جلسه سوم از دوره چهاردهم سری کارگاههای آموزشی مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان، به استادی مسافر حمید، نگهبانی مسافر مهدی ودبیری مسافر امیر با دستورجلسه[رابطه یادگیری ومعرگیری] در روز پنجشنبه ۱اذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حمید هستم، یک مسافر
دستور جلسه این هفته《 رابطه یادگیری با معرکهگیری 》است.
رابطه یادگیری با معرکهگیری دو کلمه متضاد هم هستند، مثل دو کفه ترازو که اگر ما در مسیر ضد ارزشها حرکت کنیم کفه ضد ارزشها پایینتر میآید.
مهمترین کار نیروهای منفی پایین آمدن فرایند دانایی است؛ زیرا زمانی که ما در مسیر دانایی و یادگیری نیستیم ؛ در نتیجه در مسیر نیروهای شیطانی هستیم.
معرکهگیری از ذهن شروع میشود. استاد امین در سی دی امواج ذهن میفرمایند《 ما بودجه هزینه کنیم برای اینکه بتوانیم غیبت کنیم.》
ذهن انسانمثل ذره بین میماند که هم خوبیها و هم بدیها را بزرگ نمایش میدهد.
اگر در کنگره یک مرزبان به من تذکر بدهد و من شروع به گلایه کردن بکنم من دچار معرکهگیری شدهام.
استادم آقا مسعود میگویند: یک سفر اولی در نهایت روی شربت OT یا کم بودن آن معرکهگیری میکند ،اما یک سفر دومی باید خیلی محکمتر در مسیر کنگره حرکت کند و آموزش بگیرد و وارد معرکهگیری نشود ؛زیرا او یک علمی را کسب کرده است،اما نمیتواند آن را اجرایی کند.
حرکت در مسیر ارزشها خیلی سخت است ؛البته حرکت در معتاد شدن هم به همین صورت است اوایل برای ما لذت بخش و آسان بود، اما بعدها کار برای او خیلی سخت میشود.
زمانی که وارد کنگره میشویم و از شربت OTاستفاده میکنیم شاید کمی برای ما سخت باشد، ولی بعد نتیجه آن خیلی شیرین میشود. یک بیت شعر در این مورد برایتان میخوانم
الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها.
در خاتمه یک نکته عرض میکنم.
برای درمان اعتیاد لازم است که ما۱۰ الی ۱۱ ماه سفر کنیم تا به درمان برسیم، اما برای جهان بینی و یادگیری مدت زمان بیشتری لازم است.
از اینکه به صحبتهای من گوش سپردید از همه شما متشکرم.
تایپ وویرایش:مسافر رضا لژیون هفتم
تنظیم و ارسال:مسافر محمد لژیون سوم
نمایندگی جوادگلپایگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
137