English Version
This Site Is Available In English

مراقبت از جسم به ۳ بخش تغذیه جسم ، ورزش و تشویق جسم تقسیم می گردد

 مراقبت از جسم به ۳ بخش تغذیه جسم ، ورزش و تشویق جسم تقسیم می گردد

«به نام قدرت مطلق الله»

آقای مهندس در سی‌دی نامه 10 درمورد مبحث سازگاری فرمودند :

ما باید به فرد مصرف کننده موضوع سازگاری را آموزش دهیم تا تحمل درد بیشتری را داشته باشد و از ما تقاضای داروی بیشتر نکند و به نظر می رسد علت بالا بودن داروی مصرف در درمان اعتیاد در سطح جهانی آگاهی نداشتن در مبحث سازگاری می باشد.
اصل هفتم تغذیه است. بهترین الگوی تغذیه همانند مصرف دارو هر ۸ ساعت می باشد یعنی 3 وعده در شبانه روز آن هم در فاصله زمانی حداقل ۷ ساعت و حداکثر ۹ ساعت یعنی هر ۲۴ ساعت را تقسیم بر8 می نمائیم ، حال اگر یکی از وعده ها شد ۷ ساعت وعده بعد ۹ساعت می شود.

یکی از مهم ترین مسائل مراقبت از جسم به ۳ بخش تقسیم می گردد:
1- تغذیه جسم 2 - ورزش و تحرک 3 - دانش یا تشویق جسم

ما از تمثیل های گوناگون در مورد جسم استفاده کرده ایم مانند شهر وجودی یا کارخانه یا ساختمان جسم. اما امروز تمثیل جدیدی به نام میدان جنگ در جسم را معرفی می کنیم؛ یعنی در جسم ما دائماً سلول های سرطانی بر علیه سلول های سالم در حال نبرد هستند تا این جسم را از پای در آورند و این جنگ دائماً در ۲۴ ساعت در حال رخ دادن است و در مقابل سیستم ایمنی در حال مقابله با این حملات است و ما بوسیله تغذیه مهمات را به این شهر می رسانیم. حال ما برای این نبرد به انواع مهمات نیازمندیم. مهمات چیست؟ مهمات استفاده ما از مایعات مانند آب، سبزیجات، میوه ها، انواع ویتامین‌ها.
بدن ما از ۱۳۸ هزار میلیارد سلول تشکیل شده است که باکتری ها ۶ برابر این عدد است و ما به وسیله  مواد افزودنی این باکتری ها را از بین می‌بریم .
من به افرادی که بر اثر بیماری به من مراجعه می کنند DSAP را توصیه می‌کنم. تا به امروز ۳ مقاله در مورد DSAP  آمده است.چون ترکیباتی که در DSAP وجود دارد همان مهماتی است که بدن نیاز دارد. DSAP  نقش مهمات را دارد.

مساله بعد ورزش و تحرک است. انسان همانند ماشین نیست که هر چه از آن استفاده بکنیم لاستیکش فاسد و فرسوده تر شود ؛ بلکه برعکس است شما هرچه از بازو، کمر، سینه بیشتر استفاده کنید مانند ورزشکارها که وزنه میزند این عضلات قوی تر  و محکم تر می شوند. اکثریت بیماری ها به علت یبوست و در اثر بی تحرکی و ورزش نکردن است و این ویرانگر است.

مساله بعدی تشویق جسم یادانش جسم می باشد. نباید بر سر جسم بزنیم. بیماری های روان تنی مانند نا امیدی، اضطراب واسترس و غیره ...سیستم ایمنی بدن را فلج می کند؛ یعنی جلوی رسیدن مهمات به بدن را در این نبرد می گیرد و به  علت نرسیدن مهمات این جبهه تضعیف می گردد. به همین علت بیماری هایی مانند افسردگی، طلبکار بودن از عالم را به وجود می آورد. غرور ، نخوت ، تکبر و خود بینی و خود پسندی و این موارد دلیلی می شود برای سرکوب سیستم ایمنی بدن. حال توکل به خداوند داروی این امراض است زمانی که شما به خداوند توکل می کنید مانند یک سیستم حفاظتی برای شما عمل می کند.
آیا تا به حال شده شما از خوردن یک استکان چای، نسکافه، شیر یا خرما لذت ببرید؟ لذت بردن از این موارد رابطه مستقیم به جهان بینی دارد. هر چه جهان بینی  بالاتر باشد لذت  شما از جهان پیرامون بالاتر می رود. آیا تا به حال خود را تشویق کرده اید؟ به عنوان مثال امروز من صبح زود از خواب بیدار شدم، امروز رژیم را رعایت کردم، امروز تحرک داشتم و ...  در اثر انجام دادن کوچکترین کار ارزشی باید خود را تشویق نمائیم.

