پیرامون دستور جلسه هفتگی: «جهانبینی در ورزش» گفتگویی صمیمانه با همسفر زهرا داشتیم، شما عزیزان را به مشاهده ادامه آن دعوت میکنیم:
لطفا به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید.
سلام دوستان زهرا هستم همسفر جعفر
به ما بگویید؛ تغییر نگرش شما نسبت به ورزش در کنگره چه زمانی به وجود آمد؟
نگرش من نسبت به ورزش، قبل از ورود به کنگره تغییر کرد، آن زمان من دچار بیماری دیسک کمر بودم، ولی با آموزشهای کنگره و بالا رفتن سطح جهانبینی در من این روندِ تغییر نگرش، کاملتر شد و توانستم با ادامه ورزش به درمان و بهبود بیماریام کمک کنم.
لطفاً در مورد منحصر بودن ورزش در کنگره کمی توضیح بدهید.
اگر ورزش به جهت سلامتی باشد، نتیجه فوق العادهای به دست میآید. البته در شروع با تمرینهای سبک و مداوم باشد که بدن آماده شود. در کنگره ورزش، آنقدر مهم است که شخص برای راهنما شدن باید در یک رشته ورزشی فعالیت داشته باشد.
به نظر شما یک ورزش سالم، چه پیامدهایی را به همراه دارد؟
ورزش سالم باعثِ بازسازی بدن، جلوگیری از چاقی و تولید مواد شبه افیونیِ بدن مانند؛ دوپامین و اندروفین را افزایش میدهد. از اثرات مفید فعالیت ورزشی میتوان، پیشگیری از بیماری، درمان و کنترل بیماریهایی مثل؛ نارسایی قلبی و عروقی را نام برد. سلامتی و توانایی جسمانی از نعمتهای الهی هستند.
همانگونه که میدانید، جهانبینی یکی از علوم مهم کنگره ۶۰ و یکی از اضلاع مثلث درمان است. آیا این مهم در ورزش هم تأثیر دارد؟
بله ممکن است، در زمان ورزش تغییراتی، مثل؛ ترشح زیاد آدرنالین و....، رفتار ما تا حدی تغییر کند یا به دلایلی حال ما خراب شود و ما از تعادل خارج شویم، این در خارج از کنگره عادی است ولی در کنگره پذیرفتنی نیست. در کنگره ورزشکاران در سختترین لحظات از کنترل خارج نمیشوند، داد نمیزنند، عصبانی نمیشوند، حال خود و دیگران را خراب نمیکنند. پس میشود به کمکِ جهانبینی و تغییرِ دیدگاه نسبت به ورزش، طوری ورزش کنیم که هم خودمان و هم دیگران لذت ببریم.
نویسنده متن: همسفر زهرا، رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
تهیه و تنظیم گزارش: رابط خبری لژیون دوم همسفر ملیحه، رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ارسال مطلب: همسفر الهام، رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
67