مشارکت مسافران لژیون نهم در مورد دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری»
سلام دوستان ابوالفضل هستم مسافر
دو مفهوم یادگیری ومعرکه گیری هیچ گونه مصداق مشترکی باهم نداشته؛ بلکه همیشه در نقطه مقابل هم قراردارند.مفهوم یادگیری؛ یعنی یاد گرفتن مسائل و در مسائل تفکر کردن وازمسائل آموزش گرفتن و مسائل را تجربه کردن. مفهوم معرکهگیری نقطه مقابل یادگیری است وریشه آن به جهل ونا آگاهی انسانها برمیگردد و سه صفت درفرد معرکهگیر وجود دارد؛ ۱- ترس ۲- منیت ۳- ناامیدی، فردی که معرکهگیراست به دلیل منیتش نمیتواند اشتباهات خود را بپذیردومیترسد که دیگران اورا مقصر بدانند و از خواستههایش دور شود و همیشه درحاشیه است و گاهی ناامید میشودو نق میزند. یادگیری فقط درس و مدرسه نیست؛ بلکه آموزش در تمام سطوح میباشد و همیشه باید ساخته بشویدوبرای ساخته شدن باید بیاموزیم و معرکهگیری؛ یعنی دورشدن از مرکز و به حاشیه رفتن.موقعی در مقابل مسلهای از لحاظ عقل محکوم میشود بجای عذرخواهی وسکوت شروع به معرکه گیری میکند.
سلام دوستان جوادهستم مسافر
ازصحبتهای آقای مهندس درباره یادگرفتن برداشت من این است که انسان ازموقعی که دنیامیآیدتا موقع رفتن ازدنیاهمیشه و درهمه مواقع درحال آموزش دیدن و آموزش گرفتن است ودرکناریادگرفتنها با افکار خوب میتواند، بهترین زندگی را داشته باشد. ز گهواره تاگوردانش بجوی.
سلام دوستان حسین هستم مسافر
یادگیری و معرکه گیری در جهت مخالف همدیگر هستند، منشأ معرکهگیری از جهل و نادانی است و اگر به سمت آموزش و یادگیری در حرکت باشیم از جهل و نادانی فاصله میگیریم و شخص معرکهگیر؛ چونخودش را درست انجام نداده و میخواهد بهانه برای خودش داشته باشه و تنها نباشد، افرادی را دور خودش جمع میکند.
گردآوری: رابط خبری لژیون نهم مسافر بهروز
ویرایش وارسال:مسافرسعید لژیون دوم
- تعداد بازدید از این مطلب :
52