English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری ریشه در جهل و ناآگاهی دارد

معرکه‌گیری ریشه در جهل و ناآگاهی دارد

جلسه سوم از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی بیهقی سبزوار به استادی همسفر ام‌البنین، نگهبانی همسفر اعظم و دبیری همسفر آتنا با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از همسفر اعظم نگهبان جلسه، ایجنت، گروه مرزبانی و راهنمایم همسفر پریا که افتخار خدمت در این جایگاه را به من دادند، تشکر می‌کنم. دستور جلسه امروز در مورد رابطه «یادگیری و معرکه‌گیری» است. قبل از هر چیز لازم است معنی و مفهوم یادگیری و معرکه‌گیری را بدانیم. یادگیری به معنی فراگرفتن و آموزش دیدن است. انسان‌ها در طول حیات خود هرلحظه در حال یادگرفتن و آموزش دیدن هستند. من بایستی نحوه درست زندگی کردن، چگونه با دیگران ارتباط برقرار کردن و حتّی روش صحیح غذا خوردن را یاد بگیرم؛ به‌طورکلی زندگی خود یک نوع یادگیری است. معرکه‌گیری دقیقاً نقطه مقابل یادگیری است. معرکه‌گیری زمانی اتفاق می‌افتد که من می‌خواهم یک موضوعی را به موضوع دیگری تبدیل کنم، این مسئله ریشه در جهل و ناآگاهی من دارد. خیلی از صفت‌ها ریشه در معرکه‌گیری دارد؛ ولی ازنظر من ترس، منیت، ناامیدی و حسادت چهار صفتی هستند که بیشتر در معرکه‌گیری دیده می‌شوند.

آقای مهندس در سی‌دی عناصر معرکه‌گیری می‌فرمایند: معرکه‌گیری زمانی شروع می‌شود که من در زندگی خود در موضوعی شکست‌خورده‌ام، به‌جای این‌که از شکست خود آموزش بگیرم، وارد معرکه‌گیری می‌شوم. در حقیقت با معرکه‌گیری صورت‌مسئله را پاک می‌کنم و خودم را بی‌گناه جلوه می‌دهم و دیگران را مقصر می‌دانم، درحالی‌که قربانی اصلی خود من هستم که گرفتار معرکه‌گیری شده‌ام. نمونه‌‌های زیادی از معرکه‌گیری در زندگی هر یک از ما وجود دارد؛ اما بايستی اشتباهات خودمان را همیشه بپذیریم و خودمان را مقصر بدانیم تا درگیر حاشیه و معرکه‌گیری نشویم. همسفران بایستی از آموزش‌ها به‌درستی بهره بگیرند و آن‌ها را در زندگی خود کاربردی کنند؛ باید بدانند که با ورود به معرکه‌گیری از آموزش‌های کنگره دور خواهند شد. یادگیری و معرکه‌گیری دو کفه ترازو هستند. اگر آگاهی و دانش خود را زیاد کنیم و در جهت یادگیری گام برداریم، کفه یادگیری سنگین‌تر می‌شود؛ درنتیجه درگیر مسائل حاشیه‌ای و معرکه‌گیری نخواهیم شد.

آقای مهندس بارها فرموده‌اند: «بایستی آموزش‌ها را کاربردی کرد و خدمت درست انجام داد.» معرکه‌گیری، ریشه در جهل و ناآگاهی دارد، به همین خاطر در تمامی سی‌دی‌ها آقای مهندس در ابتدا می‌فرمایند: «برای رهایی از دست نیرومندترین دشمن خودمان که جهل و ناآگاهی خودمان است چهارده ثانیه سکوت کنیم و به خداوند بزرگ پناه ببریم.» جهل و نادانی درروند زندگی هر یک از ما بسیار تأثیرگذار است. معرکه‌گیری فقط زبانی نیست؛ بلکه در جهان ذهن نیز اتفاق می‌افتد. به این صورت که من در جهان ذهن تلاش‌های دیگران را کم‌اهمیت جلوه می‌دهم. در پایان بایستی آموزش‌ها را کاربردی کرد و همین‌طور خدمت درست همراه با عمل سالم انجام داد تا از سد حاشیه و معرکه‌گیری بتوانیم به‌راحتی عبور کنیم.

تایپ و ویرایش: همسفر زهرا رهجوی همسفر راهنما فهیمه (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی همسفر راهنما اعظم (لژیون دوم)
ارسال: فهیمه رهجوی همسفر راهنما سمانه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .