در سی دی قلب آقای مهندس از وادی سیزدهم صحبت میکنند که عنوان وادی این است: «پایان هر نقطه سر آغاز خط دیگری است.» یعنی هر مرحله که تمام میشود، مرحله دیگری شروع میشود. ما از وادی اول که در رابطه با تفکر است شروع میکنیم و با پشتسر گذاشتن وادیها به وادی عشق و محبت میرسیم. اهمیت وادی سیزدهم و چهاردهم در این است که در قلبها رودخانه یا بحری جاری میشود که سرچشمه آن هم زمین و هم آسمان است. آنجا که گفته میشود ارابهها را در بیکران به حرکت درآورید که نگهبانان ماوراء به آنچه در زمین است نیازمندند، یعنی ارتباط همیشه بین زمین و آسمان است؛ آنچه باور است، محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است. قلب یعنی چه؟ و دل یعنی چه؟ تاکنون صحبت نشده است ولی ما میدانیم که قلب در سینه قرار دارد و عضوی است که حس ندارد؛ کار میکند ولی مرکز محبت نیست، مرکز احساس است و جایگاه قلب در سینه می باشد. وقتی قلب دچار مشکل میشود در دست چپ، قفسه سینه و ستون فقرات نشان داده میشود؛ پس باور نادرستی است که قلب مرکز احساسات تلقی میشود و قلب تنها وظیفهاش خونرسانی به بدن است.
ما سه پارامتر در کنگره داریم که تمام جهان آفرینش به این سه مورد بستگی دارد: صوت، نور و حس. چیزهایی هستند که هستی را به وجود آوردهاند و در قرآن خیلی به آنها اشاره شده است، سمع یا همان صوت، ابصار یا همان نور و قلوب که همان حس میباشد؛ این سه پارامتر هستی را پدید میآورند و ارتباط هستی با این سه شکل میگیرد و درک صوت و نور با حس انجام میشود. سیاهی قلب بیانگر حس تاریک درونی انسان است و منشأ این سیاهی کینه، دشمنی، حسادت، دروغ، تکبر و ... است. کشورهایی که طایفهای و فرقهای هستند وضع خوبی ندارند و عزیزترین انسانها نزد خداوند پرهیزگاران هستند؛ چون فرقهای و طایفهای نیستند. اگر ما بخواهیم حس دیگران را درست کنیم و قلب آنها را باز کنیم نمیتوانیم این کار را به زور و تازیانه انجام دهیم چون نتیجهای نمیگیریم و قلب و حس سختتر میشود و باز کردن قلب کار آسانی نیست. پس برای باز نمودن قلب باید حسهای منفی را از خود دور کنیم.
ما در زندگی خود دنبال این هستیم که همهچیز درست و دقیق باشد و به حاشیه نمیپردازیم. چون حاشیه زندگی ما را ویران میکند. ما عادت کردهایم همهچیز دقیق و در جای خود باشد و کوچکترین نگاهی به گوشهوکنار نمیاندازیم؛ چون اینها زایل کننده وقت و انرژی ما هستند. خداوند میفرمایند که مرض را بهطور عمیق درمان کنیم و این بسیار سخت است. دانش تنها کافی نیست. در یک سیدی اطلاعات زیادی وجود دارد اما زمانی کارایی دارد که حس ما درست باشد؛ اگر قلب ما آکنده از سیاهی باشد این آلودگیزدایی به زمان نیاز دارد. آقای مهندس میگویند: ما درمان نمیکنیم؛ چون پزشک نیستیم؛ ولی تحقیقات را انجام میدهیم و همانطور که بیماری اعتیاد را درمان کردیم برای سایر بیماریها نیز تحقیقاتی انجام دادهایم و با آزمایشهای متعدد این اتفاق بهوقوع خواهد پیوست. باید پایهها را محکم کنیم حتی پایههای درمان اعتیاد را. روی سه ماده مخدر آزمایش سلولی و مولکولی انجام دادهایم که ستونهای درمان محکم شود تا ببینیم این مواد چه اثری روی سیستم سلولی و مولکولی انسان میگذارد و چه تخریبی ایجاد میکند و بعد چگونه درست میشود و در مورد مسئلهی اعتیاد هنوز کسی نتوانسته است بهطور عمیق این موضوع را درمان کند چون سخت و زمانبر است.
تنها درمان بیماری کافی نیست؛ چون سالم بودن جسم، افکار، اندیشه، روان و احساس مهم است و با استفاده از افکار و احساس سالم خود از انجام هرگونه عملی که به سلامتی آسیب میرساند، پیشگیری کنیم. تمام دریافت ما از پیرامون خود به حس ما بستگی دارد. این حس ما است که دچار ناامیدی و ترس میشود؛ پس درمان باید هم در قسمت جسم و هم در قسمت روان انجام شود. سالم بودن با پیشگیری از چاقی و تغذیه مناسب به انجام میرسد و خوشبختانه D.sap هم ضدعفونت و هم ضدالتهاب است و ترکیبات متعدد دیگری نیز دارد. بدن برای ترمیم خود به مواداولیه نیاز دارد و ما برای حفظ سلامت خود باید از مواد اولیه و ارگانیک بهره ببریم. با تازیانه نمیتوان جسم و اعتیاد را درمان کرد. همانطور که به جسم اهمیت میدهیم باید در کنار درمان به پیشگیری و درست کردن حس نیز توجه کنیم. اولین قسمت صورپنهان که باید درست شود حس است که به زمان زیادی نیاز دارد، وقتی حس ما درست شود با نیروی عقل و ایمان در وجود و احساسمان میتوانیم مسائل ارزشی را حک کنیم و از ضدارزشها دوری کنیم. گاهیاوقات بعضی انسانها یا نیروهای بازدارنده سعی میکنند که انسان را از انجام کارهای ارزشمند دور کنند و این نیروها همیشه در افکار و اندیشه انسان وجود دارند مهم این است که ما بتوانیم راه درست را انتخاب کنیم و از ضدارزشها دوری کنیم و حس خود را تمیز نماییم. پس قلب ما، یعنی حس ما وبرای داشتن قلبی پاک و روشن باید از خودخواهی، انتقام، بدخواهی و برای دیگران از کینه، نفرت، دروغ، تکبر، حسادت و ... دوری کنیم.
نویسندگان: همسفر نجمه و همسفر حمیده رهجویان راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
64