مهمترین موضوع بهمنظور ارزیابی هر مسئلهای خواه مادی، خواه معنوی، موضوع «شناخت» است. ما بهعنوان یک انسان، از صور پنهان و آشکار خود، چیزی نمیدانیم. زمانی به شناخت واقعی صور آشکار خود میرسیم که به درمان قطعی انواع و اقسام بیماریهای مرتبط با انسان دست پیدا کنیم؛ اما با وجود سه پارامتر که در قالب یک مثلث میتوان آنها را نشان داد، تا حدودی قادر به شناخت خود و تمام موضوعاتی خواهیم بود که برای ما مجهول هستند. پارامتر یا ضلع اول، همان شناخت ما نسبت به موضوع است؛ ضلع دوم، تشخیص موضوع و ضلع سوم عمل کردن به آن است.
در ارتباط با مسئله اعتیاد، فقط توهم شناخت وجود دارد؛ بسیاری از کشورهای پیشرفته غربی در این زمینه به نتیجه مطلوبی نرسیده و راهکارهای آنان در زمینه ترک و درمان اعتیاد مثمر ثمر واقع نشده است؛ در صورتیکه با مطرح کردن و شناخت سیستم ایکس توسط بنیان کنگره ۶۰، آقای مهندس حسین دژاکام، به این تشخیص رسیدیم که بیماری اعتیاد، نتیجه عمل جایگزینی و اختلال در سیستم شبه افیونی جسم است؛ بنابراین با اجرایی کردن متد DST در طول مدتزمان مشخص، جسم، روان و جهانبینی، همزمان به تعادل رسیده و درمان اتفاق میافتد.
در کنگره، موضوعاتی ازجمله اعتیاد به سیگار، درمان اضافهوزن، درمان بیماریها با انجام آزمایشات روی نمونههای جانوری و حتی ادامه تحصیل، با شناخت، تشخیص صحیح و عمل کردن، به نتایج بینظیری رسیدهاند.
در زمینه مسائل مالی نیز، پیشرفت بسیاری را شاهد هستیم؛ چراکه با شناخت و تشخیص موضوع مالی، اعضاء توانستهاند از اموال و املاک خود بهمنظور رشد اهداف کنگره ببخشند؛ بنابراین ما روزبهروز شاهد افزایش شعب و نمایندگیها در سراسر کشور هستیم و این در پرتو همین شناخت، تشخیص و عمل کردن به آن است.
در این رابطه میتوانم به تجربه خود راجع به شناخت بیماریها اشاره کنم. سال گذشته یکی از افراد فامیل به صورت ناگهانی با درد در قسمت شکم مواجه شد که با وجود مراجعه به پزشکان متخصص و انجام آزمایشهای مختلف طی چندین ماه درگیری با این درد، سرانجام با عدم شناخت و نیز تشخیص نادرست پزشکان در زمینه بیماری او و با انجام دو عمل جراحی ناموفق، باعث فوت این شخص شدند.
پس از مرگ ایشان، پزشک دیگری متوجه بیماری شد اما سودی نداشت. شاید تا به حال در بین نزدیکان و دوستان خود، موارد مشابهی را شاهد بودهایم که جز افسوس نتیجه دیگری نداشته است؛ بنابراین چنانچه شناخت ما در رابطه با موضوعی کامل و جامع باشد، میتوانیم به تشخیص صحیح رسیده و بهدرستی عمل کنیم.
جناب مهندس و استادان ایشان، همواره بر این موضوع تأکید میکنند که در تأسیس و راهاندازی شعب کنگره۶۰، از افراد لایق و شایسته استفاده کنیم؛ زیرا با وجود چنین افرادی است که میتوانیم مکانهای بسیاری را جهت درمان اعتیاد افراد، ایجاد کرده و نیروها را به جهت احیاء دوباره انسانها، تربیت کنیم. ضمن اینکه سه پارامتر شناخت، تشخیص و عمل کردن را بهصورت زنجیروار به آیندگان آموزش میدهیم.
ما با حضور در کنگره و دریافت آموزشهای جهانبینی، باید در تمام امور زندگی، برنامهریزی داشته و حسابشده عمل کنیم تا بتوانیم آنها را بهخوبی کنترل کنیم.
آقای مهندس در این سیدی به موضوع نفس و مراتب آن (اماره، لوامه، مطمئنه) نیز اشاره کرده و فرمودند: مراتب نفس فقط در انسان، کامل میشود، زیرا او دارای روح است و حیوانات به علت نداشتن روح، دارای مراتب نفس نیستند؛ به عبارتی تکامل، خاص انسان است.
در پایان بهتر است از تأثیری که این سیدی برای من داشت، بیان کنم. من در انجام هر کاری، علاوه بر تفکر، بایستی سه ضلع این مثلث را بررسی کرده و تا زمانیکه به نتیجه درست اطمینان پیدا نکردم، اقدامی انجام ندهم. بهعنوان مثال در زمینه ادامه تحصیل خود، باید رشته دانشگاهی انتخابی را بهطور کامل بشناسم و بدانم تحصیل در آن رشته تا چه میزان به رشد من و افراد دیگر در جامعه کمک خواهد کرد و پس از آن اقدام به این عمل داشته باشم.
منبع: سیدی «مثلث تشخیص۱» از آقای مهندس حسین دژاکام
نویسنده و ویراستار: راهنما همسفر آسیه (لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
56