باتوجه به دستورجلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» در خدمت همسفر زهرا هستیم تا گفتوگویی در ارتباط با این دستورجلسه با ایشان داشته باشیم؛ لطفاً با ما همراه باشید.
همسفر زهرا بههمراه مسافر خود با آنتیایکس مصرفی متادون و شیره بهروش DST همراه با دارو OT مدتزمان ۱۱ماه و ۱۱روز با کمک، راهنمایان محترم؛ مسافر مرتضی و همسفر مریم سفر کردند؛ درحال حاضر مدت یک سال است که بهدستور جناب مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی ایشان در کنگره والیبال و مسافران فوتبال است.
ابتدا درباره مفهوم دو واژه یادگیری و معرکهگیری برای ما کمی توضیح دهید.
یادگیری به این معناست که ما قادر باشیم سه مؤلفه مثلث دانایی که شامل تفکر، تجربه و آموزش است را به تعادل برسانیم؛ اما در مورد معرکهگیری که این عمل در اثر کمبود دانش، خودخواهی، منیت، حسادت و اعمال ضد ارزشی شکل میگیرد و شخص وارد این مرحله میشود.
از نظر شما این دو واژه به صورت مجزا چه تأثیری بر روند درمان مسافران دارند؟
یک مسافر با فرمانبرداری از راهنما خود میتواند آموزشهایی که در کنگره وجود دارد را فراگیرد و فرمانبردار خوبی شود تا در ادامه به فرمانده خوبی تبدیل شود؛ اما اگر شخص بخواهد با نق زدن، سیدی ننوشتن، بهموقع در جلسه حاضر نشدن و در حاشیه قرارگرفتن خود تکیه کند؛ قطع بهیقین وارد معرکهگیری میشود و در ادامه از آموزشهای ناب کنگره طرد خواهد شد.
از تجربه خودتان و مسافرتان پیش و پس از ورود به کنگره درباره این دستورجلسه برای ما کمی صحبت کنید.
بنده بهشخصه در گذشته شاید در منزل معرکه میگرفتم و نق میزدم؛ اما با قرارگرفتن در اجتماع، معرکهگیر نبودم که با آموزشهای کنگره توانستم تا حدودی این معضل را برطرف کنم؛ اما درحال حاضر نیز نیازمند آموزشهای کنگره هستم و امیدوارم بتوانم نقطهتحمل خود را بالا برده و از معرکهگیری دور باشم.
مسافر من نیز در اوایل سفر خود، معرکه میگرفت؛ اما توانست با فرمانبرداری از راهنما خود، معرکهگیری را کنار گذاشته تا رهجو خوبی باشد و بهتعادل لازم برسد.
از نظر شما مهمترین نقش راهنما بر یادگیری و معرکهگیری مسافران و همسفران چیست؟
درباره واژه معرکهگیری این عمل هم بهصورت مثبت و هم منفی وجود دارد که برای راهنما مثبت است تا اگر برای رهجو معرکهگرفتن وجود داشت، رهجو به خود بیاید و در مسیر صراط مستقیم حرکت کند. مسافر یا همسفری که فرمانبردار نیستند، راهنما با جذبهای که دارد میتواند معرکهگیر بوده و در یادگیری رهجو خود نقش بهسزایی داشته باشد.
سخن پایانی خود را در راستا همین دستورجلسه و تجربه یک سال رهایی از بند اعتیاد را برای ما بیان بفرمایید؟
ابتدا خداوند را بابت قرارگرفتن در مکانی که به من آموخت تا یادگیری را اولویت زندگی خود قرار دهم، شاکر و سپاسگزار هستم؛ چراکه دریافتم بایستی فرمانبردار راهنما و تمامی عزیزانی که به من خدمت میکنند باشم، در حاشیه قرار نگیرم و معرکهگیری نکنم.
از اینکه وقت ارزشمند خود را در اختیار ما قرار دادهاید، سپاسگزار هستم.
تهیه گزارش: همسفر میترا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
ویرایش و ویراستاری: مرزبان خبری همسفر مرضیه
ارسال: راهنما همسفر نجمه (لژیون نهم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
139