پس نتیجه می گیریم که ما هر کاری و هر موفقیتی که به دست می آوریم  باید خود را تشویق کنیم . اگر ما مثلث امراض را رعایت نکنیم باعث مریضی می شود. ( تغذیه غلط و عدم تحرک و تشویق نکردن خود) و اینکه هر کدام این ضلع ها رعایت نشود.

در ادامه اقای مهندس حسین دژاکام در مجمع علمی سرطان شناسی در مورد فریز کردن سلول‌ها فرمودند:

علم پیچیده نیست هر چیزی کلیدی دارد اکثر انسانها از طریق تحقیق به درمان هایی می رسند  وگاهی هم پیش می آید که  انسانی از درمان به تحقیق می رسد. زیرا من درمان را در خودم و سپس روی انسان های دیگر مشاهده کردم و برای اثبات آن ناگزیر شدم تحقیق را روی نمونه های جانوری انجام بدهم.
و اگر بخواهیم دلیل ارائه کنم ناگزیر هستم که در هر سخنرانی این نکته را یاد آورشوم که من معتاد به الکل و تریاک بودم و ۱۲سال تمام ترک های متعدد و متفاوت را انجام دادم که هیچ راه صحیح و منطقی نبود. البته منظور من بهبودی نیست درمان قطعی است.
یعنی اگر ما یک هروئینی را در مان کنیم و او بتواند بعد از درمان در لابراتوار ساخت هروئین کار کند و وسوسه نشود و مصرف نکند، یا اگر ما یک سرطانی را در مان کردیم هیچ اثری از آن بیماری در او باقی نماند .

من مصرف الکل خود را قطع کردم و مصرف تریاک خود را به روش DST به مدت ۱۱ ماه  تیپر نمودم تا به صفر برسد. پس از قطع مصرف مشاهده نمودم هیچ اثری از سندروم ( محرومیت ) قطع مصرف مواد به سراغ من نیامد نه وسوسه و نه میلی به مصرف  بود.

نکته بسیار مهم این بود که در این زمان متوجه کشف روش صحیح درمان اعتیاد شدم .مستندات آن در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر موجود می باشد؛ ولی در آن زمان امکان اثبات  این امر برایم غیر ممکن بود؛ زیرا برای اثبات این امر نیاز به دستگاههایی بود که بتوانند ژن های متفاوت را مورد بررسی سلولی و مولکولی قرار بدهد.
به هر حال من پس از درمان اعتیادم خودم تقریبا حوالی سال 1998 شروع به تشکیل NGO برای درمان معتادان به نام کنگره  ۶۰ کردم.
این NGO به صورت رایگان در حدود ۲6 سال موفق شده ۸۰ هزار نفر را به درمان قطعی برساند البته با روش DST و داروی اوپیوم در طول درمان میانگین ۱۱ ماه، البته با کمک کلینیک هایی در سطح کشور که تمام مستندات  موجود می باشد.
افراد پس از درمان حتما باید نزد من می آمدند  و من پس پایان درمان از چگونگی وضعیت درمانشان می پرسیدم و با این جواب رو به رو می شدم که می گفتند: من با فلان بیماری  وارد کنگره  شدم و هم بیماری اعتیاد و هم بیماری من درمان گشته یا کاملا خوب شده و یا در حال بهبودی بوده اند . من در دفعات نخست توجه چندانی نکردم؛ ولی به مرور زمان با تکرار این موضوع نا گزیر به توجه بیشتر شدم و البته در درمان اعتیاد به این نکته رسیده بودم که اعتیاد یک عمل جایگزینی است. جایگزین مواد افیونی به جای مواد شبه افیونی داخل بدن و در آخر به این نتیجه رسیدم که درمان اعتیاد باید نقطه مشترکی با درمان سایر بیماری ها داشته باشد و آن هم سیستم  ایکس است.

سیستم  ایکس چه می گوید:
به مجموعه الگوهای اپی ژنتیک ، مسیرهای سیستم ایمنی، نوروترانسمیترها ، هورمون های غدددرون ریز و برون ریز، غدد بیو شیمایی و تأثیر متقابل این مسیرها بر روی یکدیگر هستند. پس درمان معلول یک بیماری بدون توجه به عوامل آن بیماری نمی تواند به اندازه کافی مؤثر باشد.
و ما در این روش عامل آن بیماری را هدف قرار داده ایم. در آخر باز تکرار می کنم که ما در امر درمان نمی توانیم دخالت کنیم و صرفاً تحقیقات را به  گوش  می رسانیم.

امیدوارم که به زودی به یک مسئله ای برسیم که این مسئله پروتکل ها بشود که خود این امر زمان می برد.

نگارش و تایپ : همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول)
رابط خبری، راهنمای تازه واردین همسفر سمیرا
ویراستاری و ارسال : همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی2

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .