فرصتی فراهم شد تا با همسفر الهام، گفتوگویی داشته باشیم. توجه شما همراهان همیشگی را به این مصاحبه جلب مینماییم.
همسفر الهام و مسافرشان با آنتیایکس مصرفی شیره کشیدنی وارد کنگره شدند. مدت دوازده ماه و سیزده روز با متد DST و داروی OT با راهنمایی مسافر حامد و همسفر زهره سفر کردند. رشته ورزشی مسافرشان فوتبال و رشته ورزشی همسفر الهام والیبال است. هماکنون به لطف خداوند و دستان پرمهر جناب مهندس مدت یک سال و پنج ماه است که آزاد و رها هستند.
با ورود به کنگره. با آگاه شدن نسبت به روش درمانی آن با شربت OT چه واکنش و عکس العملی داشتید؟
در ابتدا وقتی متوجه شدم که مسافرم میخواهد با شربت OT درمان شود، خیلی نگران شدم و تصور میکردم این روش اصلا جوابگو نخواهد بود؛ چون از جنس همان مادهای بود که مسافرم مصرف میکرد. با این تفاوت که مصرف مسافرم کشیدنی بود؛ ولی OT به صورت خوراکی استفاده میشد و همین تفاوت شاید نگرانی من را بیشتر میکرد.
بعد از گذشت چند ماه، که تغییرات مسافرم را مشاهده میکردم؛ متوجه شدم که شربت OT، نه تنها برای درمان گزینه بسیار مناسبی است؛ بلکه در بعضی موارد، بیماریهای زیادی را نیز درمان کرده است. تا زمانی که این ماده شفابخش، در جهت مثبت و درست به کارگرفته شود. هیچ خطری ندارد و تنها راه درمان اعتیاد تا به الان، که هنوز جامعه پزشکی به نقطه صفر آن دست نیافته است؛ همین روش DST و شربت معجزهگر OT است.
در رابطه به بحث سفر مسافر، همسفر در طول درمان مسافرش، چه کارهایی را باید انجام داده و از چه کارهایی باید خودداری کند؟
همسفر در طول درمان، بههیچ عنوان نباید دخالتی در روند درمان مسافرش داشته باشد. در کنگره، راهنما به همسفر آموزش میدهد که در طول درمان، مسافرش را رها کند و مانند یک پرنده که برای ادامه مسیر راه، نیاز به دو بال دارد در کنار مسافر باشد، او را همراهی کند، آموزشپذیر باشد و برای بالابردن دانایی و آگاهی خود تلاش کند.
لازم است، همسفر با راهنمای خود مشورت کند و بههیچ عنوان با راهنمای مسافر ارتباط نداشته باشد و بایدها و نبایدهایی که راهنما به او گوشزد میکند، در طول سفر رعایت کند.
لطفا برای همراهان ما بفرمایید؛ مسافر خود در فراز و نشیبهای سفر، چگونه میتواند همواره روحیه و امیدش را حفظ کند؟
بهترین راه جهت امید در فراز و نشیبهای سفر، گوش کردن به سفارشات راهنمای خود و عمل کردن به آنها و به واسطه مطالب و سیدیهای موجود در اپلکیشین، جزوات وکتابهای مربوطه، به علم خود بیفزاید و بنویسد، مطمئناً خیلی سریع با اولین پیشرفت امید زنده میشود و با روحیه مضاعف راه خود را به بهترین نحو ادامه میدهد.
به عنوان کلام آخر؛ به نظر شما همسفر تا چه حد باید در برنامه و میزان مصرف داروی مسافرش آگاهی داشته باشد؟
همسفر نسبت به برنامه درمانی مسافر خود هیچ اطلاعی ندارد، پس نباید در برنامه و مصرف OT مسافرش دخالت کند، شخص مسافر باید به سفارشات راهنما و عمل کردن به آنها تمرکز کند. دخالت همسفر ممکن است باعث ایجاد دوگانگی و شُبهه در مسیر سفر مسافر شود تا جایی که حتی او را از برنامه درمانی خویش خارج گرداند.
مصاحبهکننده: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیوناول)
عکاس: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیوندوم)
ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیرجند
- تعداد بازدید از این مطلب :
30