یادگیری فقط مختص درس و امتحان نیست، حتی وجود موجودات در هستی هم بر اساس یادگیری بنا شده است. مفهوم یادگیری در کنگره ۶۰، به معنای دانایی و آموزش گرفتن میباشد. هرچه دانایی و آگاهی ما بالاتر رود و در راه مستقیم قرار بگیریم، میتوانیم حال بهتری داشته باشیم.
نقطه مقابل یادگیری معرکه گیری است. در قدیم با جمع کردن آدمها در کنارهم به دنبال یک بهانهای مانند زورآزمایی پهلوانان، مارگیری و یا رمالی بود که خود را به نمایش میگذاشتند و مردم مشغول به تماشای آنها میشدند که به این قبیل کارها معرکهگیری میگفتند.
در واقع معرکهگیری به معنای اشتباه خود را به گردن دیگران انداختن است. افراد به جای اینکه اشتباه خود را بپذیرند و ادب و نزاکت را انتقال بدهند، شروع به بهانهجویی کرده و معرکهگیری میکنند.
در کنگره ۶۰ هم به همین صورت است. افرادی که راه درست را رفته باشند و منظم و مرتب به کنگره بیایند و روی برنامه باشند، هیچگاه بد کنگره را نمیخواهند. برعکس کسی که ظاهراً به درمان رسیده باشد و دوباره به صورت پنهانی مواد مصرف کند، دچار عذاب وجدان میشود و با سرزنش کردن راهنما، کنگره و آموزشها در واقع معرکه گیری میکند تا خطای خود را پنهان کند.
همه اینها نشانه این است که آن فرد روی برنامه نیست. افرادی که در کنگره روی برنامه نیستند از گوهر رهایی که بسیار ارزشمند است بینصیب میشوند و چیزی ندارند که به آن دل خوش کنند.
ما از سی دی رابطه یادگیری و معرکهگیری میتوانیم بیاموزیم که هر چه بیشتر در راه آموزش قرار بگیریم و دانش ما بالا برود، میتوانیم از بهانهجویی و اشتباهات دور شویم.
معرکهگیری تمرکز ما را برهم میزند و نمیگذارد که به سمت آگاهی و دانایی برویم. ما هرچه بیشتر تلاش کنیم و از حاشیه و نپذیرفتن اشتباهات خود با آموزشها و دانایی موثر فاصله بگیریم، میتوانیم به یادگیری نزدیکتر شویم و حال خوب و تعادل را تجربه کنیم.
نویسنده: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر فرح رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر نرگس نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یوسفآباد
- تعداد بازدید از این مطلب :
36