مشارکت مکتوب همسفر سعیده (لژیون اول):
در سیدی یادگیری و معرکهگیری آقای مهندس میفرمایند: یادگیری تنها درس، مشق و امتحان نیست. اصولا زندگی خود یادگیری است و یادگیری باید در تمام زمینهها باشد. یادگیری به معنی فراگرفتن، آموزش اطلاعات مثبت و مفید است و انسان باید همواره در حال یادگیری باشد؛ چراکه سکون و دریافت نکردن آموزش، انسان را به سمت تاریکیها و جهالت میکشاند و اگر بخواهم مفهوم معرکهگیری را بیان کنم، میتوان گفت که نقطه مقابل یادگیری است و ریشه آن به جهل و ناآگاهی انسانها بر میگردد. معرکهگیری یعنی وجود سه صفت، ترس منیت و ناامیدی در انسان، فردی که معرکهگیر است بهدلیل وجود منیت نمیتواند اشتباهات خود را بپذيرد و از اینکه ديگران او را مقصر بدانند، هراس دارد. انسان معرکهگیر یک فرد ناتوان است و برای اینکه مسئولیت کارهای خود را نپذیرد به دنبال بهانه میگردد.
بنده همین رفتار را تا قبل از ورود به کنگره داشتم و همیشه به خاطر اینکه اشتباهات خودم را قبول نکنم به دنبال بهانهگیری بودم و همیشه در حال نق زدن و دنبال این بودم که اشتباهات خودم را به گردن ديگران بیندازم؛ اما خدا را شکر میکنم که راه و مسیر کنگره برای ما باز شد و با دریافت آموزشها در کنگره توانستم ذرهذره از معرکهگیری و نق زدن دوری کنم و به صلح و آرامش برسم.
در پایان از آقای مهندس و خانواده محترمشان به خاطر مهیا کردن این مکان مقدس کمال تشکر را دارم و خواستار طول عمر و سلامتی ایشان از درگاه خداوند هستم.
مشارکت مکتوب همسفر الهه (لژیون ششم):
در مورد دستورجلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» ابتدا بایستی بدانیم که یادگیری به چه معنا و مفهومی است. به عقیده من هر شخص در هر لحظه از زندگی خود تا زمانیکه زنده است؛ باید به دنبال یادگیری و در ادامه بالا بردن دانایی خود باشد؛ زیرا بایستی بر مبنای مثلث دانایی که شامل سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش است حرکت کرده و آنها را به مساوات بالا ببرد و تعادل بین این سه ضلع را برقرار کند.
معرکهگیری از جهل، نادانی و ناآگاهی ما که بدون در نظر گرفتن مثلث دانایی تصمیم میگیریم بوجود میآید و منجر به معرکهگیری میشود؛ یعنی ما با سه صفت ترس، منیت و ناامیدی پیش میرویم و دیگران را مقصر میدانیم و اشتباهات خودمان را نادیده میگیریم؛ سپس بایستی با گرفتن آموزش و یادگیری دانایی خود را که مهمتر از هرچیزی بوده را افزایش دهیم تا بتوانیم از معرکهگیری دوری کنیم؛ زیرا اگر بهانهجویی کنیم و در حاشیه باشیم، به سمت معرکهگیری میرویم و در دنیای پر از کینه، نفرت و ترس خواهیم ماند.
به امید اینکه همه ما سعی و تلاش کنیم تا دانایی خود را افزایش دهیم و از آرامش و آسایش برخوردار شویم.
مشارکت مکتوب همسفر رحیمه (لژیون نهم):
جناب مهندس دژاکام فرمودهاند: وقتی انسان در مقابل مسئلهای از لحاظ عقل محکوم میشود؛ به جای عذرخواهی و سکوت شروع به معرکهگیری میکند.
در کنگره۶۰ هیچ جایی برای معرکهگیری نداریم. اگر به این پیام مهم دقت کنیم، همه چیز را به من همسفر و مسافر بیان میکند؛ به شرطی که گوش شنوا و چشم بینا داشته باشیم. خلقت همه انسانها بر پایه یادگیری بنا شده است. یادگیری یعنی قادر باشیم سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش را به اندازه به پیش ببریم و به دانایی و تعادل برسیم؛ اما مقابل دانایی، معرکهگیری است که من همسفر برای فرار از نادانی، تقصیرات خود را به گردن دیگران میاندازم. در مثلث معرکهگیری؛ ترس، منیت و ناامیدی قرار دارد و فرد تلاش میکند دیگران را مقصر بداند؛ بهعنوان مثال مصرفکننده هیچگاه خود را مقصر نمیدانست؛ اما در کنگره آموزش گرفت که خود را بشناسد و از معرکهگیری دوری کند. منِ همسفر نیز برای اینکه به آرامش برسم، باید از معرکهگیری دوری کنم؛ زیرا گوهری که در کنگره به ما داده شد، همان گوهر تفکر، آموزش و عمل کردن به آموزشها است. به امید روزی که آموزشهای کامل کنگره به دانایی و دانایی مؤثر در وجود ما تبدیل شود و ما از توجیح خطاهای خود دوری نماییم. منِ همسفر دشمن بیرونی ندارم؛ بلکه دشمن اصلی، در درون من است. به این علت باید بیاموزم، یاد بگیرم و عمل کنم. برای مبارزه با افکار منفی باید مجهز به عشق و عشقِ آموختن و ساخته شدن باشم؛ زیرا زمانیکه عشق و یادگیری باشد، معرکهگیری معنا و مفهومی ندارد و افکار منفی جایی برای رشد پیدا نمیکند.
ویرایش و ویراستار: راهنما همسفر نجمه (لژیون نهم)
ارسال: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
138