مسئله همسفر بودن به احساس انسان بستگی دارد؛ بزرگترین مشکل گناه و ایراد هر انسانی ترس از آینده است؛ کسی ترس از آینده ندارد که به خدا توکل میکند. حس نقش مهمی دارد آنچه خداوند آفریده را در برمیگیرد. اگر حس نبود هیچ ارتباطی نبود در انسانها دوستی برقرار نبود و هیچ محبتی جاری نمیشد؛ مثل حس پدر و مادر به فرزند و برعکس حس تمام موجودات هستی را دربرمیگیرد و چیزی در خلقت نیست که حس نداشته باشد.
تمام ذرات هستی دارای حس هستند، درمورد انسان هم باید گفت که از جمع شدن میلیاردها سلول در کنار هم موجودی به نام انسان خلق شده است همه چیز در پرتو حس اتفاق افتاده است و باعث قادر به درک جهان، جهان اطراف خود خواهیم بود. انسانها مسافر هستند از تولد تا مرگ یا از ازل تا ابد که همیشه در این سفرها مسافران برای خود همسفرانی انتخاب میکنند؛ چون انسان موجودی اجتماعی است انسانی که در مرحله نفس مطمئنه قرار میگیرد در برقراری این ارتباط با همسفرش ارتباط قوی و محکمتری دارد و نسبت به همسفر احساس مسئولیت و تعهد بیشتری دارد.
در کنگره سفر کردن به معنی حرکت از ظلمت به سمت نور یا از مصرف موادمخدر به سمت سلامتی است افرادی که وارد کنگره میشوند بیمار بوده و برای این سفر همسفرانی را خود همراه دارند که به درمان بیماری آنها کمک میکند همسفر باید از آگاهی و دانش بالایی برخوردار باشد تا بتواند به مسافر کمک کند و به او آسیب وارد نکند که این موضوع بستگی به احساس همسفر دارد ارتباط انسان با جهان اطراف با حس ظاهر و باطن آنها صورت میگیرد و با ابزاری مثل چشم، گوش، بینی و زبان که در اختیار او قرار گرفته است اطلاعات را دریافت و به عقل منتقل میکند که در آنجا درستی یا نادرستی آن شخیص داده میشود. یکی از ارکان مهم و اساسی ما حس بوده که جهان بر مبنای سه مولفه صوت، نور و حس بنا شده است.
نویسنده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی ملایر
- تعداد بازدید از این مطلب :
60