English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری نشانه جهل است

معرکه‌گیری نشانه جهل است

همسفر فاطمه به همراه مسافر خود با بیش از ۲۳ سال تخریب آنتی‌ایکس شیشه وارد کنگره شدند؛ مدت ۱۰ ماه و ۳ روز به روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر زهرا و مسافر مجتبی سفر کردند و در حال حاضر ۵ ماه است که آزاد و رها هستند. ایشان در رشته ورزشی بسکتبال و بدمینتون فعالیت دارند و رشته ورزشی مسافرشان شنا است.

اینک در باب دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» با ایشان گفت‌وگویی ترتیب داده‌ایم؛ لطفاً با ما همراه باشید.

توجه کردن به کدام قوانین در کنگره باعث می‌شود که یک همسفر وارد حاشیه نشود؟

رعایت و حفظ حرمت‌ها و قوانین کمک می‌کند وارد حاشیه نشویم؛ مانند نداشتن رفت‌وآمد با یکدیگر خارج از کنگره، بدون اجازه راهنما شماره تلفن ندادن و قرض ندادن پول به همدیگر، همین مسائل باعث می‌شود که وارد حاشیه‌ نشویم و از مسیر کنگره دور نمانیم.

لطفاً برداشت خود را از این جمله بیان کنید: «اگر افسار نفس و خواسته آن‌ را در دست نگیریم نفس، افسار ما را در دست خواهد گرفت.»

وقتی نفس افسار ما را در دست بگیرد ما را به جایی می‌برد که راه را گم می‌کنیم، از مسیر درست خارج می‌شویم، با جهل و نادانی وقت خود را برای موضوعات ناچیز و بیهوده تلف می‌نماییم، قبله را گم می‌کنیم و از آموزش‌ها دور می‌مانیم؛ نباید وارد مسائل حاشیه‌ای و منفی شویم؛ باید فرمان‌بردار راهنما، مرزبان و خدمتگزاران باشیم و افکار مخرب را از ذهن خود دور کنیم.

به نظر شما واژه «پذیرش» چه کمکی به همسفران می‌کند تا دیگر نق نزنند و آموزش بگیرند؟

باید سه ضلع مثلث دانایی؛ یعنی تفکر، تجربه و آموزش را بدانند و این سه ضلع باید برابر باشند تا فرد سریعاً بهم نریزد، نقطه  تحمل خود را ذره‌ذره بالا ببرد و این امر با حضور در لژیون، دریافت آموزش‌ها و فرمان‌برداری امکان‌پذیر است تا از صراط مستقیم خارج نشویم، نق نزنیم، بهانه نگیریم و بدانیم مسئول تمام اتفاقات خود ما هستیم.

از زمانی که دوربین را روی خود انداختید و مسافرتان را رها کردید چه تغییراتی در شما بوجود آمد؟

از وقتی این جمله معروف را در کنگره یاد گرفته‌ام که «رها کن تا رها شوی» سعی کردم از تصویر درست، اندیشه و دانایی در صراط مستقیم کمک بگیرم چراکه تمام انسان‌هایی که در اطراف خود می‌بینم خود من هستند، زمانی که مسافرم را رها کردم بسیار آرامش گرفتم، دیگر افکار منفی به سراغم نمی‌آیند و می‌بینم حال من و مسافرم هر روز بهتر می‌شود و این حال خوب را مدیون آموزش‌های ناب جهان‌بینی‌ در کنگره هستم.

لطفاً بفرمایید برای اینکه رهجو دچار معرکه‌گیری نشود راهنما چه نقشی می‌تواند داشته باشد؟

خدمت کردن در کنگره باعث می‌شود از معرکه‌گیری دور شویم، معرکه‌گیری از جهل و نادانی خود ما سرچشمه می‌گیرد و دشمن درونی ماست. راهنما به ما آموزش می‌دهد، این ما هستیم که جایگاه خود را متزلزل می‌کنیم؛ باید ساخته شویم و برای ساخته شدن باید آموزش بگیریم، ما از راهنما صبوری، دانایی و رها کردن را می‌آموزیم.

به نظر شما سرنوشت افرادی که به معرکه‌گیری ادامه می‌دهند چه خواهد شد؟

معرکه‌گیری نشانه جهل است؛ معرکه‌گیر، حق‌به‌جانب است، دیگران را دور خود جمع می‌کند تا بقیه را متهم کند، راهش را گم می‌کند و خود را به مسلخ می‌برد؛ باید از وارد شدن به چنین مسلخی جلوگیری کنیم و هوشیار باشیم چون همیشه شیطان به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشه ما می شود.

کلام آخر ...

از جناب آقای مهندس حسین دژاکام تشکر می‌کنم که چنین بستر مفیدی را برای ما فراهم کردند تا بتوانیم به آرامش، رهایی و حال خوش برسیم. امیدوارم بتوانم با فرمان‌برداری و خدمت ذره‌ای از تلاش خدمتگزاران را جبران کنم؛ به امید رهایی تمام درماندگانی که امید به رهایی دارند.

از این‌که وقت خود را در اختیار ما قراردادید بسیار سپاسگزاریم.
 

طراح سؤال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر الهام  (لژیون هفتم)
انجام مصاحبه: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پانزدهم)
رابط خبری: همسفر نفیسه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
عکاس: همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوازدهم)
ویراستاری: همسفر صفورا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مینا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شیخ‌بهایی
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .