جلسه پنجم از دوره سی و سوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰ ویژه همسفران نمایندگی امین قم به استادی راهنمای تازهواردین همسفرزهرا، نگهبانی همسفرمرضیه و دبیری همسفرزهرا با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه گیری» روز دوشنبه 28 آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۰۰: ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر میگویم که امروز در این جایگاه هستم. از ایجنت محترم، مرزبانها، نگهبان جلسه تشکر میکنم که اداره جلسه را به من واگذار کردند تا هم آموزش بگیرم و هم خدمت کنم.
یادگیری همواره در تمام سطوح زندگی ما وجود دارد از زمانی که به دنیا آمدیم تا از دنیا برویم در حال آموزش و یادگیری هستیم. یادگیری مختص افراد خاصی نیست تمام افراد نیازمند آموزش هستند. انسانها برای رشد، یادگیری علوم مختلف و بهرمندی از زندگی و تبدیل شدن به انسانهای عالم و دانا باید علم و دانش را کسب کنند. یادگیری نقطه مقابل معرکهگیری است؛ اگر یادگیری متوقف یا کم شود، معرکهگیری رشد میکند در واقع معرکهگیری آفت یادگیری است.
ما برای اینکه بتوانیم علم و دانش خود را بالا ببریم، باید مثلث دانایی خود را که همان( آموزش، تفکر و تجربه)است، ذره ذره تقویت کنیم. معرکهگیری هم مانند دانایی نیازمند ابزاری است؛ اما ابزار معرکهگیری جهل و ناآگاهی میباشد که همان مثلث جهالت (منیت، ترس، ناامیدی) را تشکیل میدهد. فرد معرکهگیر همیشه دچار منیت میشود؛ یعنی جایگاه خود را بالاتر از آنچه که هست میبیند و به همین دلیل خود را نیازمند آموزش نمیداند و اشتباهات خود را نپذیرفته و دیگران را مسبب ناملایماتها و ناکامیها میداند؛ همواره احساس تنهایی و ناامیدی میکند. فرد معرکهگیر ناتوان و ضعیف است، تحمل دیدن موفقیتهای دیگران را ندارد و نمیتواند نقاط ضعف خود را ببیند به همین دلیل نمیتواند در جهت رفع آن قدم بردارد، چنین شخصی همیشه در جهالت خود باقی میماند و همواره در حال بهانهگیری است.
معرکهگیری در واقع از متن به حاشیه رفتن است که یک نوع فرار از قبول حقیقت و واقعیت است. شاید در ظاهر ساده به نظر بیاید؛ اما در ادامه صفات زشت و ضدارزشهای زیادی را مانند: دروغگویی، حسادت، کینه، تجسس با خود به همراه میآورد. ما با وارد شدن در معرکهگیری، انرژی که باید صرف ساختن، تبدیل و تغییر شود را صرف معرکهگیری میکنیم و تبدیل به یک انسان مخرب و منفی میشویم که پایان خوشی به همراه ندارد و با اینکار از کنگره حذف خواهیم شد و تا زمانیکه یادگیری و آموزش را شروع نکنیم، تغییر نخواهیم کرد.
آقای مهندس برای دوری از معرکهگیری دستور تشکیل لژیون را دادند و افرادی که در کنگره خدمت میکنند، وارد معرکه گیری نمیشوند. ما در لژیونها و در جلسات، جهانبینی را یاد میگیریم و این جهانبینی باعث میشود که به خود و دیگران آسیب وارد نکنیم، تنها راه این است که در مسیر ارزشها قدم برداریم و از ضدارزش ها دوری کنیم.
مرزبانانکشیک: مسافرحسین و همسفرفاطمه
تایپو ویراستار: همسفراعظم رهجوی راهنما همسفرالهام (لژیون پنجم)
عکاس:همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر ثریا (لژیون نهم)
ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
358