سیزدهمین جلسه از دوره چهل و چهارم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی ستارخان؛ با استادی مسافر ماهان، نگهبانی مسافر بهزاد و دبیری مسافر شهاب با دستور جلسه"رابطه یادگیری و معرکه گیری"در روز دوشنبه 28 آبان ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
خیلی خوشحال هستم که در بین شما دوستان در کنگره 60 هستم ، از مرزبانی و ایجنت محترم تشکر می کنم که این فرصت را برای من مهیا کردند، هفته پیش آقا شهاب تماس گرفتن که باید استاد جلسه باشم و از آن روز انواع مشکلات برایم پیش آمد و به دنبال شانه خالی کردن بودم چون برای اداره این جلسه آماده نبودم. این یک نمونه معرکه گیری است، ما با شانه خالی کردن از وظیفه یا وظایفمان و یا فرار از مسئولیت ها به بهانه های مختلف این کار را انجام می دهیم. معرکه گیری هم در صور پنهان هم صور آشکار صورت می گیرد، من گرفتار معرکه گیری برای خودم بودم؛ یعنی ذهن من دایما مشغول بود وانرژی زیادی هدر می دادم و در سفر اول به جای گوش دادن و آموزش گرفتن مشغول تحلیل و بررسی بودم و برای خودم معرکه گیری می کردم و انرژی زیادی از من می گرفت چون درگیر خیال پردازی بودم ودر واقع برای خودم حرف می زدم.
فرق نگاه مسافر با معتاد در این است که مسافر عمل می کند ولی معتاد حرف می زند، این فقط برای دیگران نیست و ما برای خودمان هم میتوانیم حرف بزنیم و برای خودمان معرکه گیری کنیم و وقتی شروع به آموزش و یادگیری می کنیم از معرکه گیری دور میشویم. باید خواسته ما قوی باشد و به جای معرکه گیری دنبال آموزش و یادگیری باشیم و دنبال عملیاتی و کاربردی کردن آموزش در زندگی خودمان باشیم، به گفته کنگره 60 بزرگترین هنر و علم، علم زندگی کردن است. ما باید در سفر دوم جهان بینی خود را کاربردی کنیم. وقتی وارد معرکه گیری می شویم وارد قضاوت وغیبت شده و به آرامی وارد حاشیه می شویم. با پذیرش اشتباه و مشکلات خودمان می توانیم در مسیر تغییر و تبدیل باشیم و یاد بگیریم و وظایف خود را انجام دهیم، البته یاد می گیریم کنار تعلیم تزکیه هم باید باشد. در پایان از آقا شهاب راهنمای محترم تشکر می کنم.
تایپ: مسافر محسن
عکس: مسافر بهنام
انتشار: مسافر میلاد
- تعداد بازدید از این مطلب :
64