English Version
This Site Is Available In English

یادگیری نماد انسانیت است

یادگیری نماد انسانیت است

یازدهمین جلسه از دوره نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی ملایر با استادی راهنمای تازه‌واردین همسفر بهاره، نگهبانی همسفر الهام و دبیری موقت همسفر شکوفه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز یک‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

درمورد دستور‌جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری»؛ یادگیری و معرکه‌گیری نقطه مقابل یا مکمل هم هستند که ما برای یادگیری نیاز به آموزش داریم وقتی می‌خواهیم چیزی یاد بگیریم وارد مثلث دانایی می‌شویم که تفکر، تجربه و آموزش است. وقتی دانایی ما بالا می‌رود یعنی قبل از هر کاری تفکر لازم را انجام می‌دهیم، از تجربه دیگران استفاده می‌کنیم و آموزش‌های لازم را می‌گیریم و دیگر وارد معرکه‌گیری نمی‌شویم. یادگیری فقط در درس و مدرسه نیست بلکه آموزش در همه پایه‌های زندگی است و اصول و پایه خلقت بر اساس یادگیری می‌باشد؛ زیرا ما هر روز در‌حال یاد گرفتن چیزهای جدید هستیم و معرکه‌گیری یعنی دور شدن از مرکز و به حاشیه رفتن.

معرکه‌گیری زمانی اتفاق می‌افتد که ما وارد مثلث جهالت؛ یعنی ترس، منیت و نا‌امیدی می‌شویم. هنگامی که ما ترس از شکست خوردن، ترس قبول نشدن در امتحان یا ترس از مرگ داریم در آن زمان احساس می‌کنیم توانایی انجام کاری را نداریم پس شروع می‌کنیم به نق زدن و بهانه‌جویی و زمانی که دانش ما کم است ما دچار حسادت، خودخواهی و منیت می‌شویم. با معرکه‌گیری سطح کار را پایین می‌آوریم و خداوند برای انسان شکست را برنامه‌ریزی کرده است تا تاریکی‌ها را تجربه کند برای رسیدن به روشنایی‌ها! حال در ادامه این شکست‌ها بر سر دوراهی قرار می‌گیرد؛ یا از شکست خود می آموزد و تجربه کسب می کند و می‌گوید که من اشتباه کردم و از آن اشتباهات درس می‌گیرد و راه درستکاری را پیش می‌گیرد و به‌طرف ارزش‌ها می‌رود و این همان چیزی است که خداوند می‌خواهد و مقدر کرده است و یا اینکه در جهل و نادانی خود پافشاری می‌کند و می گوید کار من درست است و اصلاً گردن نمی‌گیرد و روی قضیه دیگری پافشاری می‌کند.

یادگیری نماد انسانیت است و معرکه‌گیری یعنی سقوط کردن؛ زمانی که دانایی ما کم است شیطان به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشه ما می‌شود و از یادگیری فاصله می‌گیریم. یکی از بزرگ‌ترین شهامت‌ها این است که انسان مشکلش را بپذیرد و یاد بگیرد که بین یادگیری و معرکه‌گیری تفاوت است. ما انسان‌ها گاهی به خود رنج می‌دهیم برای مثال: زمانی به یک موضوع برخورد می‌کنیم که می‌توانیم آن را با یک عذرخواهی حل کنیم اما می‌آییم و آن قضیه را تبدیل به پیچیده‌ترین موضوع و ناراحتی می‌کنیم.

اگر می‌خواهید فردی را بشناسید با او مخالفت کنید بعضی‌ها هستند که نمی‌توانند حرف مخالف را بپذیرند و انتقاد‌پذیر نیستند و با کوچک‌ترین ایرادی شروع به معرکه‌گیری می‌کنند. آقای‌مهندس دژاکام در سی‌دی عناصر معرکه‌گیری فرمودند: «معرکه‌گیری، دلیل می‌خواهد» مثلاً انسان وقتی از یک موضوعی از دیگران عقب می‌افتد کم‌کم خودش را از بقیه جدا می‌کند و شروع به پچ‌پچ می‌کند بعد با افرادی که مناسب و مثل خودش هستند شروع به صحبت می‌کند، تلفن می‌زند و در تمام مسائل حق به جانب به خود می‌گیرد و خودش را قربانی و مظلوم جلوه می‌کند و هم خودش و هم دیگران را به مسلخ می‌برد. در سی‌دی بازیگر باشیم یا تماشاچی؛ افراد کنگره به دو دسته تقسیم می‌شوند بازیگر یا تماشاچی؛ افرادی که تماشاچی هستند؛ مثل مهمان می‌آیند یک گوشه می‌نشینند چای و میوه خود را می‌خورند و بعد می‌روند بعد از چند وقت خسته می‌شوند و نمی‌دانند دلیل این خستگی چیست و شروع به نق زدن و بهانه‌جویی می‌کنند اما افرادی که بازیگر هستند ‌می‌آیند خدمت می‌کنند، مشارکت می‌کنند و درکنار آن آموزش می‌گیرند و حال خوش را دریافت می‌کنند. امیدوارم که در تمام مراحل زندگی بازیگر باشیم و آموزش‌های لازم را در این حیات دریافت کنیم تا وارد حاشیه نشویم.

در ادامه جلسه ورود به سفر دوم همسفر فیروزه رهجوی راهنما همسفر فائزه

مرزبانان کشیک: همسفر‌ منظر و مسافر عباس
عکس: مرزبان خبری، همسفر رعنا
ویراستاری: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون سوم)
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی ملایر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .