English Version
This Site Is Available In English

قلب؛ یعنی مرکز حس

قلب؛ یعنی مرکز حس

آقای مهندس در سی‌دی «قلب» فرمودند؛ قلب؛ یعنی مرکز احساس و جایگاه آن در سینه است. اگر می‌گویند کسی قلبش سیاه یا مثل سنگ است؛ یعنی حس او خراب است. خراب بودن حس از کینه، دشمنی، حسادت، شهادت دروغ و تمام موارد ضدارزشی است. جهنم زمانی است که انسان از دوستان خود جدا می‌شود، دچار خودخواهی و خودپسندی می‌شود، آنجا است که قلب او سیاه است. آسوده بودن و در بهشت بودن یعنی؛ حس خوبی داشته باشیم. کجا خوش است؟ آنجا که دل خوش است. خوشبختی انسان به این نیست که چقدر سرمایه و ثروت دارد؛ بلکه به این است که چقدر دوست دارد؟ چقدر دوستش دارند؟ چقدر قلبش سیاه یا چقدر قلبش روشن است؟ پس همه چیز بستگی به حس ما دارد. جهان آفرینش بر پایه سه پارامتر صوت، نور و حس است و حس ما دریافت کننده نور و صوت است. وقتی مشکلی پیش می‌آید یا ضربه‌ای می‌خوریم باید به دنبال مداوا باشیم نه این‌که به دنبال مقصر و انتقام‌جویی باشیم. دنبال مطالب را گرفتن؛ یعنی حس ما سیاه است.

هموار نمودن و باز نمودن قلب‌ها بسیار سخت است و با ضرب تازیانه این درب‌ها بیشتر سخت و غیر‌قابل تسخیر می‌شود یعنی؛ درست کردن احساس دیگران کار آسانی نیست، شما ممکن است حرف بزنید و بالاترین اطلاعات و دانش را بدهید؛ ولی حس باید درک و جذب کند، این که بگوییم باید من را دوست داشته باشی و به من عشق بورزی این کار عملی نیست. تغییر حس، حس را درست کردن و برای اینکه حس از آلودگی در بیاید زمان می‌خواهد. اکثر اوقات حس‌های ما آلوده است. آلوده به مسائل ضدارزش‌ها است. همیشه سالم بودن مهم‌ترین است. سالم بودن جسم، روان، اندیشه و احساس مهم است. سالم بودن جسم یعنی؛ پیشگیری کردن. چه کاری باید بکنیم که بتوانیم سالم باشیم و مریض نشویم؟ مهم‌ترین آن با افکار سالم و احساس سالم است. بیماری‌های روان‌تنی یا سایکوسوماتیک؛ یعنی حس خراب است. همه انسان‌ها مشکلات اقتصادی، عاطفی، عشقی، ناامیدی، افسردگی و انواع و اقسام چیزهای دیگر را دارند، این‌ها با خوردن قرص حل نمی‌شود، با قرص روی آن را می‌پوشانیم.  باید ریشه افسردگی را درست کنیم.

بعضی انسان‌ها هستند که برای خدمت به دیگران از جان و مال خودشان هم می‌گذرند، آن زمانی است که حس آن‌ها تصفیه و پاک شده است و به زور نمی‌شود این کار را انجام داد، باید به آن دانش برسیم، چشمه باید خودجوش باشد. نیروهای تخریبی و بازدارنده در مسیر‌های مختلف زندگی فعال هستند و نمی‌گذارند انسان به راه مستقیم برود؛ چون انسان در حال آزموده شدن است باید از گردنه‌ها و گذرگاه‌های متعدد عبور کند. این همیشه وجود دارد، مهم این است که ما بتوانیم راه مستقیم را انتخاب کنیم و با عقل و ایمان حس‌مان را درست کنیم.


نویسنده و ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون سوم) دبیر سایت
نگهبان سایت: همسفر راحله رهجوی راهنما همسفر مبینا(لژیون ششم)

همسفران نمایندگی رودهن 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .