هشتمین جلسه از دوره اول کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ارگ کرمان با استادی راهنما همسفر زهرا، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر افسانه با دستور جلسه «OT» روز دوشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکر و سپاسگزارم که در جمع شما دوستان با عشق و محبت حضور دارم. حضور ما در کنگره یعنی خداوند به ما تلنگری میزند که هنوز برای تغییر کردن و تبدیل شدن فرصت دارید. از همه خدمتگزاران نمایندگی ارگ در بخش همسفران و مسافران سپاسگزارم و از همسفر فاطمه نگهبان جلسه سپاسگزارم که استادی جلسه را به من واگذار کردند. امیدوارم در کنار هم جلسه خوبی داشته باشیم؛ همینطور خدمت همسفر زهرا دبیر دوره قبل خدا قوت عرض میکنم و خدمت همسفر افسانه دبیر فعلی تبریک میگویم؛ امیدوارم در این جایگاه موفق باشند. از راهنمایان خودم و مسافرم همسفر مهری و مسافر محسن سپاسگزارم. اگر امروز منِ زهرا در کنگره حضور دارم و حال خوشی دارم از آموزشها، عشق و محبتی است که ایشان نثار من کردند؛ امیدوارم هر کجا هستند سالم و سلامت باشند. صحبتهایم را با پیام OT شروع میکنم: «ما همه اعضاء کنگره۶۰ به زنان و مردانی که در قسمت OT کار میکنند و تعداد آنها از هزاروسیصد نفر هم گذشته است سلام و درود میفرستیم و سپاسگزار آنها هستیم. حال این تواناییها را نظارهگر باش افرادی که روزی مصرفکنندگان موادمخدر بودند امروز در کنار موادمخدر OT زندگی میکنند و حتی آن را لمس میکنند و هیچ اثری روی آنها نمیگذارد؛ این یعنی بههم ریختن کلیه معادلات ترک و درمان اعتیاد در سطح جهانی؛ درود خداوند بر شما باد.» من هم به نوبه خود هفته OT را خدمت آقای مهندس و خانواده محترمشان و تمامی خدمتگزاران OT در سراسر کشور تبریک و خدا قوت عرض میکنم؛ همچنین خدا قوت عرض میکنم خدمت مسافرم که در قسمت OT نمایندگی ارگ خدمتگزار هستند و سپاسگزار ایشان هستم که به من اجازه میدهند در کنگره حضور داشته باشم و خدمت کنم. دستور جلسه «OT» برای این است که به ما نشان بدهد که ما معجزه زندگی خود را از کنگره داریم؛ درواقع به منِ همسفر میگوید که اگر OT نبود، مشخص نبود که الآن مسافر ما در این بُعد حیات حضور داشت یا خیر! یا زندگی ما با وجود بچه به طلاق کشیده بود یا نه؛ پس من را به سبب اینکه قدردان و شکرگزار این نعمت باشم مواجه میکند و به من میگوید در برابر نعمتی مانند کنگره و OT منِ همسفر چهکاری انجام دادهام. از دو جهت میتوانیم به دستور جلسه OT بپردازیم؛ یکی از لحاظ جهانبینی که همین صحبتی است که انجام دادم که قدردان باشم و مبادا دچار حقه فراموشی شوم و دوم از لحاظ فنی؛ کلمه OT مخفف اپیوم تینکچر (Opium Tincture) است. که O از اپیوم (Opium) و T از تینکچر (Tincture) گرفته شده است.
اجزاء تشکیل دهنده OT خارج از دلِ طبیعت نیست. اولین جزء تشکیل دهنده OT تریاک است و پایه تمام داروهایی که برای هر مشکلی که بر میخوریم همان مرفین یا کدئین است که از تریاک گرفته شده است. دومین جزء آن الکل است که بهعنوان حلال استفاده میشود و برای اینکه شربت تریاک کپک نزند از آن استفاده میکنند که دانشمند، زکریا رازی آن را کشف کرد و خارج از دلِ طبیعت نیست و بقیه اجزاء OT را آب تشکیل میدهد که آن هم سرچشمه حیات است و چیزی بیرون از دلِ طبیعت نیست؛ یعنی یک شربت کاملاً گیاهی که سازگاری کاملی با بدن دارد. رنگ شربت OT قرمز مایل به قهوهای است و مزه بسیار تلخی دارد؛ اما فکر کنم با وجود تلخی که دارد زندگی بسیاری از مسافران و همسفرانی که اینجا نشستهاند را شیرین کرده است. قبل از اینکه OT وارد چرخه دارویی کشور شود مصرفکنندگان و خانوادهها رنج بسیار زیادی را کشیدند و برای درمان شخص مصرفکننده راههای بسیار زیادی را رفتند؛ از جمله مصرف قرصها و داروهای شیمیایی مثل متادون که آقای مهندس در سیدی سفیر سلامت (۵) میگویند: «متادون وابستگی دارویی شدیدی بهدنبال دارد که هیچچیز جوابگوی آن نیست.» در اوایل کار کنگره هم همینطور بود که برای درمان مسافران شربت OT وجود نداشت و مسافران با روش دودی سفر خود را طی میکردند که در این بین سختیهای زیادی بود؛ از جمله ارتباط با ساقی یا تقسیم کردن مواد به قسمتهای معین و همینطور وعده مصرفیشان که میرسید باید بساط فراهم میکردند. حالا شما حس کنید همسفری که تا بهحال مواد را از نزدیک ندیده بود چهقدر از لحاظ روحی و روانی دچار آسیب میشد. در ادامه به لطف خداوند و تدابیر و زحمات آقای مهندس شربت OT وارد چرخه دارویی کشور شد و این ابداع بزرگ را آقای مهندس به بشریت اهداء کردند. همینطور که میبینید الآن بهراحتی مسافر با نامهای که در دست دارد به کلینیک مراجعه میکند، شربت خود را تحویل میگیرد و طبق برنامهای که راهنما به او میدهد داروی خود را به روش DST مصرف میکند.
درون بدن موادی تحت عنوان مواد شبه افیونی وجود دارد که برای بدن بسیار ضروری است؛ مثل انکفالین. اگر این مواد درون بدن من ترشح نشوند من حتی نمیتوانم یک دقيقه روی این صندلی بنشينم یا حتی اگر بادی به صورت من بخورد برای من آزاردهنده است. برای چه به این ماده شبه افیونی میگویند؟ برای اینکه دقیقاً شبیه مواد مخدری است که بیرون از بدن قرار دارند. حالا بدن شخصی که دچار بیماری اعتیاد میشود دچار یکسری کمبودها است؛ یعنی این مواد دیگر درون بدن او تولید نمیشوند؛ چرا؟ چون مواد را از بیرون وارد بدن کرده است. درمان در کنگره به این معنا است که شخص این سیستم را دوباره بازسازی و ترمیم کند؛ یعنی به تعادل رسیدن مقوله جسم، روان و جهانبینی؛ اما در بیرون از کنگره خیلی میبینیم که فقط به یک ضلع از مثلث درمان میپردازند و میخواهند فرد را با حرف زدن یا ریکاوری به درمان برسانند؛ در صورتی که تا آن مواد در درون بدن فرد تولید و ترشح نشود شخص به تعادل نمیرسد. برای اینکه من این مواد را در بدن خود جبران کنم. آقای مهندس میگویند ما نیاز به یک سری مصالح داریم که آنها نیاز بدن ما هستند و وسوسه نیست؛ البته عموم مردم در بیرون از کنگره آن را بهعنوان وسوسه میشناسند؛ در صورتی که آقای مهندس میگویند اگر در مقابل یک فرد گرسنه غذا بگذارید و سیر شود و دوباره مقابلش غذا بگذارید دیگر میلی به غذا ندارد؛ چون نیاز بدنش رفع شده است. مصالح مورد نیاز بدن را من میتوانم با دارو به بدن برسانم. حالا این داروی مناسب چیست؟ داروی مناسب از نظر کنگره۶۰ بهترین، کمخطرترین و با راندمانترین دارو یعنی OT است. دارویی که انواع و اقسام موادی که مورد نیاز بدن من است داخل آن وجود دارد و دارای ۲۵ نوع آلکالوئید است و هر شخصی با هر نوع ماده مصرفی آن را مصرف کند میتواند به درمان برسد. در ادامه با توجه به کارنامه درمان در کنگره تجربیات افراد و تحقیقاتی که آقای مهندس انجام دادند متوجه شدند که علاوه بر درمان بیماری اعتیاد با به تعادل رسیدن مواد شبه افیونی در بدن شخص مصرفکننده بسیاری از بیماریهای شخص درمان شده است؛ ازجمله بیماری MS، کولیت روده و بسیاری از سرطانها و همینطور که میبینید آقای مهندس هر روز مقالات زیادی را در اینرابطه ارائه میدهند و این نشان از معجزه OT و روش DST است؛ اما مسئله مهمی که اینجا وجود دارد یک تازهوارد یا همسفری که مدت زیادی نیست وارد کنگره شده است باید OT را به چشم یک دارو ببیند، نه ماده مخدر. اگر غیر از این باشد نمیتواند حس خوبی به این دارو داشته باشد و در ادامه این حس را به مسافر خود انتقال میدهد و نمیتوانند سفر خوبی را طی کنند.
شاید برای یک همسفر این سوال پیش بیاید که چرا باید OT را در سه وعده مصرف کنند؟ برای اینکه عمر OT یا تریاک در بدن شخص حدوداً هفت یا هشت ساعت است و اگر شخص یک وعده مصرف کند دیگر بدن او جوابگو نیست و دچار کمبود آن ماده میشود؛ بنابراین باید در سه وعده در روز مصرف شود. همینطور ممکن است این سؤال پیش بیاید که چرا باید ده ماه طول بکشد؟ چرا نباید دو یا سه ماه باشد؟ باید بدانیم که OT در سایه روش DST است که درمانکننده است؛ یعنی یک همسفر باید پارامتر زمان را در نظر داشته باشد؛ درغیراینصورت تبدیل به ضد خودش میشود؛ یعنی میشود همان ماده مخدر یا آنتیایکس. آقای مهندس میگویند: سفر کردن هم سخت است و هم سهل؛ در صورتی سهل است که از داروی OT بهدرستی استفاده شود. در این شرایط کاری که یک همسفر میتواند انجام دهد این است که به داروی مسافر کاری نداشته باشد، اجازه دهد آن فراز و نشیبهای سفر را خود مسافر طی کند، آن بالا و پایین شدنها فقط با کم یا زیاد خوردن OT ایجاد میشود و آن شخص به نقطهای میرسد و درک و تجربه میکند که چهقدر باید OT مصرف کند. بهترین کاری که یک همسفر میتواند انجام دهد حامی و پشتیبان مسافر خود باشد؛ با القائات مثبت مسافر خود را در این سفر یاری کند؛ حواسش را به آموزشهای خود بدهد؛ برای حال خوب خود تلاش کند؛ اول تغییر را از خود شروع کند و درگیر مسافرش نباشد. همسفری که در مسیر آموزشها باشد امیدوار است و همیشه نیمه پر لیوان را میبیند. درست است ما مشکل بزرگی به اسم اعتیاد در زندگیهایمان داشتیم؛ اما نعمتهای خیلی زیادی داریم که بهواسطه وجود اعتیاد حتی آنها را هم نمیبینیم. همیشه سعی کنید در مسائل و مشکلات روی شما به سمت نعمتهای خداوند باشد؛ دراینصورت است که میتوانیم در این مسیر پرفراز و نشیب با قدرت و انرژی ادامه دهیم و در ادامه قدردان این نعمت باشیم. اگر امروز روی این صندلی نشستهاید، اگر مسافر شما به درمان رسیده است خدا را شکر و اگر مسافر شما هنوز به درمان نرسیده است این امید را داشته باشید که روزی به درمان خواهد رسید منتهی صفت قدردان و سپاسگزار بودن در رسیدن به درمان خیلی تاثیرگذار است.
در ادامه معرفی دبیر جدید و تقدیر از دبیر دوره قبل همسفران نمایندگی ارگ
مرزبانان کشیک: همسفر فرحناز و مسافرحسین
تایپ: همسفر ساناز رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
228