همسفر شهلا ✍
در تعریف جهانبینی گفته شد؛ آنچه ما نسبت به کل هستی، ادراک و دریافت احساس مینمائیم. جسم ما برای سالم ماندن نیاز به ورزش دارد. روح ما همانند جسم ما با ورزش صیقل پیدا میکند. حال خوبی که در پی ورزش به دست میآید تندرستی و شادابی و در ادامه حسهای انسان باز میشود. فعالیتهای روزانه را با انرژی بیشتری ادامه دهیم. در کنگره ۶۰ هم زمان با درمان اعتیاد و متد Dst افراددرسفر اول به تدریج فعالیت ورزشی را شروع میکنند. شخص میتواند یک رشته ورزشی انتخاب کند. ورزش درکنارمتد Dst نقش بسزایی در درمان فرد دارد. در کتاب۱۴ مقاله گفته شد که نقش ورزش بخشی از تغییر هویت در کنگره۶۰ است. به همین منظور در کنگره ۶۰ رشتههای ورزشی گوناگونی فعالیت دارند. ورزش درکنگره به فردی که قبلاً مصرفکننده بود، آموزش میدهد که چگونه بر خلاف دوران مصرف خود از جسم خود نگهداری و محافظت کند. ورزش در جهت درمان اعتیاد نقش مکمل را ایفا میکند. با ورزش جسم و روح انسان به تعادل میرسد، چگونه اعضای کنگره ۶۰ در حین مسابقات ورزشی آموزش میبینند که چگونه بر خود مسلط باشند و جهانبینی ورزش را در کنگره۶۰ و زندگی خود اجرا کنند. با جهانبینی ورزش و تغییر دیدگاه ما نسبت به ورزش، هم خودمان و هم دیگران از ورزش کردن لذت میبریم در کنگره ۶۰ اخلاق و جهانبینی در ورزش اولویت دارد، در اجرای مسابقات باید احترام متقابل نسبت به یکدیگر داشته باشیم. قرار است با ورزش در کنگره ما پس از درمان به تعادل نیز برسیم و این امر باجهانبینی در ورزش اتفاق خواهد افتاد.
همسفر معصومه ✍
در مورد جهانبینی در ورزش باید بگویم تنها جایی که به من یاد داد ورزش کردن هم نیاز به جهانبینی دارد، کنگره ۶۰ بود. ورزش کردن در کنگره ۶۰ صرفاً به جهت به دست آوردن، سلامتی شهر وجودی میباشد که هر انسانی میتواند با انجام آن سلامتی خود را بازگرداند. با ورزش کردن میتوان از لحاظ جسمی و روحی شادابتر باشیم و درمان جسم ورزش کردن است که بیشتر بیماریها را درمان میکند. کنگره ۶۰ ورزش را به عنوان یک عامل مهم اما کمکی و مکمل در درمان اعتیاد موثر میداند. سیستم ایکس در فرد مصرف کننده که وارد کنگره میشود، کاملاً به هم ریخته است و ورزش کردن در راهاندازی سیستم ایکس نقش به سزایی دارد. با انتخاب کردن رشته ورزشی و فعالیت در آن میتواند نیروی بدن را به کار انداخت. آقای مهندس ورزش کردن را یک وظیفه برای همسفران ومسافران میداند نکته مهم این است که هر چیز حریم و قانون دارد، ورزش کردن یک سری قوانین دارد که باید پذیرفته شود ورزش در کنگره۶۰ به ما میآموزد چیزی به نام رقابت یا باخت نداریم. نظم را به ما آموزش میدهد و همچنین احترام به جایگاهها را میآموزد. وقتی جهانبینی لازم را نسبت به ورزش پیدا کنیم میتوانیم درمسیر رسیدن به تعادل حرکت کنیم. در جهانبینی یک مبحثی داریم که در مورد حقههای نفس و حقه حذف زمان صحبت میکند، که یک فرد بیتجربه در ورزش به فعالیتهای سنگین دست میزند و به جسم خود آسیب میرساند. ما باید یاد بگیریم که چه ورزشی را انجام دهیم که به جسم خود آسیب نرسانیم.
همسفر الهه ✍
در درمان اعتیاد، سه مؤلفه (جسم، روان و جهانبينى) در فرد، باید به تعادل برسد تا شخص به درمان و رهایی از اعتیاد برسد. جسم اصلیترین مؤلفه میباشد که با روش Dst و با استفاده از شربت شفابخش Ot ، در طی ۱۰ الی ۱۱ ماه، فرد به درمان خواهد رسید. در صورتی فرد به درمان کامل خواهد رسید که دو مؤلفه روان و جهانبینی فرد هم به تعادل برسد. فرد با ماندن در کنگره ۶۰ و گرفتن آموزشهای جهانبینی کنگره، قطعاً جهانبینی خود را به تعادل خواهند رساند. جهان بینی یعنی نگرش فرد به محیط پیرامون خودش. در این دستور جلسه جهانبینی ورزش مد نظر میباشد که نگرش فرد مسافر یا همسفر به مقولهی ورزش چیست. کنگره ۶۰ در کنار کارگاه آموزشی و سیدیها و برگزاری لژیونها در شعب فضای ورزشی هم برای مسافران و همسفران، فراهم نموده است. جناب آقای مهندس، ورزش را یکی از ابزارهای هویت شخص، معرفی کرده است. یعنی هر کس در کنگره ۶۰ بخواهد خود را معرفی کند با ذکر نام آخرین آنتی ایکس، داروی درمان، روش درمان، مدت سفر، نام راهنما و همچنین رشتهی ورزشی فرد حتما باید قید شود. هر شخص با ورود به کنگره ۶۰ و با گذشت سه ماه از شروع سفر خود، باید یک رشتهی ورزشی را انتخاب کند و به طور حرفهای، در آن رشته، در روزهای جمعه در یکی از پارکهای منتخب شهر خود، فعالیت کند. برای سالم سازی جسم و روان، تحرک و لذت لازم و ضروری است و باعث میشود که فرد با در جمع، ورزش کردن به تعادل و حال خوش برسد. در ورزش کردن در کنگره ۶۰ برد و باخت زیاد مهم نیست و آموزش گرفتن در ورزش کردن است. ما باید نظم داشته باشیم و به قوانین احترام بگذاریم و حرمت یکدیگر را نگه داریم و با اخلاق و مهربان باشیم. جهانبینی ورزش در کنگرهی ۶۰ باعث رشد و شکوفایی همسفران و مسافران خواهد شد. چون آنها درگذشته، انسانهای کاملاً بیتحرک و افسرده و منزوی بودهاند و با ورزش کردن در طول سفر خود، صفت گذشتهی آنها، تغییر میکند و به انسانهایی کاملاً با نشاط، پر تحرک و فعال تبدیل میشوند که آقای مهندس در یکی از سیدیهای خود بیان کردند که در هنگامی که به استخر میروم و شیرجه زدن یک مسافر را در آب میبینم، واقعا خیلی لذت میبرم ورزش کردن، برای تمامی افراد یک ضرورت است که باید متناسب با سن و جسم و روحیات خودشان انتخاب کنند و به طور حرفهای آن را دنبال کنند. ورزش کردن انسانها را از فشار روحی و روانی در امان نگه میدارد.
نویسنده: همسفر شهلا، همسفر معصومه، همسفر الهه (لژیون سوم)
تایپ: همسفر معصومه (لژیون سوم)
تنظیم و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا ( لژیون پنجم)
همسفران نمایندگی پروین اعتصامی.
- تعداد بازدید از این مطلب :
83