English Version
This Site Is Available In English

هم صفات بد و هم صفات خوب قابل تغییر است

هم صفات بد و هم صفات خوب قابل تغییر است

هفتمین جلسه از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰، نمایندگی خیام نیشابوری با استادی راهنمای تازه واردین مسافر علی و نگهبانی مسافر غلامرضا و دبیری مسافر مجتبی با دستور جلسه «وادی دهم و تأثیر آن روی من» سه شنبه 6 آذر‌ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت 17 آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم مسافر. خداوند را شاکرم و همچنین از آقا بهروز کمک راهنمای محترم تشکر می‌کنم که این جایگاه قشنگ را در اختیار من قرار داده‌اند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم و برای همه شما عزیزان آرزو دارم که این جایگاه ارزشمند را تجربه کنید.
دستور جلسه ( وادی دهم و تاثیر آن روی من) به چه معناست!؟ اینکه گفته می‌شود صفت گذشته در انسان صادق نیست چون جاری است به چه معناست!؟من هم در ابتدای ورودم به کنگره ۶۰ اصلاً متوجه این جملات نمی‌شدم و اصلاً نمی‌فهمیدم چه می‌گویند! منظورشان چیست !؟ از استاد راهنمای خودم پرسیدم که معنای این جملات چیست !؟ استاد به من گفتند که فقط بیا و ادامه بده تا خودت بدانی که صفت گذشته در انسان چیست!؟ اینکه صفت گذشته صادق نیست یعنی چه !؟ و اینکه انسان جاری است چیست!؟ این جمله صفت گذشته در انسان صادق نیست هم می‌تواند از نظری مثبت باشد و هم منفی.
یک انسان که در بهترین شکل ممکن زندگی خودش باشد و در مثبت ترین حالت ممکن زندگی کند می‌تواند با یک اشتباه کوچک به بیراهه برود و هر چند سال‌هایی را که برای خودش خوبی و آبرو جمع کرده باشد می‌تواند با اندک چیزی از بین ببرد، اگر که اشتباه کند و نتواند جبران کند، فرد از آن همه خوبی و مثبت بودن تبدیل به انسانی خطا کار می شود. مثل انسان‌هایی که وقتی به نقطه آشوب می‌رسند نمی‌توانند صبوری کنند و نقطه تحمل پایینی دارند، منجر به قتل می‌شوند، این انسانی که آنقدر خوب و مفید بوده در یک لحظه مرتکب اشتباهی می‌شود که باید یک عمر تاوان پس بدهد فقط به این دلیل که نقطه تحمل خود را بالا نبرده است. چیزی که در کنگره برای ما مسافران مهّم است ، همه ما خصوصاً خود من، در‌مورد شما عزیزان نمی‌دانم! خود من اشتباهات بسیار زیادی داشته‌ام در اثر اینکه بلد نبوده‌ام ، نا آگاه بوده‌ام.

 می‌خواستیم خوب کنیم ، بدتر کردیم چون راه را بلد نبودیم و نمی‌دانستیم که به کجا برویم که سر از نا‌کجا آباد در آوردیم. برای اینکه خواسته باشیم آن صفت های بد گذشته را جبران کنیم، باید شروع کنیم به آموزش گرفتن و کم کم و پله پله به سمت جلو حرکت کنیم. برای خراب کردن در کمترین زمان و خیلی زود می‌شود خیلی چیزها را خراب کرد، اما برای درست کردن باید زمان مناسب را در نظر‌گرفت...
ما از ۲ زاویه تخریب‌های زیادی را به خودمان وارد کرده‌ایم تخریب‌های اول مربوط به جسم ما هست و تخریب‌های بعدی مربوط به جهان‌بینی ماست. حال که وارد کنگره ۶۰ شده‌ایم برای جبران تخریب‌های جسمی خود حدود ۱۰ ماه الی ۱۱ ماه زمان نیاز داریم، تا پله پله بسازیم، نمی‌شود از کوتاه ترین راه به مقصد رسید باید برای رسیدن به تعادل و سلامتی جسم زمان لازم را در نظر گرفت، امّا پس از درمان جسم و کسب بهبودی، باید به تخریب‌های جهان‌بینی خود بپردازیم که این امر در سفر دوم مسافران میسر می‌شود. نباید اینطور فکر کنیم که در همان ۱۰ ماه سفر اول می‌توانیم هم جسم سالمی بسازیم و هم در بخش روح و روان موفق عمل کنیم. خیر! برای همین است که می‌گویند در کنگره ۶۰ حداقل دو سفر الزامی است. سفر اول: از مصرف مواد مخدر تا قطع مصرف مواد است و سفر دوم : از قطع مصرف مواد تا رسیدن به خود می‌باشد. یعنی باید این ۲ سفر را طی کنیم تا به تعادل مناسبی در جسم و روان خود برسیم تا پس از آن شروع کنیم به انجام کارهای ارزشی و کارهای مثبت و دیگر آن آدم سابق نباشیم. افراد قدیمی‌تر کنگره ۶۰ تأیید خواهند کرد که مثلا من علی تا جایی که می‌توانستم در قبل از ورود به کنگره دروغ می‌گفتم، این همان کارهای ضد ارزشی است مثل‌از کار زدن، مال مردم خوردن، و غیره . این‌ها صفت‌های بد گذشته من است. یاد می‌گیریم که در سفر اول این صفت‌های بد گذشته را اندک اندک کنار بگذاریم. تمام هدف کنگره این است که مارا به تعادل برساند و‌آن چیزی از ما در بیاید که خِرد جهانی آن را قبول داشته باشد. یک انسان کامل و درست کسی است که خرد جهانی، یعنی کل دنیا در مکاتب و ادیان مختلف ایشان را قبول دارند که آقا سالم باش. دروغ نگو، مال مردم را نخور، و زندگی کن و‌بگذار بقیه ی انسان‌های دیگر هم زندگی کنند. این چیزی است که کل دنیا قبولش دارند اما اگر خواسته باشید که کل این وادی را رعایت کنید می‌گوید که خداوند به انسان قدرت اختیار را داد که آیا مسیر ارزش ها را می‌پذیرد!؟ و یا مسیر ضد ارزش ها را !؟ مسیر‌های ضد ارزشی و بدی‌ها ، صورتی بسیار زیبا و دلنشین دارند و لباس تدّین و تقوا به تن دارند ولی انتهای بَد و وَخیم و زشت و تاریکی دارد، امّا انسان می‌تواند خود انتخاب کند که به کدام مسیر برود، درست است که مسیر موفق شدن در کنگره ظاهراً سخت است و بر‌خود من هم در موقع تزکیه و پالایش بسیار سخت گذشت. امّا مسیر پر‌فراز و‌نشیب ارزش‌ها اگر به درستی طی شود عاقبتی بسیار شیرین و ارزشمند و والا دارد و انسان صفت های بَد گذشته را تغییر می‌دهد و صفت‌های بسیار ارزنده ی جدید را جایگزین آن می‌کند و‌اکنون حال و‌روزگار خود من بسیار خوب است و هم خودم و هم خانواده‌ام از اینکه این مسیر را انتخاب کرده‌ایم خوشحال هستیم و حال بسیار خوبی را تجربه می‌کنیم که آرزو دارم همه ی شما عزیزان این سفر خوش را تجربه کنید و به حال خوب برسید. از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید سپاسگزارم.

عکس:                      مسافر حسین( لژیون چهارم)
تایپ:                          مسافر ارمان (لژیون هشتم)
بارگذاری: خدمتگزار سایت مسافر محمد (لژیون سوم)

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .