English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی قلب

برداشت از سی‌دی قلب

مبحثی که می‌خواهم راجع به آن صحبت کنم، مربوط به نوشته‌های خود من در تاریخ ۸۸/۸/۳۰ برای ۱۲ یا ۱۵ سال پیش است. عنوانی که در آن کتاب، صحبت‌هایم را نوشته‌ام، درمان است و به مسائل خاص هم مربوط می‌شود. 

در وادی سیزدهم گفته شد، که پایان هر نقطه سر آغاز خط دیگری است. اهمیت وادی سیزدهم به چهاردهم در این است که در قلب‌ها، رودخانه به بحری جاری می‌شود که سرچشمه‌ آن زمین و سما است و هرگز خشک نمی‌‌شود. هموار نمودن و باز نمودن قلب‌ها بسیار سخت است. با ضرب تازیانه این درب‌ها بیشتر سخت و غیر قابل تسخیر می‌شود؛ اما این فرمان، فرمان خداوند است که مرض را به طور عمیق درمان نماییم و این بسیار سخت است. 

تنها درمان مرض نیست؛ زیرا همیشه سالم بودن مهم‌ترین است و بسیار زمان لازم دارد. اکنون درمان در یک قدمی است. قلب یعنی چه؟ قلب، عضو مهمی از بدن است؛ اما احساس یا حسی ندارد و کار می‌کند. در کتب آسمانی داریم که خداوند خطاب به رسول خدا می‌فرماید: (الم نشرح لک صدرک) مگر ما سینه‌ تو را گشاده نکردیم؟ جایگاه قلب در سینه است.

ما سه جمله در کنگره داریم که این جمله‌ها بسیار کلیدی هستند که جهان آفرینش بستگی به این سه پارامتر دارد (صوت، نور و حس)؛ حتی خداوند در انجیل می‌فرماید: اول کلمه را آفرید. کلمه یعنی صوت خداوند، نور زمین و آسمان است. نور و صوت چیزی هستند که هستی را به وجود آورده‌اند و ارتباط هستی با این سه تا (نور، صوت و حس) انجام می‌شود که در قرآن هم خیلی راجع به آن‌ها صحبت شده است. خداوند در قرآن سه کلمه را با هم می‌آورد ( سمع، افسار و قلوب ) سمع؛ یعنی شنوایی و مربوط به صوت است. افسار؛ یعنی نور و برای چشم است و قلوب برای حس به کار می‌رود. قلب مرکز حس است، اگر قلب سنگ است؛ یعنی حسش سنگ است. آیا قلب ما سیاه است یا نیست؟ این مربوط می‌شود به حس ما، آیا حس ما سیاه است؟ خراب بودن حس از کینه به وجود می‌آید، از دشمنی، حسادت، مردم آزاری و غیره ... است.

آسوده بودن، بهشت بودن؛ یعنی حس خوب داشتن، بهشت بودن؛ یعنی خوردن آب خنک، از یک کوزه‌ی سفالی می‌باشد. خوشبختی انسان به این نیست که چقدر سرمایه دارد، چقدر دوستش دارند مهم است همه چیز به حس ما بستگی دارد. حس دریافت کننده است؛ پس برای این‌که قلب روشن باشد حس ما باید پاک باشد. باز نمودن و هموار نمودن قلب‌ها کار سختی است؛ یعنی بخواهی احساس‌های دیگران را درست کنی کار سختی است. آیا تا کنون کسی توانسته اعتیاد را به طور عمیق درمان کند؟ بیش از ۲۰۰ بیماری وجود دارد که اصطلاحاً به آن (سایکوسوماتیک) یعنی خراب بودن حس می‌گویند. سالم بودن مهم‌ترین چیز است؛ باید پیاده‌روی کنید؛ حتی در اتاق سه متری.

درمان دو قسمت است. درمان جسم، دیگری درمان جان می‌باشد. جسم از خاک آفریده شده است؛ پس با ضرب تازیانه هم درست نمی‌شود. در این حوزه بسیار تا بسیار تفکر لازم است. شما به این ستون‌ها آنچه لازم است می‌دهید تا بنای روی آن را بتواند تحمل کند. باید پایه محکم باشد؛ حتی پایه‌های درمان اعتیاد هم برای تریاک هروئین ،فنتالین، امفتامین و الکل است. سه تا آزمایش کردیم آزمایش سلولی، ملکولی، بنیانی که ستون‌ها محکم شود که این مواد چه اثری روی سیستم ملکول و سلولی انسان می‌گذارد و تخریب می‌کند و سپس چگونه درست می‌شود؛وقتی در مورد ام اس، کولیت و انواع و اقسام مقالات بسیار نیرومندی می‌نویسیم؛ یعنی ستون‌ها محکم است. با نیروی عقل و ایمان کلمات الهی را در سطوح مغز حک کنید. کلمات الهی؛ یعنی همان مسائلی که ارزش‌ها است؛ بتوانیم با عقل و ایمان در مغزمان، وجودمان و در احساسمان حک کنیم.

حسادت، کینه، خود خواهی، از بین بردن دیگران، شهادت دروغ دادن و ... این‌ها همه کار‌های شیطانی است و باید از آن‌ها دوری کنیم. خداوند نیکوکاران را دوست دارد. انسان موجودی است که به رب خود ناسپاس است. این‌ها را می‌توانیم با عقل و ایمان در مغزمان حک کنیم و با جان خود آن‌ها را آبیاری کنیم؛ یعنی با تمام وجود؛ یعنی وقتی به کسی کمک می‌کنی با تمام وجود آن را انجام بدهیم چشمه؛ باید خودش بجوشد؛ نمی‌توان با ریختن آب آن را پر کرد؛ باید خود جوش باشد.

در جهان مادی برای نرسیدن انسان‌ها به راه مستقیم توان انسان را تضعیف می‌کند و زمانی او را خسته و از راه بر حذر می‌کند. ساختار جهان مادی این گونه است. در جهان مادی برای رسیدن انسان‌ها به راه مستقیم، انسان‌های دیگری هستند توان او را کم می‌کنند و نیرو‌های بازدارنده نمی‌گذارند به راه مسقیم برود (یعنی کمک کردن به فقرا یا نوازنده دوره گرد و ...) مهم این است؛ بتوانیم راه مستقیم را انتخاب کنیم و بتوانیم با عقل و ایمان به آن جایی برسیم که بتوانیم حس‌مان را درست کنیم.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون چهارم)

ویراستاری: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر معصومه (دبیر سایت)

ارسال: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی قیدار 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .