English Version
This Site Is Available In English

تشخیص ماهیت تفکر معرکه‌گیر با آموزش‌های کنگره

تشخیص ماهیت تفکر معرکه‌گیر با آموزش‌های کنگره

اولین جلسه از دوره دوم کارگاه آموزشی مجازی همسفران نمایندگی چالوس با استادی راهنما همسفر هانیه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز شنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

سخنان استاد:

«خداوند را سپاس که خود تله درست می‌کند و خوب که به تله افتادی؛ سپس با ترفند‌هایی که خود ندانی بیرون می‌آورد و ما هم که بنده او هستیم باید سپاسگزار او باشیم که عاقبت نجات می‌دهد؛ اما آن‌گونه که خود می‌دانید، انسان با مسائلی روبه‌رو می‌شود که نمی‌تواند واقعاً واقعیت‌ها را چگونه ارزیابی نماید. گاهی شک، انسان را تا مرز نیستی می‌برد و آن‌گاه با همه کاوش و دانش خودش و ایمان راسخی که دارد، فریب نیروهای اهریمنی را می‌خورد.» 

انسان برای درست زندگی کردن، حل مسائل و مشکلات، نیازمند رسیدن به شناخت است و این شناخت لزوم یادگیری را برای انسان روشن می‌سازد. افراد زیادی وجود دارند که در تمام طول عمر خود به‌دنبال یادگیری موضوعات مختلفی هستند و در پیام‌ها نیز بیان شده است که به دنبال کاوش در علم باشید. نیک می‌دانیم هدف از خلقت انسان، تکامل او بوده است که این تکامل، بدون آموزش و یادگیری مفهومی ندارد. همین‌که مسافران و همسفران بعد از سفر اول در کنگره۶۰ می‌مانند؛ آموزش‌ می‌گیرند و مسیر خدمت را انتخاب می‌کنند؛ یعنی من می‌خواهم به آگاهی بیشتری برسم.

برای خودم به‌این‌گونه بود که همیشه مشتاق هستم برای دریافت و شنیدن سی‌دی‌های هفتگی که این بار اساتید می‌خواهند ذهن من را به چه موضوعی جلب نمایند. انسان هرچه بیشتر بداند در مسیر‌های پر پیچ‌و‌خم زندگی پخته‌تر و معقول‌تر عمل می‌کند. موضوع دومی که در دستورجلسه این هفته وجود دارد، واژه معرکه‌گیری است. در قدیم به افرادی معرکه‌گیر می‌گفتند که در محله‌ها، کوچه و خیابان، بساط می‌کردند و یک سری حرکات و فنون را به اجرا در می‌آوردند و مردم را دور خودشان جمع می‌کردند، تماشاگران نیز در آخر به آن‌ها مقداری پول می‌دادند و کارشان تمام می‌شد؛ اما امروز تعریف معرکه‌گیری متفاوت است؛ مثلاً در سیستم کنگره۶۰، شخص مسافر یا همسفر برای درمان وارد می‌شود؛ اما به جای یادگیری آموزش‌ها و کاربردی کردن آن‌ها، تمام تمرکز خود را روی پیدا کردن نواقص احتمالی در افراد یا سیستم می‌گذارد و گاهی سعی می‌کند عده‌ای را نیز با خود همراه نماید که به این عمل معرکه‌گیری می‌گویند.

برای مثال شخصی که خوب سفر نمی‌کند، به فرض می‌گوید تقصیر راهنمایم است یا چون مرزبان با من بد صحبت کرد، سفر من خراب شد. این موردی از یک معرکه‌گیری است که گاهی در فردی مشاهده می‌شود که روی برنامه و در مسیر آموزش و خدمت قرار ندارد. دستور‌جلسه هفتگی رابطه یادگیری با معرکه‌گیری، این مسئله را به من آموزش می‌دهد، زمانی‌که تفکری در ذهن من به وجود می‌آید، من با استفاده از یادگیری و آموزشی که در گذشته صورت گرفته است، ماهیت تفکر معرکه‌گیر را تشخیص دهم و تا ریشه نگرفته و قطور نشده است جلوی پیشرفت آن را بگیرم. معرکه‌گیری در تمام سطوح زندگی، چه داخل و چه خارج از کنگره۶۰ می‌تواند انسان را درگیر خود کند و این به بیداری و شناخت شخص بستگی دارد که بتواند ماهیت این تفکر و عمل ضدارزشی را تشخیص بدهد و از آن به دور باشد.

نویسنده: راهنما همسفر هانیه (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون ششم)
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .