به بهانهی دستور جلسه جهانبینی در ورزش، گفتوگویی با مرزبان همسفران آقا در پارک نیلوفر آبی انجام دادهایم و امیدواریم از مطالعه آن لذت ببرید.
لطفا خودتان را به رسم کنگره معرفی کنید:
سلام دوستان پوریا هستم یک همسفر. مسافر من امیر با ۱۰ سال تخریب وارد کنگره شد؛ آخرین آنتی ایکس مصرفی الکل و حشیش، مدت سفر اولش ۱۲ ماه و ۱۲ روز، روش درمان DST، داروی درمان شربت OT، راهنمای خوبشون وحید آقای ریخته گر از لژیون ۶ شعبه رضا، راهنمای خوب خودم در قسمت جهانبینی؛ آقا مصطفی عظیمی زاده لژیون ۱ همسفران آقا شفا مشهد و در قسمت خدمتی آقای مجید دارابی لژیون مرزبانی پارک نیلوفر آبی، ورزش خودم و مسافرم هر دو در کنگره کشتی و رهایی هم به دستان پر مهر جناب مهندس ۱ سال و ۶ ماه.
۱_ لطفا بفرمایید جهانبینی در ورزش یعنی چه؟
خب اول بایستی متوجه شویم که معنی جهانبینی چیست؟ همهی ما نیک میدانیم که جهانبینی یعنی آن چیزی که ما نسبت به جهان درون و بیرون خود برداشت، دریافت، ادراک و احساس میکنیم. جهانبینی در ابعاد مختلف زندگی ما وجود دارد و تمامی زندگی ما را در بر می گیرد. مانند: ورزش، کار، خانواده، زندگی و... پس جهانبینی در تمام لحظات و موقعیت های زندگی ما گسترده شده است و نکتهی مهم جهانبینی در ورزش این است که به عنوان مثال: عکس العمل من، هم در شرایط بُرد و هم در شرایط شکست یکسان باشد؛ یعنی نه از پیروزی خودم خیلی خوشحال شوم و نه از شکست خودم خیلی غمگین بشوم. اصل کنگره ۶۰ بر پایه تعادل است؛ یعنی من بایستی یاد بگیرم که در زندگیام تعادل داشته باشم و آن را حفظ کنم، تا وقتی در یک رقابت شکت خوردم از آن آموزش بگیرم و سعی کنم نقطه ضعف هایم را پوشش بدهم و اشتباهاتم را جبران کنم و همچنین سعی کنم آن اشتباهات را دیگر هیچوقت تکرار نکنم. اما بعضی افراد به جای این کار، معرکهگیری راه می اندازند و تمام اشتباهات را به گردن دیگران می اندازند و می گویند، من بی تقصیر بودم و تمام اشتباهات از سمت هم تیمی های من بوده و علت شکست من، هم تیمی هایم بوده اند؛ پس در نتیجه جهانبینی در ورزش می خواهد این نکته را به من یاد بدهد که از اشتباهاتم درس بگیرم و اگر شکست خوردم ناراحت نشوم؛ چون هر شکست پُلی برای پیروزی است.
۲_ لطفا بفرمایید ما برای چه ورزش میکنیم و هدفمان از ورزش کردن چیست؟
هدف همهی ما از ورزش کردن سلامتی است. جناب مهندس ورزش را برای این در کنگره قرار دادند؛ زیرا مسافران بر اثر مصرف مواد مخدر به جسم خودشان آسیب زیادی رساندهاند و ورزش کردن میتواند سیستم ایکس و نهر های خمر آنها را بازسازی کند و سلامتی از دست رفته را به آنها بازگرداند تا به حال خوش برسند؛ چون وقتی ما ورزش میکنیم و از آن لذت می بریم، هورمون های دوپامین و سروتونین در بدن ما ترشح می شود که باعث لذت بردن ما از آن موضوع می شود. برای همین جناب مهندس میفرمایند: هر فردی بایستی در کنگره حداقل یک رشته ورزشی داشته باشد.
۳_ خواهش میکنم بفرمایید آیا ممکن است ورزش کردن باعث از دست رفتن تعادل ما شود؟
بله صددرصد ممکن است؛ چون وقتی ما در مسابقهای شکست می خوریم و از آن آموزش نمی گیریم به سراغ معرکه گیری می رویم و دقیقا در همینجا از تعادل خودمان خارج می شویم و عالم و آدم را مقصر میدانیم و شروع به فحاشی کردن می کنیم و خودمان را عاملی مقصر در علت شکست تیم نمیدانیم. ما باید از اشتباهات خودمان آموزش بگیریم و سعی کنیم آنها را جبران نماییم و از تکرار آنها برای همیشه جلوگیری کنیم.
۴_ لطفا بفرمایید شما در کنگره در چه رشتهای فعالیت دارید و چه آموزش هایی از آن دریافت کرده اید؟
خداوند را شاکرم که به عنوان یک همسفر جوان در خیلی از رشته های ورزشی فعالیت دارم. از جمله این رشته ها میتوان به کشتی، باستانی، والیبال، فوتبال، پینگ پنگ و شنا اشاره نمود و البته در مسابقات جام عقاب طلایی والیبال و شنا مقام هم کسب کردیم و آموزشی که از آن دریافت کردم این است که بزرگترین تفریح انسان همین ورزش کردن است و هیچ چیزی از سلامتی و تندرستی واجب تر نیست و همچنین در کنگره کار تیمی و اهمیت آن را یاد گرفتم. تمامی انسان ها و تمامی افرادی که در کنگره ۶۰ حضور دارند به دنبال آموزش گرفتن هستند و وقتی یک نفر به عنوان تازه وارد در یک رشته ورزشی شرکت می کند، وقتی که اشتباهی مرتکب می شود، دیگران به جای اینکه او را مسخره کنند، بیشتر از او حمایت می کنند و سعی میکنند او را پوشش دهند و این نکته ای است که کنگره ۶۰ را جالب می کند و در ورزش کنگره ۶۰ همه به دنبال آموزش هستند و هیچ چشم و هم چشمی ای وجود ندارد.
۵_ لطفا بفرمایید معرکه گیری چه ارتباطی با جهانبینی در ورزش دارد؟
جهانبینی ما در ورزش این است که بتوانیم در هنگام شکست و پیروزی یک عکس العمل یکسان نشان بدهیم. از آنجایی که انسان دوست دارد مورد تشویق قرار بگیرد و اسمش سر زبان ها بیفتد، هنگامی که شکست می خورد دچار معرکهگیری می شود و معرکهگیری با جهانبینی ارتباط مستقیمی دارد؛ زیرا اگر من آموزش ندیده باشم و جهانبینی ضعیفی داشته باشم، هنگام شکست دیگر نمی توانم با آن شکست کنار بیایم و این نکته می تواند برای یک ورزشکار حرفهای هم صادق باشد و حتی موجب شود که این ورزشکار، آن حرفه را برای همیشه ترک کند و یا به داور و رقیب های خود توهین کند و این نمونه یک انسانی است که جهانبینی ندارد و نکتهی حائز اهمیت این است که برای لذت از ورزش بایستی جهانبینی خود را بالا ببریم.
۶_ کلام آخر:
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که عضو کوچکی از خانواده بزرگ کنگره ۶۰ هستم. انشاالله در ادامه مسیر بتوانم خدمتگزار کنگره ۶۰ باقی بمانم و همچنین بتوانم جهانبینی را در همه ابعاد و زمینه های زندگی خودم کاربردی کنم و از آموزش های کنگره ۶۰ نهایت استفاده را ببرم. از شما هم بابت مصاحبهای که با بنده انجام دادید بسیار متشکرم.
مرزبان خبری: همسفر امین
مصاحبه گیرنده: همسفر الياس لژیون اول
تایپ: همسفر محمدصدرا لژیون دوم
ویراستاری و ارسال خبر: همسفر معین لژیون چهارم
سایت همسفران آقا نمایندگی شفا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
79