جناب مهندس در این سیدی، مبحث سازگاری را مطرح کردند، و اینگونه فرمودند: چنانچه در ابتدای درمان، مقدار داروی تجویز شده و جایگزین شده، را افزایش دهیم به دلیل تئوری سازگاری، به غیر از این که فرد مصرف کننده را در نقطه مخرب قرار میدهیم، اثرات ثمربخش دیگری را مشاهده نخواهیم کرد.
بایستی موضوع سازگاری را با فرد مصرف کننده در میان بگذاریم تا درخواست داروی بیشتری نداشته باشد و مقدار کمی از سختیهای درمان را تحمل کند. به نظر میرسد در سطح جهانی، علت استفاده میزان بیشتر از داروی تجویز شده برای درمان اعتیاد، آگاهی نداشتن در مورد مبحث سازگاری میباشد.
اصل هفتم: تغذیه
بهترین الگوی تغذیه معمولاً خوردن غذا در سه وعده است. با توجه به این موضوع که طول عمر مفید و مؤثر اکثر موادمخدر یا داروهای مواد مخدر مثل OT یا متادون یا B2، برای یک مصرف کننده حدود ۷ الی ۸ ساعت است و از آنجا که اکثر مصرف کنندگان مواد مخدر در طول ۲۴ ساعت شبانه روز، چندین بار مواد مخدر مصرف میکنند، برای جلوگیری از مصرف مواد مخدر در زمانی که در حال استفاده از دارو میباشند، بهترین نوع تغذیه دارو، باید سه مرتبه در شبانه روز یا TDS باشد، یعنی سه بار و روزانه. آن هم با فاصله زمانی حداقل ۷ الی ۹ ساعت.
همه بیماریها در اثر عدم مراقبت از جسم به وجود میآیند. انواع سرطانها، سرطان سینه، مشکلات تخمدانها و کیستها، رماتیسم مفصلی، کولیت ٱلستراتیو و...همه در اثر عدم توجه به جسم است.
مهمترین مسائل مراقبت از جسم شامل:
1-تغذیه جسم
2-ورزش کردن و تحرک
3-دانش یا تشویق جسم
در جسم یک میدان جنگ شدید و دائمی در ۲۴ ساعت برقرار است. سلولهای سرطانی دائم تلاش میکنند که سلولهای دیگر را از پا در بیاورند تا بر جسم مسلط شوند. سیستم ایمنی دائمأ در حال فعالیت است تا انواع و اقسام سرطانها و بیماریهای دیگر را سرکوب کند. جسم نیازمند پروتئینها، چربیها، انواع و اقسام ویتامینها میباشد، که همه این موارد باید در جسم وجود داشته باشند.
برای از بین بردن آنفلوآنزا و میکروبها، زگیل تناسلی، از دیسپ استفاده شود. کرم دیسپ برای زخم بستر، سوختگی و ناراحتیهای پوستی بسیار مناسب است.
تحرک و ورزش:
جناب مهندس نیز فرمودند: ما به جسم خود توجه نمیکنیم و تمام توجه ما معطوف ظاهر و بوتاکس صورت میشود.
چهارهزار قدم در طول روز راه برویم. وقتی پیادهروی نداشته باشیم، بیماری کولیت ٱلستراتیو و یبوست میگیریم، راه رفتن باعث فعالیت بدن و کارکرد رودهی بزرگ میشود.
تشویق جسم و دانش جسم:
بیماری سایسوماتیک، یک بیماری روان تنی است، یعنی روان روی جسم اثر میگذارد. افکار منفی باعث بیماری میشود. ناامیدی سیستم جسم را فلج میکند و نمیتواند در مقابل بیماریها به خوبی دفاع کند.
جناب مهندس فرمودند: زمانی که پلههای درمان را کم میکردم، خوشحال میشدم و خود را تشویق میکردم. مسأله خواب بسیار مهم است، نخوابیدن باعث پیری میشود.
تغذیه- ورزش- تشویق:
اگر جهانبینی ما بالا برود حتی از خوردن یک چای یا نسکافه لذت میبریم و با کوچکترین کاری که انجام میدهیم خود را تشویق میکنیم.
بهترین نوع تغذیه دارو، سه مرتبه در شبانه روز است. آن هم با فاصله زمانی حداقل ۷ و حداکثر ۹ ساعت. داروهایی که به صورت مایع است باید دقیق اندازهگیری شود و سر ساعت مصرف شود. اگر انتظار داریم که مصرف کننده به ما اعتماد کند ما هم باید به او اعتماد داشته باشیم و داروی او را به خودش بدهیم تا سر ساعت اندازه گیری و مصرف کند.
علم پیچیده نیست، هر چیزی کلیدی دارد، اکثر انسانها از تحقیق به درمان میرسند و گاهی هم اتفاق میافتاد که انسانی از درمان به تحقیق دست مییابد، کاری که برای من اتفاق افتاد مرا ناگزیر کرد که از درمان به تحقیق روی آورم. زیرا من درمان را روی خودم و سپس روی انسانهای دیگر مشاهده کردم و برای اثبات آن ناگزیر شدم، تحقیق را روی موشها ادامه دهم، اگر بخواهم دلیل ارائه کنم، ناگزیر هستم که در سخنرانی این نکته را یادآور شوم، که من ۱۷ سال معتاد به الکل و تریاک بودم و۱۲سال تمام ترکهای متعددی را انجام دادم و هیچ راه صحیح و منطقی را نیافتم. ما میتوانیم یک هروئینی را درمان کنیم و پس از درمان در لابراتوار هرویین سازی کار کند و وسوسه نشود . من برای درمان خود الکل را قطع کردم و چون مصرف غالب من تریاک بود و با روشی که آن را دیاستی گذاشتم به مدت یازده ماه تریاک مصرفی خود را تیپر کردم و به صفر رساندم و پس از قطع مصرف با تعجب مشاهده کردم که هیچ اثری از سندروم محرومیت از اعتیاد به سراغ من نیامد همچنین وسوسهای نداشتم، در این زمان متوجه شدم که روش صحیح درمان را کشف کردم.
اعتیاد یک عمل جایگزینی است. جایگزینی مواد مخدر بیرونی مانند کدئین و مرفین و...به جای شبه افیونی جسم مانند دینورفین، اندروفین، انکفالین...
اعتیاد هزاران سال غیرقابل درمان بوده است و بایستی یک نقطه مشترک با اکثر بیماریها داشته باشد و جناب مهندس این نقطه مشترک را سیستم ایکس نامیدند.
منبع: (نامه10)
نویسنده: همسفر شهناز رهجوی راهنما همسفر بدریه (لژیون چهارم)
تنظیم و ارسال: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی اروند آبادان
- تعداد بازدید از این مطلب :
46