English Version
This Site Is Available In English

درمان اعتیاد گذرگاهی است که بدون علم و دانش‌ عبور از آن سخت است

درمان اعتیاد گذرگاهی است که بدون علم و دانش‌ عبور از آن سخت است

جلسه پنجم از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی جهان‌بین با استادی راهنما همسفر محبوبه، نگهبانی همسفر رویا و دبیری همسفر عصمت با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز یک‌شنبه 27 آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا مقدمه‌ای برای تازه‌واردین که شناخت کافی ندارند، می‌گویم: کنگره۶۰ یک مرکز علمی، تحقیقاتی در حوزه درمان‌اعتیاد و موادمخدر می‌باشد، آقای مهندس تحقیقاتی هم در مورد بیماری‌ها و راه‌حل درمان بیماری داشتند که در ‌معتبرترین ژورنال‌ها‌ی بین‌المللی ارائه دادند‌ و خدا را شکر، نتایج خیلی خوبی داشتند و ان شاالله که به مرحله اجرا هم می‌رسد. هدف اصلی کنگره‌۶۰ همان‌گونه که گفتیم ارائه طریق نوین به مصرف‌کنندگان مواد‌مخدر‌ و خانواده‌های آنها برای رسیدن‌ به درمان‌اعتیاد‌ و رهایی‌ از مواد‌مخدر می‌باشد. مهمترین مسئله کنگره این است که از ابتدا با همین هدف شروع شد و اولین‌ قدم برای رسیدن به درمان که مهمترین قدم که؛ خواست فرد مصرف‌کننده و خانواده‌هاست می‌باشد، البته اگر ‌فرد مصرف‌کننده نخواهد که مواد را کنار بگذارد، اگر همه افراد دنیا هم جمع‌ شوند، نمی‌توانند به آن فرد کمک کنند‌، حال وقتی خواسته شد و وارد کنگره شد به مرحله آموزش و دانایی و شناخت اعتیاد‌ و درمان‌اعتیاد می‌رسیم‌.

درمان اعتیاد یک گذرگاهی است که بدون علم و دانش‌، عبور از آن سخت است ‌‌و مقدور نیست ‌و بسیاری از ما تجربه ‌داشتیم که هزار راه رفتیم و با شکست مواجه شدیم‌، اما در کنگره۶۰؛ به‌ درمان‌ قطعی رسیده‌ایم. حالا برای رسیدن‌ به دانایی که ما می‌گوییم، طبق آموزش‌های کنگره‌۶۰ یک مثلث داریم به‌نام مثلث دانایی که اضلاع آن آموزش ‌،تفکر،تجربه ‌‌می‌باشد‌ که این‌سه ضلع باید ‌باهم ‌رشد‌کنند. همه این‌ صحبت‌ها را گفتم که برسیم به مسئله دانایی، آقای مهندس‌ در سی‌دی رابطه یادگیری ‌و معرکه‌گیری، می‌فرمایند: «یادگیری برای رسیدن به دانایی است»، در کتاب ۶۰درجه زیر صفر نیز خواندیم‌ که هدف‌ از زندگی؛ آموزش‌ و خدمت است، اگر این‌ دو هدف‌ را داشته باشیم، قطعا‌ در مسیر یادگیری ‌قرار می‌گیریم.

اصولا شما می‌دانید؛ از لحظه‌ای که‌ وارد کنگره60 می‌شویم، از مهماندار تا ایجنت ‌و مرزبان‌ها همه‌ با یک برخورد خوب و شایسته، یادگیری ‌و دانایی را انتقال می‌دهند‌ و ما هم‌ باید ‌اگر هر شخصیت ‌و تفکری داریم همه را پشت‌ در گذاشته و تابع قوانین و حرمت این مکان باشیم تا به‌ مرحله یادگیری‌ و دانایی‌ برسیم.

می‌دانیم که‌ اغلب در هر اجتماعی‌ که چند نفر دورهم ‌جمع‌ می‌شوند، حاشیه‌هایی هم وجود دارد‌، دو نفر هم‌ که‌ باهم‌ صحبت ‌می‌کنند اصولا وارد حاشیه ‌می‌شوند. ممکن است شما فکر کنید، کنگره۶۰‌ هم‌ از این‌ مستثنی نیست‌ و حاشیه‌هایی وجود دارد ‌ولی ‌آقای مهندس‌ با تفکر درست‌ و راه ‌صحیح‌ که جایی برای حرف‌اضافه‌ نگذاشتند، همه چیز را طبق ‌یک‌برنامه‌خوب چیده‌است و همه چیز برنامه‌ریزی‌ شده‌است و دیگر ‌جایی برای جولان دادن و وارد حاشیه کردن این سازمان نیست. حال اگر شخص با هدف آموزش و خدمت وارد کنگره می‌شود؛ قطعاً در مسیر یادگیری قرار می‌گیرد، ولی اگر این دو هدف را نداشته باشند؛ نیروهای منفی از هر طرف می‌آیند و آن شخص را وارد حاشیه و معرکه می‌کنند.

معرکه چیست؟! طبق سی‌دی که آقای مهندس در مورد این دستور جلسه فرمودند و من هم در مرورگر گوگل سرچ کردم، معنی لغوی معرکه؛ یعنی دردسر، گرفتاری، نق‌زدن، نمایش‌های خیابانی و البته از اسمش معلوم است که خیلی از ما هم آشنایی داریم. حال چه عواملی باعث معرکه‌گیری می‌شوند؟! عواملی مثل کمبود دانش و آگاهی و داشتن منیت، حسادت، خود‌خواهی و جهل و نادانی باعث ایجاد معرکه‌گیری می‌شود، البته این را هم بگویم: کسانی که وارد معرکه می‌شوند حتماً یک عامل، مثل قدرت برای ارائه دادن داشته‌اند و یا یک هدفی داشته‌اند که با شکست روبه‌رو شده‌اند، اگر از آن شکست درس گرفتند، قطعاً به نتیجه خوبی خواهند رسید، ولی اگر درس نگرفتند و اصرار داشتند برای نادانی و اینکه من می‌دانم و بقیه نمی‌دانند، وارد معرکه خواهند شد. حال شخص معرکه‌گیر بعد از اینکه وارد معرکه شد چه‌کاری انجام می‌دهد؟ ما می‌گوییم دانایی در کنگره ۶۰ مرحله به مرحله است و با روش Dst است و ما به روش تدریجی دانایی را کسب می‌کنیم برای همین می‌گوییم سفر اول و سفر دوم و معرکه هم مرحله به مرحله است؛ ابتدا با پچ‌پچ کردن شروع می‌شود، نق زدن و بعد شخص معرکه‌گیر می‌خواهد یک یار و همراه برای خودش بیابد و یارگیری می‌کند، حق‌به‌جانب برخورد می‌کند، مظلوم نمایی می‌کند و در آخر هم همه را محکوم می‌کند و به خودش می‌گوید حق با من است و دیگران نمی‌دانند. قطعاً در این مسیر کسی که قربانی می‌شود فرد معرکه‌گیر است. افرادی که با آن همراه می‌شوند شاید یک ضربه‌هایی بخورند و وارد تاریکی شوند ولی شخص معرکه‌گیر؛ شخصی است که قربانی می‌شود و از مسیر و دایره به بیرون پرتاب می‌شود.

چه خوب است، به جایی که آمده‌ایم اعتماد داشته باشیم. اگر هر شخصیت و جایگاهی که داریم پشت این در بگذاریم و وارد شویم و از همان ابتدا چشم بگوییم به مهماندار، مرزبان، ایجنت، راهنما، راهنمای تازه واردین و به همه خدمتگزاران صادق کنگره۶۰، تا به آن دانایی مؤثر برسیم، آنچه فراگرفتیم را در راه درست به‌کار بگیریم و در ادامه به تعادل و در آخر هم به تکامل برسیم.

در ادامه جلسه؛ ورزشبانان والیبال، شنا، بدمینتون و ایروبیک که دوره خدمتی آنان به‌پایان رسیده بود، این خدمت را به ورزشبانان جدید تقدیم نمودند، ضمن خداقوت و تشکر از این همسفران که دوره خدمتی خود رابه‌خوبی به‌پایان رساندند، به همسفرانی که این خدمت را به عهده گرفتند، تبریک عرض می‌نماییم.

مرزبانان کشیک: همسفر مریم و مسافر مرتضی
تایپ: همسفران فاطمه و زهرا رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون یکم)
عکاس و ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر سودابه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی جهان‌بین شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .