جلسه دوم از دوره هفدهم کارگاههای آموزشی همسفران کنگره60، نمایندگی شیروان با استادی ایجنت همسفر نسرین، نگهبانی همسفر سمیرا و دبیری همسفر محبوبه با دستور جلسه « جهانبینی در ورزش » روز دوشنبه 12 آذرماه 1403 ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکر و سپاسگزارم برای فرصتی که امروز به من داده شد تا بتوانم در این جایگاه خدمت کنم؛ همچنین از نگهبان تشکر میکنم که به من فرصت دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه این هفته جهانبینی در ورزش است؛ همانطور که از کلمه جهانبینی پیدا است و تعریفی که تداعی میشود جهان اطراف بیرون و درون ما را نشان میدهد و جهانبینی یعنی انسان به خودش آسیب نرساند. در همه آموزشهای کنگره زندگی کردن فرقی نمیکند؛ محیط خانه باشد یا محیط کنگره یا محیط کار؛ هر حالتی را که در نظر بگیریم هیچ موضوعی خارج از این علم نیست. جهانبینی در ورزش اهمیت بسیار زیادی دارد و در کنگره نیز یکی از عواملی است که بر سلامتی روح و جسم ما تأثیرگذار است. ما در عصر کنونی شاهد بیماریهای جسمی و روحی بسیاری هستیم و دلایلی که چرا ما به این بیماریها گرفتار میشویم این است که یکی عدم تحرک و دیگری ورزش نکردن است. ما از این طریق به خودمان صدمه وارد میکنیم و هرروز بیشتر از قبل روانه پزشک میشویم. ورزش در کنگره از موضوعات بسیار مهمی است که علاوه بر مسافر برای من همسفر نیز راهی بازکرده است.
آقای مهندس بیان کردند: ما فکر نمیکردیم روزی برسد که یک انسان ناامید و درمانده بهجایی برسد که ساعت ۵ یا ۶ صبح از منزل بیرون بزند به این امید که علاوه بر خودش با خانواده همراه شود و ورزش کند؛ ضمن اینکه این شخص فردی بوده که ساعتهای طولانی از روز را در رختخواب میگذرانده و از همه تفریحها و کارهای شخصی خودش دور شده بود تا بیشتر بخوابد؛ ولی کنگره علاوه بر اهداء سلامتی و احیاء آن راه تعادل را هم برای مسافر و هم برای همسفر گشوده است تا هر دو در این مسیر قرار بگیرند. در نمایندگی شیروان ما همسفرانی داریم که از راههای دور بجنورد، قوچان، اسفراین، فاروج روزهای جمعه در پارک حضور به هم میرسانند و از شادی و نشاط آن فضا بهره میبرند. مطلبی که ما در این هفته مدام شنیدیم و یاد گرفتیم و شعار کنگره است این است که «در ورزش کنگره بردوباخت معنی ندارد ما یا میبریم یا آموزش میگیریم» و این موضوعی است که نشاندهنده نوعی جهانبینی است. خیلی وقتها ما در پارک حضور داریم و ورزشبان حرکتهای ورزشی را اجرا میکند و آموزش میدهد و من در هر جایگاهی که هستم حالا میتواند راهنما باشد یا رهجو باید تابع حرف ایشان باشم؛ پس عنوان من و جایگاه من مطرح نیست و نباید منیت من باعث شود که من تابع نباشم و این نوعی جهانبینی در کنگره است.
آقای مهندس دریکی از سیدیهای آموزشیشان بیان میکنند: «خیلی وقتها ما فکر میکنیم که عصای دست ما فرزندان ما هستند؛ درصورتیکه این اشتباه است و درواقع عصای دستهای ما در کهنسالی عضلات ما هستند؛ پس باید با ورزش آنها را قوی کنیم تا جسمی سالم داشته باشیم». در کنگره بارها عنوان میشود که ورزش مکمل درمان است. ما ممکن است با فردی روبهرو شویم که میگوید من مدام صبح تا شب مشغول کار و فعالیت هستم و خیلی کالری میسوزانم؛ درحالیکه این اصلاً کالری سوزاندن نیست و فقط کارهای روزمره همگی ماست. بهطور طبیعی انسانها باید حداقل روزی برای خانمها 2500 قدم و برای آقایان 6000 قدم پیادهروی داشته باشند؛ پس ورزش را پاس بداریم و از حضور در پارک علاوه بر شادی، نشاط و سلامتی لذت هم ببریم. اگر در کنگره مسابقاتی برگزار میشود و شخصی برنده شد خوشایند است؛ ولی همواره به خاطر داشته باشیم برنده واقعی کسی است که صبح زود از رختخواب برخیزد و خود را برای ورزش کردن آماده کند و انرژی بگیرد تا به تعادل کامل برسد. جسم انسان درواقع مثل ماشین پیچیده است؛ وقتی از ماشین زیاد استفاده شود فرسوده میشود؛ ولی انسان با فعالیت بیشتر و ورزش ماهیچه و عضلات خود را قوی و تنومند میسازد.
پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق هیچگاه از یاد نخواهد رفت. در ادامه تجلیل مرزبانان گذشته و معارفه مرزبانان جدید برگزار شد. بدینوسیله از تلاش و زحمات مستمر مرزبانان همسفر محبوبه و همسفر صفورا تقدیر و تشکر میکنیم و از خداوند متعال برایشان سلامتی، بهروزی و توفیق استمرار خدمتگزاری را آرزومندیم؛ همچنین به مرزبانان جدید تبریک و تهنیت عرض میکنیم».
مرزبان کشیک: همسفر صفورا و مسافرموسی
عکاس خبری: همسفر محبوبه
تایپ و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی شیروان
- تعداد بازدید از این مطلب :
1062