هشتمین جلسه از دوره اول سری کارگاههای آموزشی - خصوصی کنگره ۶۰، ویژه خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی راهنما مسافر مهری، نگهبانی مسافر بیتا و دبیری همسفر زهرا، با دستور جلسه « بنیان» روز شنبه مورخ ۱ دیماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۳:۳۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان مهری هستم یک مسافر.
آنچه باور است، محبت است و آنچه نیست، ظروف تهی است، تنها پیوند محبت ما را به هم متصل نگاه خواهد داشت. این روز بزرگ را به جناب مهندس دژاکام؛ بنیان و ریشه کنگره ۶۰، خانم آنی بزرگ، استاد امین و همچنین خدمت دختران محترم ایشان تبریک عرض مینمایم.دستور جلسه این هفته، مربوط به بنیان کنگره است، کلمه بنیان، با واژه بنیانگذار متفاوت است. من قبل از اینکه این مطلب را باز کنم، از سرکار خانم فریبا و همسر فداکار ایشان، سپاسگزاری میکنم.
اگر امروز ما خانمهای شهر اصفهان، بهعنوان مسافر، روی این صندلیها مینشینیم و در امنیت کامل هستیم، به این دلیل است که حامی و پرچمدار شعب اصفهان، سرکار خانم فریبا و همسر بزرگوارشان، آقای کردگاری تلاش کردند. آنها، زمان زیادی را به این امر مهم اختصاص دادند، ازخودگذشتگی کردند، وقت و انرژی خود را صرف نمودند تا ما امروز در کمال آرامش، بتوانیم بدون هیچ مانعی، اعتیاد و دردهای دیگر خود را درمان کنیم. به قول جناب آقای مهندس: از خودت بگذر، تا به خودت برسی.
در آن سالها که بیماری اعتیاد، را برای یک زن، ننگ میدانستند و با یک دیدگاه متفاوت و تحقیرآمیزی به او مینگریستند، این خانم شهامت به خرج دادند، از خودشان گذشتند و همچنین همسرشان در کنار ایشان بسیار همکاری کردند و توانستند اولین شعبه اصفهان را، برای خانمهای مسافر، آرامآرام پایهریزی نمایند. جا دارد که از ایشان و خانواده محترمشان تشکر و قدردانی کنم، امیدوارم سلامتی و تندرستی روزافزون داشته و خیروبرکت خداوند بر زندگی ایشان جاری باشد.
امروز بسیار خوشحالم و از خانم فریبا تشکر میکنم بابت همه آموزشهایی که به من دادند. دستور جلسه امروز هفته بنیان است. بنیان یعنی چیزی که تمام ساختارها در درونش وجود دارد مثل یک بذر که کاشته میشود و تمام اطلاعات همراه با او رشد میکند، اما بنیانگذار از ساختار، چیزی را درک نکرده فقط برنامهریزی میکند و به ساختار شکل میدهدبه همین دلیل اینجا واژه بنیان را به کار میبریم، این هفته مربوط به اعضای کنگره ۶۰، است، مانند دیدهبانان، مرزبانان، ایجنتها و همه کسانی که درگذشته برای ریشه، پایه و اساس این سیستم، تلاش کردند.
در لایو روز چهارشنبه، مشاهده کردید که آقای مهندس، پس از گذشت بیست و هفت سال، از عزیزانی مانند آقای کردگاری، یاد کردند و از ایشان تشکر نمودند.کسانی که خدمت میکنند، بدانند که آثار خدمات آنها باقی میماند و در آینده نیز همچنان باقی خواهد ماند. آقای مهندس، خودشان بنیان، ریشه و اساسِ اصلی کنگره ۶۰ هستند، در واقع همان بذر اولیه که همه اطلاعات را در خود دارد .
استاد امین خیلی زیبا در مورد پدرشان صحبت کردند؛ زمانی که بهشدت به درمان نیاز داشتهاند و راههای مختلفی را طی کردند، اما نهتنها درمانی صورت نمیگرفت، بلکه خیلی چیزهایی را هم که داشتند، از دست دادند و این شکستهای پیدرپی، باعث میشد که دوباره مواد را مصرف کنند تا حداقل یک مشکل داشته باشند و بقیه مشکلات را بتوانند حل کنند، ولی همیشه در ذهنشان، به درمان فکر میکردند و این خواسته را داشتند.
جناب مهندس یک محقق و مخترع چشم الکترونیکی و دارای رشته مهندسی، در زمان خودشان بودند، کار و حرفه ایشان، اختراع و اکتشاف، تحقیق و بررسی بود. در آن زمان این نیاز و این بیماری، باعث شد که تاریکی بدی را تجربه کنند، ولی پیامد آن همه تاریکی برایشان تبدیل به یک فرصت شد، تا بتوانند یک بذر را، در تاریکی بشکافند و رشد بدهند و ساختاری به نام کنگره را به وجود آورند.
ماهم از ایشان که استاد همه ما هستند، الگو میگیریم. اگر در زندگی خود، با سختیها، رنج و دردها و مشکلات مواجه هستیم، این خود یک نقطه قوت است که به وادی اول تفکر مربوط میشود، انسان با تفکرِ درست میتواند نقطه پرتاب، برای رسیدن به رسالت باشد، آقای مهندس با تفکر صحیح خودشان، اطلاعات را از دل رنجها بیرون کشیدند و تفاوت بین تفکر صحیح و غیرصحیح را به ما آموزش دادند.
در ابتدا، این ساختار خیلی قوی نبود، اما بهمرورزمان، پیشرفت کرد و درمان بسیاری از بیماریها، اضافهوزن، سیگار، اعتیاد و از همه مهمتر مهارتهای درست زندگیکردن، از دل آن بیرون آمد و این نشانه بسیار خوبی است که اگر من دچار درد و رنجی هستم رسالت و هدف این است که من درد و رنج کسانی که مشابه من هستند را درمان کنم.
اگر با این تفکر جلو بروم که بتوانم هم برای خود و هم برای دیگران مثمرثمر باشم، آن ساختار بهدرستی شکل میگیرد و هر روز قدرتمندتر میشود. اگر تفکر درستی، پشت یک ساختاری نباشد، متوقف میگردد و فرایند رشد در آن صورت نمیگیرد، بنابراین درد و رنج همیشه مصیبت نیست؛ بلکه فرصتی است تا با استفاده از تفکر سالم و تشکیل یک ساختار بتوانیم از رنج دیگران هم بکاهیم.
گاهی لازم است برای پیداکردن راه، از هزاران گذرگاه سخت عبور کنیم تا به یک راه درست دست یابیم و اطلاعات را به همنوع خود منتقل نماییم. آقای مهندس همچون یک ریشه، تمام اطلاعات صحیح را در ساختار کنگره ۶۰، به ساقهها که شامل: اعضای کنگره و تنه درخت که شامل دیدهبانان هستند انتقال دادند و ساقهها شکل گرفتند و میوه آنها، تازهواردین شدند و ما هرروزه این جمعیت را به چشم، میبینیم و شاهد رشد و نمو روزافزون این سیستم الهی هستیم.
تایپ: مسافر زهره، لژیون هشتم نمایندگی نسترن اصفهان.
ویرایش: مسافر کبری لژیون یکم، نمایندگی نسترن اصفهان.
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
- تعداد بازدید از این مطلب :
73