جلسه هشتم از دور نهم از سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی وکیلی با استادی مرزبان محترم مسافر حمید رضا، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر حامد با دستور جلسه" رابطه یادگیری و معرکهگیری" در روز سهشنبه 29 آبان ماه 1403 در ساعت 17 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان جلسه سپاسگذارم بابت انتخاب من در جایگاه استادی. دستور جلسه در ارتباط با معرکهگیری و یادگیری است که رابطهای تنگاتنگ بین این دو وجود دارد که در کنگره 60 بسیار محرز است. آقای مهندس در سی دی رابطهی معرکهگیری و یادگیری فرمودند که خلقت انسان بر پایهی یادگیری است. اگر ما نتوانیم چیزی را یاد بدهیم و یاد بگیریم دارای ضعف بزرگی هستیم. یعنی همه چیز با یادگیری آغاز و در طی مسیر به آن شکل میدهیم و در قالب کاربردی در میآوریم. یادگیری بر مبنای تعریف آن آموزش و تجربه است، در همهی زمینهها. اما معرکهگیری یک نوع نمایش است که در دوران قدیم پهلوانانی عدهای را دور خود جمع میکردند و به اجرای اعمالی از قبیل زنجیر پاره کردن و حرکات نمایشی میپرداختند.
بدن انسان چهار نوع هورمون را ترشح میکند که در مورد دوپامین و سروتونین در کنگره به مراتب بیشتر بحث شده است. دوپامین هورمونی لحظهای است که در دوران مصرف هم ترشح آن افزایش پیدا میکرد. که مصرف مواد آن را به بیش از مجاز خود میرساندیم که به ناپایداری جسم کمک میکرد. این مسئله را میتوانیم انطباق دهیم در کنگره 60 و معرکهگیری که در کنگره از جایگاهی برخوردار نیست.
اگر ما در طول ده تا یازده ماه سفرمان آموزش بگیریم و آن را کاربردی کنیم موفقیت حتمی است. رابطه یادگیری و معرکهگیری رابطهای معکوس است به عنوان مثال هر کدام از کفهی این ترازو بالا رود طرف دیگر به سمت پایین کشیده میشود. اما زمانی هست که من یادگیری را به اندازهی کافی انجام دادهام و آموزش دیدهام ولی تمایل به معرکهگیری باز هم وجود دارد. در اینجا یک ضلع گمشده وجود دارد که آن جهانبینی است و همین ظلع گمشده مانع رهایی میشود.
پیاده سازی مسافر مصطفی لژیون دوم
عکاس خبری مسافر علی لژیون هفتم
- تعداد بازدید از این مطلب :
123