دهمین جلسه از دورهی اول سری کارگاههای خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی غزالی مشهد ویژه مسافران با استادی مسافر حسین و نگهبانی مسافر مهدی و دبیری موقت مسافر احمد با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» سهشنبه 29 آبانماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱7:00 آغاز شد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر؛
خیلی خوشحالم که در این جایگاه قرار گرفتم و آموزش میگیرم. در ابتدا خیلیخیلی تشکر میکنم از استاد بسیار خوبم مهدی آقای رضازاده که این فرصت را به من داد تا در این جایگاه بتوانم آموزش بگیرم.
در ارتباط با دستور جلسه هفتگی باید گفت که اساساً یادگیری و معرکهگیری دو مقوله جدا از هم هستند. به اعتقاد من سرتاسر زندگی یادگیری است. اینکه درس بخوانیم و اصطلاحاً باسواد شویم به معنای این نیست که مشغول یادگیری هستیم. به اعتقاد من احترام به پدر و مادر، شیوه رفتار با همسر و فرزندان و مانند اینها نیز مشمول مبحث یادگیری هستند که در کنگره 60 بستر لازم برای این آموزش فراهم شده است.
در قدیم برخی افراد بساطی فراهم میآوردند و با جمعکردن افرادی اطراف خود، معرکهای میگرفت تا از طریق آن، به سایرین اموری را که غیرواقعی هستند و وجود خارجی ندارند بقبولانند.
به اعتقاد من در کنگره 60 چیزی به نام معرکهگیری وجود ندارد! هر چه که هست صرفاً یادگیری و آموزش است. اما ما مصرفکنندگان اساتید معرکهگیری هستیم! یعنی دست به هر کاری میزنیم تا خطا و اشتباه خویش را بپوشانیم و به دیگران بقبولانیم که ما مقصر نیستیم!
در کنگره دو نوع رهجو داریم: رهجویی که بهدرستی سفر کرده و به درمان و رهایی رسیده است. این دسته از رهجویان هیچگاه از کنگره بد نمیگویند و بد آن را نمیخواهند. نوع دیگر رهجویان آنهایی هستند که در طول سفر و پس از آن از مسیر درمان خارج شدهاند و به همین دلیل حال خوشی ندارند. این دسته از بهاصطلاح رهجویان، به دلایل مختلف از جمله عذاب وجدان سعی دارند تا خطای خویش را به دیگران منتسب کنند تا از این طریق خطا و کوتاهی خویش را پنهان کنند و سایرین را مقصر جلوه دهند.
امیدوارم که تمامی دوستان سفر اولی به سلامت سفر خود را به پایان برسانند و قدر این فرصت آموزشی را بدانند و در راستای اهداف کنگره 60 قدم بردارند.
از اینکه به صحبتهای من گوش دادید ممنونم.
پیادهسازی، نگارش و ارسال: مسافر آرش از لژیون پنجم
- تعداد بازدید از این مطلب :
37