زمانیکه هنوز در جامعه، اعتیاد را غیرقابل درمان، پیشرونده و موذی میدانند، در کنگره ۶۰ با شربت تریاک (OT)، بسیاری از بیماریها از جمله اعتیاد، به درمان قطعی میرسد. این فر ایزدی و خواست قلبی آقای مهندس دژاکام است که چنین بستر پاک و سالمی برای عزیزانی که خواهان رهایی و آزادی از بند اسارت مصرف انواع آنتیایکسها و ضدارزشها هستند، فراهم شده است. این هفته زیبا را خدمت خانواده محترم جناب مهندس و خدمتگزاران OT تبریک عرض مینماییم.
با توجه به دستور جلسه OT، در خدمت یکی از راهنمایان شعبه شادآباد راهنما همسفر فهیمه هستیم که توجه شما را به این گفتوگوی شیرین جلب مینماییم.
همسفر فهیمه و مسافرشان، با چندین سال تخریب وارد کنگره شدند، آخرین آنتیایکس مصرفی مسافرشان تریاک و قرص، به مدت ۱۰ ماه و ۲۱ روز، به روش DST و با داروی OT به راهنمایی مسافر امین و همسفر مریم سفر کردند، درحال حاضر ۴ سال و ۴ ماه است که با دستان پرتوان آقای مهندس، آزاد و رها هستند. رشته ورزشی همسفر و مسافر، هر دو والیبال است.
همسفر فهیمه در جایگاههای زیادی در کنگره مشغول به خدمت بودند، از جمله خدمت در گروه مرزبانی، سایت، ورزشبان والیبال، صدور کارت، مسئول حضور و غیاب، دبیر جلسات هماهنگی راهنمایان و در حال حاضر در جایگاه راهنمایی خدمت میکنند.
از مشتقات و محسنات شربت OT، برای تغییر دیدگاهِ همسفران تازهوارد که نگران درمانِ مسافرشان با شربت OT هستند، بفرمایید؟
مشتقاتی که در تریاک وجود دارد باعث تسکین دردهای شدید، مزمن و کنترل علائم ترک اعتیاد و ... میشود، زیرا عملیات جایگزینی در فرد مصرفکننده به راحتی انجام میشود. شربت OT بهخاطر داشتن تمام آلکالوئیدهای تریاک، بهعنوان بهترین، کاملترین، قویترین و کمهزینهترین دارو برای درمان کامل هر نوع ماده مخدری است. یکی از امتیازات داروی OT این است که رابطه فرد در حال درمان با ساقی مواد مخدر قطع میشود. همچنین از نظر مادی برای او مقرون بهصرفه است و احتیاج به هزینههای زیادی ندارد. این شربت از هر نوع ناخالصی به دور است، با کشیدن تریاک مقدار کمی از آلکالوئیدها جذب بدن شخص میشود؛ اما با خوردن این شربت، فرد با ریختن مقدار معین از این دارو میتواند درمانی مفید و قطعی داشته باشد. چرا روی زبان ریخته میشود؟ به این خاطر که زبان سنسورهای بسیار حساسی دارد که باعث جذب مفیدتری میشود. شربت OT برای بیماریهای دیگر هم به کار میرود؛ مانند سرطان، اماس، بیماریهای مغزی و ... OT این بیماریها را میتواند به درمان برساند و باعث ترمیم جسم مصرفکننده میشود. مسافر من در NGO دیگری با سقوط آزاد ترک کرده بود و جسم که یکی از اضلاع درمان است، حذف شده بود و باعث شد که ما قدر شربت OT را بیشتر از بقیه حس و درک کردیم.
اعلام سفر در کارگاههای آموزشی چه پیام یا تاثیری میتواند برای تازهواردین و سفر اولی داشته باشد؟
اعلام سفر، پیام درمان و رهایی را به گوش خود و سایرین میرساند و پیامی برای تازهوارد است که اگر این پروسه برای سایرین اتفاق افتاده و به نتیجه رسیدند، پس میتواند برای من تازهوارد نیز رقم بخورد و باعث شادی و امید در آنها میشود.
از نظر شما همسفران تا چه میزانی میتوانند در مورد برنامه و میزان مصرف داروی OT مسافرانشان آگاهی داشته باشند؟
با توجه به تجربههای زیادی که در ترکهای بسیار مسافرم داشتم، باید رها کردن را به معنای واقعی سرلوحه کارهایمان در سفر خود قرار دهیم. رها کردن مسافر به معنی بیتفاوتی نسبت به مسافر نیست، بلکه منظور این است من حواسم به مسافر هست، سلامتی و به درمان رسیدن او برای من مهم هست، برای همین او را رها میکنم تا راهش را به درستی طی کند. اگر مسافر را رها نکنم مثل این است که زنجیری به پایش بسته و به هر طرف که میخواهم میکشم و او را به زور به کنگره آورده یا زمان رهایی را تعیین میکنم و مسئله کنترل کردن که باعث تخریب بیشتر مسافر میشود، دائماً در مسیر مانع ایجاد میکند، پس نه تنها کمکی به او نمیکنم، بلکه باعث بههمریختگی بیشتر او میشوم و او را از رسیدن به درمان باز میدارم.
آقای مهندس در سیدی عمل میفرمایند: «ما زمانی برای باورها ارزش قائل هستیم که آن را به نتیجه برسانیم» لطفا یکی از باورهایی که به عمل در آوردهاید را برایمان مختصر بگویید؟
باور این که ما مسئول صددرصد اتفاقات و شرایط زندگی خودمان هستیم، مهمترین موضوع در دنیای ما است که ما با باورهای خود، تمام اتفاقات و چالشهای زندگی را خلق میکنیم. نحوه برخورد دیگران با ما و حتی کسانی که در اتوبوس و مترو کنار ما مینشینند، همه و همه بر اثر قوانین دقیق خداوند است نه اتفاقات شانسی.
بستگی به این دارد که من چه احساسی را به کائنات میفرستم؛ دقیقا همان را در قالب چالشهای روزمرهام میبینم. من در هر چالشی سعی میکنم به خودم رجوع کنم و با حل کردن صورتمسئله از آن عبور کنم.
چه عامل درونی یا بیرونی سبب شد که شما را مشتاق به خدمت در جایگاه راهنمایی کند؟
از ابتدا تشنه آموزش و خدمت کردن بودم و اولین قدم تغییر دانایی بود. سعی کردم فرمانبردار باشم و تمام تلاشم را کنم تا این جایگاه پر از عشق را بهدست بیاورم و بتوانم عاشقانه خدمت کنم. خدمت یک راهنما از جنس عشق ورزیدن و محبت کردن بدون توقع میباشد؛ تمام تلاش خود را میکند تا بهشت، روزی رهجویانش شود. عزیزانی که در لژیون هفتم هستند، در وجودشان پر از عشق و محبت است که باعث میشود من با حالی ۱۰۰ برابر خوشتر به خدمت و آموزش ادامه دهم.
چه تفکری در شما سبب شد که امسال داوطلبانه در لژیون سردار، برای دریافت نشان دنوری اقدام کنید؟
با تمام وجودم این جایگاه را از خداوند و استاد سردار طلب میکردم و پسانداز خاصی هم نداشتم، در حد آن که بتوانم سردار را تسویه کنم، ولی بسیار تشنه برای بخشش بیشتری بودم تا این که از استاد سردار خواستم مسیر برایم باز شود و نشانههایی ببینم! بسیار با خود تکرار میکردم《به جهت فرمان، نوری باشید که خداوند میخواهد》مسیر باز شد تا بتوانم با عشق، حالخوش و بدون چشمداشت، خدمت کنم؛ زیرا انسان هر چه بیشتر عشق میورزد و خدمت میکند، بیشتر دریافت میکند و از گذرگاههای سخت به راحتی عبور میکند. وعده خداوند دروغ نیست زیرا محصولی که خودمان میکاریم را درو میکنیم.
با توجه به حضور پررنگ و مستمرتان در پارک و خدمت در جایگاه ورزشبانی والیبال شعبه شادآباد، نقشِ ورزش را برای به تعادل رساندن جسم و روان چگونه میبینید؟
هدف کنگره درمان و رسیدن به تعادل است؛ البته من در کنگره یاد گرفتم که برای چه باید ورزش کنم. ورزش بها دادن به جسم و سلامتی است و باعث تقویت حافظه، احساس شادی و افزایش ترشح هورمونهای خوشحالی به نام اندورفین میشود. این هورمونها احساس خوبی ایجاد میکنند و میتوانند افسردگی و اضطراب را کاهش دهند. این اثرات مثبت، بر روحیه و تعادل روانی افراد تأثیر میگذارند که در نتیجه مکمل درمان میباشد و همچنین بستری است تا آموزشهایی که کسب کردهایم را در پارک کاربردی کنیم.
کلام آخر؛
امیدوارم قدردان آموزشها و شربت OT که سندی بدون نقص است، باشم. سپاسگزار عزیزانی هستم که سختیها را به دوش کشیدند تا آرامش وارد زندگی ما همسفران شود. از گروه سایت ممنونم که به من اجازه خدمت کردن دادند.
طراحی سوالات: همسفر زهرا رهجوی لژیون پانزدهم و همسفر فائزه رهجوی لژیون چهاردهم
تهیه و تنظیم: همسفر فائزه رهجوی لژیون چهاردهم
عکاس: همسفر دیبا رهجوی لژیون پانزدهم
ویراستار: همسفر مبینا رهجوی لژیون پانزدهم دبیر سایت
ثبت: همسفر فاطمه رهجوی لژیون چهاردهم نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
332