنیان» می‌باشد.
در وحله اول این هفته را به جناب مهندس و خانواده محترم‌شان تبریک می‌گویم و همان‌طور که خود جناب مهندس فرمودند؛ هفته بنیان فقط تولد آقای مهندس نیست و در واقع تولد همه اعضای کنگره 60 می‌باشد که با روش DST داریم سفر می‌کنیم، مسافر و یک کنگره‌ای هستیم.
این روشی که جناب مهندس ابداع کردند، سفر ما را به‌قدری آسان کرده است که این‌طور می‌شود شباهت داد؛ سفر با یک ماشین قدیمی را با سفر به وسیله هواپیما باهم مقایسه کنیم، واقعاً متد DST با روش‌های دیگر قابل قیاس نیست.
خدا را شکر می‌کنم و از خداوند برای جناب مهندس و خانواده‌شان بهترین‌ها را خواستارم و امیدوارم که سال‌های سال سایه ایشان بالا سرمان باشد.
همان‌طوری که آقای خدامی فرمودند: هنوز خیلی زود است که انسان‌ها بتوانند جناب مهندس را بشناسند، به قول معروف می‌گویند: حکم قاضی در زمان حیاتش به چشم نمی‌آید. واقعاً هم همین‌طور است، در آینده، آیندگان بسیار از جناب مهندس یاد خواهند کرد.
راهی را ابداع کردند که جهانیان باید شکرگزار آن باشند.
خب هفته بنیان است و بهتر است بیشتر به زمان گذشته و اوایل احداث این شعبه امین قم بپردازیم.
چیزی که من یادم است، درمان ما از یک کلینیک و با تعداد خیلی محدودی در سال 1390 شروع شد و خیلی عزیزانی بودند که به گردن ما حق دارند. افرادی که از تهران زحمت می‌کشیدند و می‌آمدند؛ مانند آقای عباس آقایی که ایجنت و راهنمای بنده بودند، آقای حسین شعبانی، آقای محمد علیرضایی، آقای اکبر علیرضایی و آقای پرویز بلاغی. این عزیزان بودند که مدام این مسیر را هفته‌ای سه مرتبه به قم می‌آمدند و به ما آموزش می‌دادند.
حالا اینکه یک شعبه‌ای به گونه‌ای راه بیافتد که نگهبان و دبیر و استادش از خود همان شعبه باشند، حداقل 10 ماه زمان نیاز دارد، شما حساب کنید؛ هر عزیزی که می‌خواست به قم بیاید، باید یک استاد، یک دبیر، یک نگهبان و تعدادی مشارکت‌کننده نیز به همراه خودش می‌آورد که بتواند جلسه را رونق دهد و این خیلی مسئله مهمی بود که در آن 10 ماه خیلی افراد آمدند و کمک کردند تا این شعبه قم شکل بگیرد و الآن به اینجا رسیده است که سه نمایندگی در سطح شهر قم داریم.
و همین‌طور که قم صاحب نمایندگی شد، از کنار آن چند شعبه دیگر نیز فعال شدند؛ مانند شعبه ساوه، شعبه دلیجان و از آن‌جایی که چندتا از مسافران کاشانی در این شعبه آزمون راهنمایی را قبول شده‌اند، إن‌شاالله به زودی شعبه کاشان نیز راه‌اندازی بشود.
باقی جلسه را به مشارکت می‌گذاریم تا پیشکسوت‌های جلسه بیشتر تعریف کنند که چه سختی‌هایی را متحمل شده‌اند و چه اتفاقاتی در این مدت افتاده تا این شعبه به این جایگاه برسد که ما به راحتی بتوانیم در اینجا سفر کنیم و به درمان برسیم.
ممنون که به صحبت‌های من توجه کردید.

تایپ: مسافر حسن لژیون دوم و مسافر محمدحسن لژیون هفتم
ارسال خبر: مسافر حسن لژیون دوم
مرزبان خبری: مسافر محترم جلال

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .