ششمین جلسه از دوره نهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نائین با استادی راهنما همسفر مینا، نگهبانی همسفر طیبه و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه «بنیان» روز دوشنبه ۳ دیماه ١۴٠٣ ساعت ١۵:٠٠ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
امروز دستور جلسه بنيان است که یکی از جشنهای خاص و مهم در کنگره۶۰ بهحساب میآید. امسال بیست و هفتمین سال تولد و رهایی جناب مهندس، بنیان کنگره۶٠ است. زمانیکه دستور جلسهای را در سایت سرچ میکنیم، میبینیم هر ساله در مورد دستور جلسه نوشتارهایی تکرار میشوند که این تکرارها بهجانودل مینشینند و بسیار مهم هستند، جناب مهندس در روز سهشنبه ۳۰ شهریورماه ۱۳۷۸، اولین جلسه کنگره۶٠ را با حضور ۸ نفر شروع کردند و تا به امروز کنگره پابرجا و ادامهدار است. بهراستی پشتکار و این موفقیت از چه چیزی سرچشمه میگیرد؟ اگر یک ساختار ضعیف، بدون تفکر و بدون هیچ پیشینهای بود، آیا این ساختار میتوانست اینقدر قوی شود؟ آقای امین در مشارکت خود در جلسه بنيان فرمودند: «از زمانی که جناب مهندس این روش را بر روی خودشان اجرا کردند و توانستند از تاریکی اعتیاد خارج شوند، کتابشان را بنویسند و همچنان توانستند این روش را انتقال دهند، سهسال طول کشیده است» و این به این معنا است که سهسال بر روی آن فکر شده و تمام این تفکرات، تجزیه و تحلیلها بر مبنای این بوده است که روشی را ابداع کرده و استارت آن را زدند، خداوند را هزاران مرتبه شکر، این استارت به معنای خروج هزاران نفر از اعتیاد و تاریکی است. البته فقط این شامل مسافران نمیشود، ما همسفران خیلی بیشتر از مسافران در تاریکی بودهایم. این یک حرکت بزرگ و عظيم است و روش DST، نوشتارهای کنگره، تمام قوانین، حرمتها و... توسط جناب مهندس ابداع و اداره میشوند.
کلمه بنيان به چه معنا است؟ بنيان به معنای ریشه و بذر است؛ بذری که جناب مهندس در سال ۷۸ کاشتند و اکنون به یک درخت تنومند تبدیل شده است، به درختی که هزارانهزار شاخه، برگ، میوه و شکوفه دارد و این درخت از چه چیزی تغذیه میکند؟ از ریشهای که درون خاک است، تغذیه میکند و به تنه میرساند. جناب مهندس همان ریشه درخت هستند؛ اطلاعات، سیدیها و تمام علم و آگاهی که در اختیار ما میگذارند؛ همان مواد مغذی است که به ما میرسانند. به نظر من در جلسه بنيان باید از دل صحبت شود؛ زمانی که دستور جلسات درباره وادیها است، در مورد وادیها صحبت میشود؛ اما زمانی که دستور جلسه بنيان است باید از دل گفته شود.
من در سال ٨۵ وارد کنگره شدم و سهماه از شروع زندگی مشترکم گذشته بود، وقتی آمدیم کنگره جلسات در بهزیستی اصفهان با تعداد زیر ٢٠ نفر مسافر و همسفر برگزار میگردید؛ اکنون چه اتفاقی برای اصفهان رخ داده است؟ اکنون هزار ماشاءالله شعبههای اصفهان بسیار تنومند شده و شعبههای فعال فراوانی دارد، تاسیس اولین شعبه بعد از تهران، اصفهان بوده است که آقای خدامی، آقای جمال و خانم سودابه و خیلی از عزیزان دیگر هرهفته مسیر تهران به اصفهان را میآمدند و کنگره اصفهان را تأسیس کردند و برای ما بسیار زحمت کشیدهاند. آقای امین در سیدی بنيان بسیار زیبا فرمودند: «تمام این مناسبتها برای ما یک پیامدهایی دارند».
همه ما میدانیم که ٢٧ سال از رهایی جناب مهندس گذشته است؛ چرا برای آن، دستور جلسه انتخاب شده است؟ چرا تمام شعب یک هفته درگیر آن هستند؟ چون زحمتهایی که برای ما کشیده شده است را فراموش نکنیم؛ شاید الان به راحتی در شبعه روی صندلی و در جای گرم مینشینیم، سیستم صوتی داریم؛ ولی سالهایی را به یاد میآورم که ما در سالن آمفی تئاتر جلسات را برپا میکرديم، هر هفتهای که میرفتیم، یک مکافاتی را باید پشتسر میگذاشتیم، گاهی در را برای ما باز نمیکردند و... وقتی هم میرفتیم باید سیستم صوتی را خودمان متصل میکرديم تا آخر از آنجا ما را بیرون کردند و ما به پارک رفتیم در سرما و گرما، آنجا ادامه دادیم؛ چرا این سختیها را تحمل میکردیم؟چون تشنه بودیم؛ انسان تشنه برای آب چکار میکند؟ ما تشنه آموزش و حال خوب بودیم، تشنه این بودیم که راهنما یک کلمهای حرف به ما بزند، حتی بُرجک ما را بزند؛ ولی حال ما خوب شود و به خانه برگردیم.
مسافران هم خیلی شرایط بدتر از ما همسفران را طی میکردند که آن زمان در روش DST شربت تریاک وجود نداشت، همه با تریاک (اوپیوم) سفر میکردند و گاهی برای یک گرم تریاک بازداشت میشدند و چه سختیهایی میکشیدیم تا بتوانیم آنها را آزاد کنیم؛ بهمرورزمان کنگره پیشرفت کرد و به اینجا رسید. کنگره مانند سنگ آسیاب است، هر چیزی را در درون خودش آسیاب میکند. آبروی علم به عملش است؛ هر چیزی در کنگره یاد میگیریم باید به مرحله عمل برسانیم. برای کنگره زحمتهای فراوانی کشیده شده است، اشکهایی ریخته شده است و گاهی من به مسافرم میگویم خیلی خوشحال هستم که مصرفکننده شدید که من دوستانی از جنس و حس و حال خودم را بیابم.
مرزبانان کشیک: همسفر طيبه و مسافر محمد
تایپ: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
عکس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر سمانه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نائین
- تعداد بازدید از این مطلب :
97