هشتمین جلسه از دوره هفتم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی دامغان به استادی مسافر روح الله و نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه رابطه معرکه گیری و یادگیری پنجشنبه اول آذر ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت 17 آغاز به کار کرد.
سلام دوستان روح الله هستم یک مسافر
این دستور جلسه از دوبخش تشکیل شده است، یادگیری و معرکهگیری و یک نتیجه گیری هم دارد که باید دید این دو چه ارتباطی باهم دارند.
در موردیادگیری ما در کنگره یادگرفتیم که انسان در هر مرتبهای که باشد، نیاز به یادگیری دارد. یعنی برای رشدکردن درهرلحظه احتیاج به یادگیری هست و اگریادنگیریم متوقف خواهیم شد. حالا می خواهد در هر جایگاهی باشیم فرقی ندارد . ما بایددرکنگره امروزمان با دیروزمان تفاوت داشته باشد . یادگیری به معنای سوادنیست، یادگیری زمانی خوب است که انسان بتواند آموزش ها را در زندگی شخصی خود بکار بگیرد.
یادگیری عناصری داردکه عناصر آن مثلث دانایی است. تجربه ، تفکر ، آموزش تا زمانی که در راستای آموزش قدم برداریم در حال رشد هستیم و زمانی که آموزش متوقف شود آن نقطه ، نقطه معرکه گیری است .
معرکهگیری هم عناصری دارد مثل جهل ، منیت ، خودبرتربینی وقتی دانایی انسان متوقف میشود این عناصرشروع به رشدکردن مینماید. معرکهگیری درکنگره باعث سقوط انسان می شود .
رابطه بین معرکهگیری و یادگیری چیست ؟
رابطه این دو مانندترازویی میماند، که هر چقدر یک کفه سنگین تر شود کفه دیگر سبک تر می شود. و هر چه دانایی بالاتر برود معرکهگیری افول پیدا میکند .
اگر میخواهیم در کنگره موفق شویم، باید هر روز دانایی خود را بالاتر ببریم. و به حرف راهنمایان و الگوهایی که درکنگره هستند، گوش بدهیم و از معرکه گیری کناره گیری کنیم تا به یک حال خوش برسیم.
تهیه و تنظیم:مسافرامین رفیعی لژیون یکم
ویرایش و تایپ:مسافرحسن بانی لژیون چهارم
تصویر:مسافر یزدان لژیون ششم
- تعداد بازدید از این مطلب :
45