English Version
This Site Is Available In English

معرکه گیری در مراحل اولیه درمان بروز می دهد

معرکه گیری در مراحل اولیه درمان بروز می دهد

دهمین جلسه از دوره اول سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی سنایی نیشابور در روزهای سه شنبه با استادی: مسافر محمدرضا، نگهبانی: مسافر سعید و دبیری: مسافر امیر با دستور جلسه « یادگیری و معرکه گیری » در تاریخ ۱۴۰۳/۸/ ۲۹ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، محمدرضا هستم مسافر. اول از همه از استاد عزیزم، آقای رضا دشتی، تشکر می‌کنم که این جایگاه را به بنده واگذار کردند تا خدمت کنم و از این فرصت برای آموزش و یادگیری بهره‌مند شوم، دستور جلسه امروز رابطه یادگیری و معرکه‌گیری است. معرکه‌گیری همانطور که دوستان در مشارکت‌هایشان اشاره کردند، رفتاری است درست مقابل یادگیری. این رفتار در مراحل اولیه درمان به صورت ناخودآگاه در فرد بروز می کند مثل انواع بهانه هایی که می آوریم برای اینکه از یادگیری دور شویم و از مسیر منحرف شویم.  من هم در ابتدای ورودم به کنگره ذهنم درست کار نمی کرد و ناخوداگاه به سمت معرکه گیری می رفتم. اما حالا که در این جایگاه قرار داریم، باید تفاوت بین یادگیری و معرکه‌گیری را درک کنیم. معرکه‌گیری در حقیقت نوعی فرار از مسئولیت و مواجهه با مشکلات است. فرد معرکه‌گیر به جای اینکه مشکلات و چالش‌ها را به صورت اصولی و سازنده حل کند، با انجام نوعی رفتارهای دیگر به حاشیه می رود. اما یادگیری در کنگره ۶۰ کاملاً متفاوت است. یادگیری در اینجا فرآیندی است که نیاز به تفکر، خودآگاهی و مسئولیت‌پذیری دارد. در کنگره، ما یاد می‌گیریم که به جای فرار از مشکلات، باید با آن‌ها مواجه شویم، از اشتباهات خود درس بگیریم و برای بهبود زندگی‌مان تلاش کنیم. در واقع، یادگیری در کنگره به ما می‌آموزد که چطور می‌توانیم از انرژی‌های منفی و الگوهای مخرب که در گذشته در ما وجود داشته، عبور کنیم و به سمت ساختارهای مثبت حرکت کنیم. همانطور که در وادی اول می‌خوانیم: "اول ساختارها آغاز می‌شود و بدون تفکر، آنچه هست به زوال می‌رود." بنابراین، ساختارهای منفی که در گذشته در ذهن ما ایجاد شده‌اند، باید تغییر کنند و به سمت ساختارهای مثبت برویم.
انرژی این جایگاه بسیار بالاست عذرخواهی می‌کنم، اما این را هم بگویم که در کنگره، هر کجا که به یادگیری دست یابیم، آنجا معرکه‌گیری و فرار از مسئولیت جایگاهی ندارد. یادگیری به ما کمک می‌کند تا با آرامش و تفکر، مشکلات را حل کنیم و در زندگی‌مان تغییرات مثبت ایجاد کنیم. معرکه‌گیری اما به ما هیچ‌گونه تغییر مثبت نمی‌دهد و تنها ما را از مواجهه با حقیقت و مسئولیت‌های خود دور می‌کند. ممنون از شما دوستان که به صحبت‌های من گوش دادید


عکس مسافر پیام لژیون اول
تایپ ویراستاری مسافر علی لژیون اول

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .